Prince چه صنمی با تام رایدر داره من نفهمیدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
Prince چه صنمی با تام رایدر داره من نفهمیدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان من مدتيه در قسمتي از بازي گير كردم
نگاه كنيد اينجاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين قسمت چن تا آهان بود كه بايد بدست مياوردم و تو جاهايه خالي پايينه مجسمه ميذاشتم من اونا رو پيدا كردم هر چهارتاشون رو اما وقتي ميرم بذارم قبول نميكنه نميدونم چيكار كنم
شما چيزي نميدونين
سلام دوستان من مدتيه در قسمتي از بازي گير كردم
نگاه كنيد اينجاست :
تو اين قسمت چن تا آهان بود كه بايد بدست مياوردم و تو جاهايه خالي پايينه مجسمه ميذاشتم من اونا رو پيدا كردم هر چهارتاشون رو اما وقتي ميرم بذارم قبول نميكنه نميدونم چيكار كنم
شما چيزي نميدونين
بازيه خوبيه
اول بايد اونا رو رو كف دست مجسمه بذاري هموني كه پايينه تا رنگش طلايي بشه بعد ميتوني آهنها رو سر جاش قرار بدي.نقل قول:
دقيقا فقط مواظب باش خودت نري روي دست كه طلايي ميشي
تو اوايل بازي اونجا یه آبشار وجود داره برای قطع مسیر آب باید چند تا چرخ دنده پیدا کرد من 2 تا پیدا کردم ولی سومی كجاست؟
يكيش اگه اشتباه نكنم بايد بري بالا از يه پلي كه ميشكنه رد بشي توي يه غار هست:46: ولي شما بگو كدوما رو پيدا كردي؟نقل قول:
مرسي از جوابتون ممنونم چجوري بذارمشون كفدست مجسمه اون آهنها رو من كه تو دستم چي زي ندارم كهنقل قول:
مرسي اون حل شد!!!
اما حالا تو مرحله بعدي 8 تا ستون است وقتي ميرم بالا يك عكس است نقطه هايي است كه اگه اونا رو با تفنگ ميزني از داخلشون نور ديده ميشه اونجا چيكا كنم؟