ببخشید یه سوال : شما برای سرعت 128 و 256 ایی که از فن آوا می گیرید ماهانه چقدر پول میدید؟
Printable View
ببخشید یه سوال : شما برای سرعت 128 و 256 ایی که از فن آوا می گیرید ماهانه چقدر پول میدید؟
براي 128 حجمي يا همون S2 ماهيانه 14 هزار تومن ثابت + هر گيگ 3500 تومن. يعني مثلا اگر يك گيگ استفاده بشه هزينه يك ماه ميشه 17500 تومن.
منم ۵۱۲ دارم ولی ۲۵۶ شدهنقل قول:
من تهرانم
دوستان به نظر شبانه فن آوا پایین آوده و این رو تصمیم مدیریت اعلام کردن
دلیل این کار معلوم نیست
شما تایید میکنید؟
دوستان من از يه نمايندگي سرويس گرفتم
با اكانت شبانه 33~28 سرعت ميده ولي با روزانه در همون ساعات شبانه 53~58 سرعت ميده
با نمايندگي تماس گرفتم گفتن شما با همون اكانت روزانه كانكت شو بين ساعات 2 تا 7 و مطمئن باش از مقدار اكانتت كم نميشه
من شك كردم زنگ زدم پشتيباني فناوا گفتش كم ميشه:18:
حالا ميشه يا نميشه؟
کم میشه داداش من یه بار سر همین موضوع نصف شارژ ماهانه ام رفت :10:نقل قول:
بابا ما عجب گيري كرديم، بعد از 2 هفته كه قرارداد بستمو اين ور و اونور كردنو مودم خريدن، تازه شركت ميگه خط شما رو فيبر نوري هستش، در صورتي كه اول گفتن منطقه شما مشكلي نداره...
حالا مي خواستم ببينم رو فيبر نوري هم adsl جواب ميده ؟
خودشون كه گفتن راش ميندازيم، البته در حد حرف ...
دوستان يه خبر خوشحال كننده
شما بين ساعت 2.20 تا 7 صبح مي توانيد با اكانت روزانه ي خود كانكت شويد و با همان سرعت روزانه دانلود كنيد بدون اينكه از مقدار شارژ شما كم شود
اين هم يه عكس كه همين الان تست كردم و 4mb دانلود كردم و اينجا مقدار صفر را نشان ميدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که من اطلاع دارم 2 تا 7 صبح رایگانه و چیزی کم نمیشهنقل قول:
نقل قول:
بله ، دقیقترش ، به 128 کاهش یافته ، مسئولش هم آقای منتظری هستش. :47:
ضمنا این نرم افزار ibsng که فن آوا و خیلی شرکتای دیگه استفاده میکنن ، نرم افزار ضعیف و آسیب پذیریه! تا همین چند وقت قبل که Revision T46 و قدیمیترای این نرم افزار نصب بودن ، صفحه لاگین انقدر احمقانه بود که وقتی شما یوزر نیم رو درست میزدی و پسورد رو اشتباه ، پیغام میداد که یوزر درسته ! ولی پسورد غلطه! و همینطور اگر یوزرنیم چرند وارد میکردی فقط میگفت یوزر وجود نداره. نتیجه ==> با یک برنامه ساده میشد از طریق دیکشنری لیست ، اول یوزر های معتبر و بعد پسورد اون یوزرها رو پیدا کرد!!! -- به همین راحتی! اما حالا که فهمیدن چه گندی زدن شما اگه یوزر یا پسوردت اشتباه باشه مشخص نمیکنه دقیقا کدومه ، میگه یکیش غلطه.