سلام داشتم با اینترنت کار میکردم که یهو دور فن کارتم رفت بالا و بویه سوختگی بلند شد الان کارتمو تست کردم مشکلی نداره به نظر شما ممکنه بعدآ دچار مشکل بشه؟؟(یعنی نیم سوز شده باشه؟؟)
Printable View
سلام داشتم با اینترنت کار میکردم که یهو دور فن کارتم رفت بالا و بویه سوختگی بلند شد الان کارتمو تست کردم مشکلی نداره به نظر شما ممکنه بعدآ دچار مشکل بشه؟؟(یعنی نیم سوز شده باشه؟؟)
تو سایتهای خارجی قیمت کارت ها تقریباً 100000 تومن فرق می کنه ! بنظر شما اگه از اونور بیاریم مشکلی پیش میاد ؟ مثلاً کانادا !
مشکلی نیست فقط دیگه توی ایران گارانتی ندارید.نقل قول:
1) گرافیک 8800gt با گرافیک 8800gt Oc فرقی میکند ؟!
2) منظور از Oc اینکه باید این گرافیک اورکلاک بشه تا به کارایی بالاتر از 8800gts برسه یا اینکه بطور اتوماتیک اورکلاک میشه و احتیاج به برنامه یا اور دستی نداره !؟
3) جدیدترین تست گرفته شده از گرافیک های قدیمی و جدید یکجا نه تیکه تیکه اگر هست لطف کنید.
با تشکر !؟:40::11:
مدلهای 8800GT OC همون 8800GT هستند که در کارخانه تا حتی اورکلاک شده اند. ممکنه کارت بیشتر از این هم جا داشته باشه ممکنه نداشته باشه. (بستگی داره چقدر اورکلاک شده باشه.)نقل قول:
1) متوجه نشدم این گرافیک باید اورکلاک بشه تا به کارایی ( اون امتیازی که سایتها بهش دادن ) بالاتر از 8800gts برسه یا اینکه بطور اتوماتیک اورکلاک میشه و احتیاج به برنامه یا اور دستی نداره !؟نقل قول:
2) دوم اینکه اگه 8800gts\320MB را اور کنیم کارایش بیشتر از 8800gt نمیشود :18: برای این میگم چون 8800gts گرونتر از 8800gt است.:20:
با تشکر؟!:40:
1. این کارتها توی کارخانه اورکلاک شده اند. نیازی نیست شما اورکلاکشون کنید.نقل قول:
2. نه! این کارتها Discontinue شدند و قیمتشون برای همین بالاست.
با عرض سلام میشه ارزانترین 8800gt توی ایران را معرفی کنید باذکر قیمت در ضمن مادربرد من 945 giga است
فکر میکنم برند Inno3D باشه با قیمت 280 تومن :20:نقل قول:
ارزانترین ها Gainward و Inno3d هستند. که Gainward ارجهیت داره.