سلام بچه ها. تا چند روز دیگه واستون یه آموزش کامل از ساخت themes میزارم شامل لینک تمام برنامه های مورد نیاز و... . کسی پایه کار گروهی نشد که!!!؟ خودم تنها ردیفش کردم .
یا حق...
Printable View
سلام بچه ها. تا چند روز دیگه واستون یه آموزش کامل از ساخت themes میزارم شامل لینک تمام برنامه های مورد نیاز و... . کسی پایه کار گروهی نشد که!!!؟ خودم تنها ردیفش کردم .
یا حق...
من هم با اینکه تاپیک به چند بخش تقسیم بشه مخالفم در صورتی که خودم پیشنهادشو دادم ولی دیدم اینجوری بهتره این تاپیک تازه مهم شده و به نظر من بهتره همه چی همینجا بررسی بشه کسی هم اگه چیز خاصی می خواد با یه سرچ کوچیک مشکلش حل میشه در هر صورت ممنون از نظرتون . اون برنامه هایی هم که گفتید می گردم شاید پیدا کردم
دوستان به نظر بنده ما قديمي تر ها بايستي هواي كساني كه اين گوشي رو تازه دارند و اطلاعات كمي درباره اون دارند رو بيشتر داشته باشيم
از دوستاني كه اين تلفن رو مدت كمي هست كه دارند هم تقاضا ميكنم كه قبل از هر گونه پرسشي يه كم صفحات قبلي رو مطالعه كنن تا بقول دوستمون يك موضوع چند با تكرار نشه
نقل قول:
ممنونمنقل قول:
عجیب از این گوشی خوشم اومده
انشا اله که پیداش کنم (از توی علائدین )
راستی کسی دست دوم این گوشی رو برای فروش نداره ؟
من اول میخواستم یه 5700 بخرم که اومدم افتادم توی دام این تاپیک و معتادش شدم (آ1200 رو میگم )
اگه کسی دست دو در حد سالم (که باهاش میرفته مطب میومده) یه ندا بده که تا 2 روز دیگه میخوام بیام تهران تا آکشو بخرم
یا علی
320 تومن واقعا ؟
قيمت شيراز اون نبايستي بيشتر از 275 باشه
دوستانی که می گن کم شده نظرشئن در مورد خرید اینترنتی از سایتهایی مثل : digikala.com یا gooshishop.com چیه ؟ چون اونا قیمت درستی زدند و گفتند موجود داریم
آقا آخر نگفتید کسی آ1200 دست دوم تو دست و بالش داره ؟
تورو خدا جواب بدین وگرنه فردا پس فردا میرم یه نوش رو میخرم
راستی گوشی موتورولا Roker E6 رو دیدم خیلی خوشم اومد . قیمتش هم حدود 360 تومنه . نظرتون راجع به این گوشی چیه ؟ خیلی خوشم اومده ازش . البته قبلش تو فکر P990I بودم
خواهشا زودتر جوابمو بدید
یا علی
نقل قول:
روز 5 شنبه تو علاءدین 2 تا مغازه داشتن که یکی 280 و اون یکی 320 می داد! من از تبقه پایین خانه تلفن همراه گرفتم! دو جا داشتن! من بد.ن گارانتی 270 تومن خریدم! با 5 تومن بهم گارانتی هم می دادن ولی گارانتی 5 تومنی معلومه چیه دیگه!!!!:27:
به نظر من که خوبه یه تاپیک بزنین و فقت نصب بهترین برنامه ها و فلش کردن و کار های اساسی و امتحان شده رو توش با تصویر و توضیح کامل قرار بدیم! چون پیدا کردنشون اینجا خیلی سخته!نقل قول:
اون روز که 40 صفحه تز اینجا رو خوندم تا شب سر درد داشتم:46: