-
به زودي عكسها رو دوباره ميذارم
-
بعد از كم كردن حجم عكسها دوباره اونا رو ميذارم
-
-
-
این ها رو با G9 گرفتید؟ به نظر بنده ی حقیر بهترین کامپکت حال حاضر در بازار هست این دوربین. عکسهای خوبی هستن. عکس دریا مخصوصا. البته من دو تا رو بیشتر ندیدم. حجمشون خیلی زیاده! لطفا کم کنید حجمشون رو. تایپیک زیرخاکی هست مثل این که این جا! پست هاتون رو هم لطفا کمتر کنید. عکسهاتون رو در یک پست بزارید ! ( الان تیریپ مدیریت ! اوووق )
-
سلام دوست عزيز . بله اينا رو با Canon G9 گرفتم . همونطور كه گفتي دوربين واقعا خوبيه . من كه خيلي ازش راضي ام . عكسها رو هم چشم حجمشونو كمتر مي كنم . بنده تازه كارم و شما بايد راهنمايي كنيد تا ايراد كارامو برطرف كنم . اينجا مثل اينكه كسي اهل نظر دادن نيست .:13:
-
اين عكسها رو هم از بازار روز شمال گرفتم . با همون Canon G9
-
-
این عکس دومی که از شالیزار گرفتید از لحاظ گرافیکی خیلی خوب هست. اگر بک گراند رو میشد یک دست تر ارائه کرد ، مثل آسمان یا اصلا با فتوشاپ پاکش کرد ، خیلی خوب میشد. البته الان هم بک گراند جالبی هست و یک دسته.
عکس ماکروتون فوکوسش در نقطه ی مناسبی شکل نگرفته. زاویه ی گرفتن عکس هم مناسب نیست.
عکس اون کره اسب و مادرش ( کدوم کره اسب؟ :31: ) هم کادر نامناسبی داره. از هر سمت یک عنصر مزاحم یا ناقص در کادر وجود داره. نصف سر اسب بزرگ نیست ، محل کات خوردن بدن کسی که سوار اسب هست نامناسبه ، دست اون بچه اونجا مزاحمه و خب آزاردهنده تر از همه اونایی که اون پشت سانسور کردید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
در مورد اون اسب شما درست ميگي . ولي اين عكس رو تو شرايط نامناسبي گرفتم و اصلا فرصت اين نبود كه بخوام زاويه رو درست كنم چون اون اسب خيلي وول مي خورد و توجه من هم بيشتر رو خودش بود تا اسب سوار . خيلي ممنون كه نظرتونو گفتيد .