تست کردم نشد ... راستش این پیغامو فقط توی روم 24 ساعته میده اما تو بقیه رومها بیشتر اوقات ایراد نمیگیرهنقل قول:
Printable View
تست کردم نشد ... راستش این پیغامو فقط توی روم 24 ساعته میده اما تو بقیه رومها بیشتر اوقات ایراد نمیگیرهنقل قول:
بچه ها یبی زحمت یه چند تا سرور خوب معرفی کنید.گیر کردیم.بی سرور موندیم
نبوووووود؟
آقایون کسی با گیم رنجر بازی نمیکنه؟ یه تیم تشکیل بدیم بد نیسته ها.... اروپایی ها کنترل بازی رو بدست گرفتن!
سلام چرا درجه ي من توي بازي كم ميشه مثلآ يه گرو هبان كامل هستم ولي وقتي خارج ميشم و دوباره ميخوام بازي كنم فقط يه حلال دارم جريان اين بازي چيه
بچه ها یبی زحمت یه چند تا سرور خوب معرفی کنید.گیر کردیم.بی سرور موندیم
میشه بگی چرا از Xfire استفاده نمیکنی؟نقل قول:
می خواهم یک مسابقه COD 4 تو گیم رنجر برگزار کنم . این مسابقه مقدماتی می باشد و جایزه ندارد و فقط تست می باشد که آیا شما واقعا ماهر هستید و توانایی بازی کردن را دارید یا نه ؟ البته من بیشتر خارجی ها رو من راحتی شکست می دهم و شما ها رو هم به راحتی خواهم برد ههههه :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اگر مایل به شرکت در مسابقه هستید تا 24 خردادماه فرصت دارید که نامتون رو ثبت نام کنید
برای ثبت لطفا مشخwات خود را برام بفرستین برای فرستادن مشخصات لطفا به مطالب زیر دقت کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- لطفا نام کاربری اصلی خود را که در نرم افزار Game Ranger دارین حتما ذکر کنین ،
2- لطفا نام ایمیل خود را که برای اطلاع رسانی لازم است ذکر کنین ،
3- لطفا اگر وبلاگ یا وبسایتی دارین هم نامش را ذکر کنین ،
4- در ضمن شما منو می توانین با نام Mega Lord جستجو کنین...
5- اخطار : کسانی که در هنگام بازی از چیت کد یا ترینر یا -- بازی استفده می کنند حذف و از مرحله اخراج خواهند شد.
6- بازی نیز گاهی اوقات نیز DeathMatch و یا Search and Destroy یا Free For All و یا ... خواهند شد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاریخ شروع مسابقه در تاریخ 89/2/25 می باشد تا اون موقع خوتون رو تقویت کنین ببینم چی کار می کنین ؟
در ضمن لطفا مشخصاتتون رو به پست الکترونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستین .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم با نام من ok
بله ، با نرم افزار Game Ranger میشه بازی کرد . و آموزشش رو در تاپیک ( تشکیل مسابقات COD 4 با ADSL ) دادن.نقل قول: