فایروال هاشون رو خاموش کننقل قول:
Printable View
فایروال هاشون رو خاموش کننقل قول:
خاموشه از اول
خب به سیستم ها پسورد و تیک using simple file sharing رو بردار ! و سیستم ها ping کن و یکسری فایل رو رو همدیگر share کن / ریست کن حله !
رو جفت سيستم ها win 7 نصبه که simple file sharing نداره سيستم ها هم pass ندارن use pass protected هم نيستن تو ping هم مشکل نداريم
سلام من یک لپتاپ دارم با یک pc من این دو رو شبکه کردم،لپتاپ ویندوز 7 هست و pc اکس پی من الان میتونم بوسیله لپتاپ اظلاعات pc رو کپی کنم ولی تو pc نمیتونم اظلاعات لپتاپ رو کپی کنم و وقتی میخوام رو درایو لپتاپ دابل کلیک کنم ارور میده.
سلام
من کامپیوترم رو با کامپیوتر دوستم شبکه کردم
سابق وقتی دوستم کامپیوترش رو خاموش میکرد گوشه تصویر مینوشت A network cable is unplugged
و یک علامت ضربدر قرمز پایین صفحه ظاهر میشد و من میفهمیدم که دوستم کامپیوترش خاموشه
اما الان که دوستم کامپیوترش رو عوض کرده وقتی کامپیوترش خاموشه میزنه local area connection is now connected Speed 10 mbps
و وقتی کامپیوترش روشنه میگه local area connection is now connected Speed 1.0 gbps
اگه دوستان راهی بلدن که دوباره مثل قبل وقتی کامپیوتر طرف مقابل خاموشه اون ضربدر بیاد ممنون میشم چون خیلی مهمه که بتونم با یه نگاه تشخیص بدم که کامپیوتر طرف مقابل روشنه یا نه
دوستان سلام
من دو تا لب تاپ دارم و یک مودم adsl میخوام مودم رو به یکی از لب تاپها وصل کنم و از طریق وایرلس با اون یکی لب تاپم هم از اینترنت استفاده کنم. برای این کار از لب تاپی که adsl داره یک SSID ساختم و WEP پسورد گذاشتم ولی با اون یکی لب تاپ به محض اینکه وایرلسش رو روشن میکنم وصل میشه ولی هیچ پسوردی از من نمیخواد و میزنه کانکت شدی ولی هر کاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه ! آی پی رو هم دستی و تو یه رنج تعریف کردم : 192.168.0.1 و 192.168.0.2 و DNS رو هم 4.2.2.4 تعریف کردم و حتی GATEWAY هم برای اولی تعریف کردم (همون IP مودم) ولی بازم وصب نشد !
فایروالها هم خاموش هستند و هیچ آنتی ویروسی ندارم.
در ضمن وقتی آی پی تعریف میکنم براشون و پینگ میگیرم request error ... میدند جفتشون !
ممنون میشم اگه کسی راهی به ذهنش میرسه به من بگه.
در ويندوز سون 64 بيت لوكال اريا كانكشنش گزينه reapir نداره براي اينكار چيكار بايد كرد
چون من ايكس پي رو با سون شبكه كردم اما قبلا كه ايكس پي و ايكس پي بود بعد انجام همه كارا يكبار ريپير ميكردم سيستم دوم رو تا مودم اي دي اس الم بهش اي پي بده
اما الان اين سونه گزينه تعمير يا همون ريپير نداره كه بزنم و از مودم اي پي بگيريه
توی Cmd بزننقل قول:
ipconfig /flushdns
معادل همونه
اصلا اتفاقي نمي افتهنقل قول:
در cmd ميزنم اين دستور پيام موفقيت هم ميده ولي هيچ اتفاقي نمي افته و بعد كه چك ميكنم هيچ اي پي ست نشده در كانكشنم
در حالكه در ايكس پي وقتي ريپير ميكردم هر بار يك اي پي جديد مودم ميداد به سيستم مثل هر بار كه روشن ميشه
چيكار كنم اينا شبكه شدن ولي اينترنتشون شبكه نميشه
كامپيوتر مادر - از طريق كابل شبكه به دومي وصله و خودشو از طريق يو اس بي به نت وصل ميشه - سيستم عامل ايكس پي
سيستم دوم- سيستم عمال سون64 بيت الان شبكه شدن با دادن اي پي 1912.168.0.2 اما نتشون شبكه نيست
دفعهاي قبل من فقط به سيستم اول آي پي ميدادم و سيستم دوم كه قبلا ايكس پي داشت repair ميكردم خودش پيدا ميكرد و وصل ميشد اما الان تو سون چون گزينه ريپير نداره موندم اون دستورم كاري نميكنه انگار هيچ اتفاقي نمي افته