عزیز قیمت هایی که دادی مربوط به تهران میشه و اینو متذکر بشو چون برا فروشنده های شهرستان و همچنین خریداران مشکل بوجود میارهنقل قول:
Printable View
عزیز قیمت هایی که دادی مربوط به تهران میشه و اینو متذکر بشو چون برا فروشنده های شهرستان و همچنین خریداران مشکل بوجود میارهنقل قول:
من تو شهریور OCZ ATV رو خریدم. تا اون موقع که بود و انفورماتیک گستر هم گارانتی میکرد..نقل قول:
آخرین قیمتهای Transcend امیدوارم بدرد بخوره!
2گیگ =6000 تومان
4گیگ = 10000 تومان
8گیگ = 17500 تومان
در ضمن گارانتیهای مختلف 500 تومان با هم فرق داره
یه چیز دیگه اینه که مارک ocz به شدت کم یابه (لااقل تو بازار رضا ولیعصر و ایران)
مارک adata هم تک و توک پیدا میشه
من با این قیمت گرفته بودم :
8 گیگ : 42 تومان
4 گیگ : 24 تومان
اگه اینجوری باشه که من خیلی خوش شانسم :31:نقل قول:
چون OCZ دیگه با انفورماتیک گستر قرارداد نداره و رسما ایران رو تحریم کرده
عزیز این حرفی که زدی مدرک داری؟نقل قول:
چون خیلی از مارک های موجود آمریکایی هستند و رگر بنا به تحریم باشه اونا هم نباید وارد بشند
تازه این تحریم شامل چین و تایوان هم میشه پس کالاهای این کشور ها هم باید جزو تحریم باشند
ببینید تحریم رو متمئن نیستمنقل قول:
اما میدونم دیگه به انفورماتیک گستر جنس نمیده.
اگر هم میخوای مطمئن شی برو تو سایت زیر
ببین اسمی از OCZ میبینی یا نه
کد:http://www.infogostar.com
سلام
از بچه ها کسی میدونه انفورماتیک گستر تو اصفهان نمایندگی داره یا نه اگه داره کجاست؟
یا ادرس یه جایی را به من بدین که فلش مموری ocz را از اونجا بتونم بخرم
با تشکر
دوست عزیز مثل اینکه متوجه نشدی؟نقل قول:
انفورماتیک گستر دیگه با OCZ قرارداد نداره.
دو هفته پیش که مدیر فروش ocz میگفت : قراره تا یه ماه دیگه OCZ Rally/Atv Turbo 8GB وارد کنیم.من که یه Rally Turbo 4GB گرفتم و خیالم راحته.فقط اینو بدونین که از نظر سرعت با هیچ فلشی قابل مقایسه نیست.باید باهاش کار کنین تا بفهمین من چی میگم.
روی فلش من اون موقع که خریدم یک برچسب کوچک داشت حالا اگه ببرم گارانتی نمیگن برچسبش کجاست؟! قبول میکنن ؟!نقل قول:
کسی خبر داره؟!
عزیز فلشت از گارانتی خارج شده و دیگه نمیشه کاریش کرد اون برچسب برای گارانتیش بودهنقل قول:
حالا با انفورماتیک گستر کاری نداریم کسی یه جایی تو اصفهان سراغ نداره که فلش ocz بفروشند؟نقل قول: