سلام
من گوشيمو وقتي به صورت mass storage وصل ميكنم به كامپيوتر safe remove نميتونم بكنم و مجبورم همينجور فيش را قطع كنم آيا اين كار ضرري براي گوشي داره يا نه؟ و يا راهي براي حل اين مشكل هست يا نه؟
ممنون
Printable View
سلام
من گوشيمو وقتي به صورت mass storage وصل ميكنم به كامپيوتر safe remove نميتونم بكنم و مجبورم همينجور فيش را قطع كنم آيا اين كار ضرري براي گوشي داره يا نه؟ و يا راهي براي حل اين مشكل هست يا نه؟
ممنون
سلام
ممنون
با سلام
دوستان من lock code گوشی را فراموش کردم (Im stupid) . حالا می خواهم که گوشی را فلش نکنم راهی یا کدی برای برگشت کد به حالت اولیه و جود داره؟
با تشکر
آقا دمتون گرم بگید کدوم برا بازی بهتره music یا معمولی
من امروز یه گوشی N73 Music Edition خریدم" چینی" وقتی گوشی رو بدون سیمکارت روشن میکنم سالمه و خوب کار میکنه اما وقتی سیمکارت رو توش میزارم وقتی روشنش می کنم پس از اومدنه صفحه ای که دو تا دست به دست میدن صفحه سیاه میشه و کاری نمیشه کرد
لطفاً فوراً جواب بدید .
در ضمن من امروز دور وبر ساعت 4 امتحانش کردم و سالم بود اما حالا نمیدونم چه مرگشه .
بله این کار صدمه جدی به گوشی وارد میکنه ...نقل قول:
دوست من برای بازی هیچ فرقی بین این 2 مدل نیست ...نقل قول:
شما اکه برات بازی کردن با گئشی اهمیت داره میتونی از Ngage استفاده کنی ...
من امروز یه گوشی N73 Music Edition خریدم" چینی" وقتی گوشی رو بدون سیمکارت روشن میکنم سالمه و خوب کار میکنه اما وقتی سیمکارت رو توش میزارم وقتی روشنش می کنم پس از اومدنه صفحه ای که دو تا دست به دست میدن صفحه سیاه میشه و کاری نمیشه کرد
لطفاً فوراً جواب بدید .
در ضمن من امروز دور وبر ساعت 4 امتحانش کردم و سالم بود اما حالا نمیدونم چه مرگشه
کسی نیست جوابه ما رو بده
خوب چطوري اين مشكل را حل كنمنقل قول:
ممكنه راهنمايي كنيد
لطفاً فوراً جواب بدید .
در ضمن من امروز دور وبر ساعت 4 امتحانش کردم و سالم بود اما حالا نمیدونم چه مرگشه
کسی نیست جوابه ما رو بده