سلام خادم زاده عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط khademzadeh
جواب در پیغام خصوصی
Printable View
سلام خادم زاده عزیزنقل قول:
جواب در پیغام خصوصی
سلام معارف جان رسیدن به خیر
من یه سوال پرسیدم اما هیچ کس جواب سوال منو نداد. امیدوارم سوالم رو بی جواب نذارید
کسی که بتونه انرژی ها رو ببینه چه کارهایی رو میتونه انجام بده
سلام.نقل قول:
من یه سوال پرسیدم اما هیچ کس جواب سوال منو نداد. امیدوارم سوالم رو بی جواب نذارید
کسی که بتونه انرژی ها رو ببینه چه کارهایی رو میتونه انجام بده
البته ببخشيد كه من جواب ميدم.اما كسي كه شروع به ديدن انرژي ها كرد...
ميتونه يه تمريني رو شروع كنه. اون تمرين اينه : امانت داري و جنبه.
امروز اينو يه جايي مي خوندم :
ما براي انسان معرفت شدن 4 مانع بزرگ داريم.
ترس.
وضوح.
قدرت.
كهولت.
البته قصد ندارم اينجا در مورد چيزي كه خوندم بنويسم. اما دشمن سوم ما " قدرت" زماني كه به سراغمون مياد ... بعد اون جاه طلبي ... فساد ... فرمانروايي و ... به سراغمون مياد بدون اينكه چيزي رو متوجه بشيم. و ما ديگه انسان معرفت نيستيم.
تجربه كردن خوبه ... اما وابسته شدن نه.
سرانجام همه چيز نابود ميشه و عشق كه مي مونه.
به قول اوشو ... شاهد باش.
فكر مي كنم با ديدن انرژي ها و استفاده از اونا بشه خيلي كارا كرد... پيش بيني بيماري آدما ... اتفاقاتي كه هنور نيفتادن... خيلي چيزاي ديگه.
اما با تنها , ديدن ميشه.... ( امضام)
تا بعد......
سلام دوستان
من میخوام یه پیشنهاد بدم که همه با توجه به شهری که درش هستن بتونن یه گروه تشکیل بدن و با هم تمرین کنن !
نظرتون چیه ؟!
من میگم هر کدوممون اسم شهرامون رو اینجا بذاریم تا اونایی که راهشون به هم نزدیکه بتونن با هم ارتباط داشته باشن .
خودم شروع میکنم : من بندر عباسم .
با نظر آقای خادم زاده موافقم
منم اصفهانم!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط yasamin_matin
اولا بهت براى داشتن همچين موهبتى تبريك مى گم.
دوما كسى كه ميتونه انرژى ها رو ببينه قادر به بازى با اونها هم هست .
من هم اين موهبت رو تا حدودى دارم . مى دونى اين قدرت مربوط به چاكرا هاى بدن توست. البته همه موجودات زنده داراى چاكرا ( همان گيرنده هاى انرژى ) هستن .
به نظر من بهترين كارى كه ميتونى انجام بدى كمك به ديگرانه.
چه جورى؟
ساده اس. كافيه انرژى هاى مثبتى كه مى بينى دريافت كنى و مثل يه نوع تله پاتى يا حتى بو سيله القاى ذهنى به اطرافيانت كه نيازمند انرژى هستن ، هديه كنى . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشنهاد مى كنم يه كمى در مورد چاكرا و انرژى تحقيق و مطالعه كنى . راحت مى تونى تو گوگل يا ياهو search كنى.مطمئن باش مطالب خيلى خوب و جذابى به معلوماتت اضافه ميشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم تهران اما به خاطر موقییت شغلی اغلب شهر ها رو میرمنقل قول:
آخر هفته آینده میرم اصفهان
سلام دوستان ما چه کار باید بکنیم تا انرژی ها رو ببینیم
شاید هم انرژی ها رو می بینم ولی متوجه نمی شم چه کار کنم که بفهم انرژی می بینم یا نه؟