آخرین نسخش چیه استوری لیفه؟
Printable View
آخرین نسخش چیه استوری لیفه؟
بابا این EA اینقدر نسخه میزنه آدم نمیفهمه چی شد:blink:نقل قول:
لایف استوریز اکستنشن نبود.
بعد اون 5999 تا اکستنشن اومده;)
من این The Sims 2: H&M Fashion Stuff (2007 رو دانلود کردم اما از من سریال نامبر میخواد ایا کسی این سریال نامبر رو داره. اگر لطف کنیداون رو هم اینجا قرار بدین متشکر میشوم.
تارا
من تونستم تو نت سریال نامبرThe Sims 2: H&M Fashion Stuff (2007 رو پیدا کنم اما یعد از نصب برای اجرا از من CD میخواد میشه بمن بگید چطور میتونم CD های اونو دانلود کنم. من برای نصب اون از Daemon Manager V 4.08 استفاده کردم. لطفا منو راهنمائی کنید.
با تشکر تارا
خوب معلومهنقل قول:
باید crack را بریزی داخل دایرکتوری بازی
اگر هم نداری یا باید از اینترنت پیدا کنی و یا اگر بخواهی بگو برایت در rapidshare آپلود کنم :10:
image بازي رو بايد فعال كني:46:نقل قول:
با تشکر از راهنمائی شما اما یه من بگید چطور میتونم image بازي رو فعال کنم. چون صفحه شروع مثل زمانی هست که انگار بازی رو خریدی و برای شروع احتیاج به CD داره. من بازی Sims 2 خریدم و چون کامپیوترم ویستا هست من مجبور شدم بازی روupdate کنم وبرای ابنکار از من CD شماره 4 رو میخواست و حالابرای اجرای بازی هیچ اروری کامپیوتر نمیده و بازی با ویسنا مشکلی نداره. اما حالا ممکن هست که بازیThe Sims 2: H&M Fashion Stuff هم با ویستا سازگاری نداشته باشه و برای update از من CD بخواد و من چون بازی رو نخریدم و از تو سایت دانلودش کردم با مشکل روبرو بشم. و در ضمن میشه چند ُSims مختلف رو کامپیوتر نصب کرد؟ ایا برای اجرای هر کدوم مشکلی پیش نمیاد و هر کدوم مانع اجرای دیگری نمیشه؟
از اینکه چند تا سوال رو با هم پرسیدم منو ببخشید ولی ار اینکه منو راهنمائی میکنید از همه شما سپاسگزارم
با تشکر فراوان تارا
خوب فقط سيمز 2 اصلي نياز به update داره و بقيه ي سيمزها نياز ندارن وشما اگه تمامي اين سيمزارو با هم نصب كني مشكلي بوجود نمياد به ويندوزت هم ربطي نداره. براي فعال كردن ايمج بايد از Demon Tool استفاده كني:46:نقل قول:
بینهایت از راهنمائی شما متشکرم. اما من برای دانلود بازی از Demon Tool استفاده کردم و فایل اجرای بازی روی دسکتاب قرار داره و من برای شروع بازی روی اون کلیک میکنم از من CD شماره 1 رو میخواد. میشه من رو بیشتر راهنمائی کنید که چطور میتونم بازی رو در Demon Tool اجرا کنم.
باز هم متشکرم تارا
حق با ایشونهنقل قول: