سلام.
من هم مشکل دوستمون bidad_a رو دارم. لب تاپ من inspiron 1545 dell است. من همه روشهای گفته شده رو تست کردم. چون تو این فروم خیلی تاپیک داریم که این مشکل رو دارند، ولی راه حل هاشون جواب نداد.
وا... موندم چیکار کنم!!!!!!!!
Printable View
سلام.
من هم مشکل دوستمون bidad_a رو دارم. لب تاپ من inspiron 1545 dell است. من همه روشهای گفته شده رو تست کردم. چون تو این فروم خیلی تاپیک داریم که این مشکل رو دارند، ولی راه حل هاشون جواب نداد.
وا... موندم چیکار کنم!!!!!!!!
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم!
واقعاً این مسئله حل نشدنی شده!
سلام ... من 1320 دل دارم ... ولی متاسفانه با وب کمش مشکل دارم ...یعنی وب کمش اجرا نمیشه ... درایورش رو توی device manager نصب کردم .... وقتی وارد برنامه وب کم میشم فقط Console webcam می آد و تصویری نداره ... آیا نرم افزار خاصی نیاز داره ؟
من ویندوزم اورجینال نیست ... و سی دی ای برای وب کم نداشت ... ممنون میشم راهنمایی ام کنین ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/285096131/Untitled.jpg.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یک hp dv6 1225 دارم xp را نصب کردم ولی هر کاری کردم نتونستم کارت گرافیکشا که ati 4650 نصب کنم میشه راهنماییم کنید؟
من امروز يك ايسر 5738 جي كه گرافيك 4570 داره گرفتم
ويندوز 7 هم نصب كردم همه چيز را هم شناخته و نصب كرده
اما سئوال من اين هست كه بعضي درايورها فاينال نيستند
حالا چطور بايد درايور نسخه نهايي را پيدا كنم؟
سلامنقل قول:
درایورشو برای XP پیدا نکردید؟
به تاپیک زیر برید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
خب برای داشتن درایورهای به روز میتونید از برنامه هایی که واسه این کاره استفاده کنید که سخت افزارهاتون رو چک میکنه و اگه درایور به روزتری براش پیدا کرد لینک دانلودش روبهتون میده.نقل قول:
یکی از دوستان یکی از این برنامه ها رو معرفی کرد، لینکشو بالا دادم . امیدوارم به کارتون بیاد.
سلام
ببخشین برای sony vgn-fz290 هم درایور xp پیدا میشه؟ تو سایت سونی فقط برای ویستا داشت.
ممنون از لطف شما.
سلام دوستان. هر چي گشتم درايور هاي fw 460j را نتونستم پيدا كنم. مي تونيد كمكم كنيد؟براي xp
سلام دوستان
منم هر کاری کردم نتونستم درایورهای VGN-FW35Gرو برای xp پیدا کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرماید
سلام دوستان،
من Fw490 JAB خریدم ، درایور های xp تو سایت سونی نبود
از کجا پیدا کنم؟