رفیق ، چه خوبه که وقتی حرفی میزنیم در پی اون دلایل خود رو هم اتخاذ کنیم . 405 و حتی سمند نه از لحاظ قدرت و نه از لحاظ سرعت در مقابل ریو ، نقطه قوتی ندارند . شما مثل اینکه مثل دیگر منتقدان ریو ، هنوز ازش سواری نگرفین ....
اولا" که ریو دارای تکنولوژی بسیاری جدیدی است و به روز تره و 10 کیلوگرم هم از جی ال ایکس سنگین تره .
دوما" امروزه در دنیا مبنای ساخت خودرو ها برا این منواله که از حجم موتور به علت بالا بردن مصرف سوخت ، کم و به تعدد سوپاپ اضافه کنند . ریو با موتور 1500 سی سی و 16 سوپاپ قدرتی معادل 97 اسب بخار در دور 5500 به شما بازده کاری میده وو 405 با موتور 1800 سی سی 100 اسب در 6000 دور به شما بازده میده .
مبنای تعریف هر خودرویی در دوری که کارخونه در نظر میگیره ، لحاظ میشه که در خودروی ریو 5500 است . شما توجه کن اگه ریو را بخواهیم به صورت فنی بررسی کنیم و
مبنای 6000 دور را محاسبه کنیم قدرت واقعی ریو 105 اسب میشه .یعنی از سمند و جی ال ایکس هم بیشتر ه . این خیلی جالبه که 206 تیپ 5 با همه زارت وزورتش 110 اسب قدرت داره یعنی از قدرت واقعی ریو تنها 5 اسب بیشتر .
من به علت نیاز شغلی ، هم جی ال ایکس داشتم ، هم سمند و هم 206 و الان هم ریو دارم .
ریو از همه اینها بهتره . در مورد سرعتش هم اگه خواستی و توی تهران بودی قرار بزار یه جا . تا هم با هم آشنا بشیم و هم یه جی ال ایکس جور کن تا سرعت و شتاب رو در مقابل ریو ببینی .
چند وقت پیش منو در حال کل کل با یه هیوندا کوپه توی بزرگراه همت پلیس نا محسوس گرفت .
همپای کوپه راه میومد اونوقت تو میگی جی ال ایکس !!:31: . خیلی از بچه های و دوستای خودم هم فیلمی که نا محسوس از ما گرفته بود رو از شبکه سه دیده بودند .
حالا به نظر تو چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که 405 از ریو تند تر را ه بره .!!!
این عکس رو هم یادگاری نگه دار نشون جی ال ایکسی ها بده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]