sirwan جان شما گوشیتون چه رنگه؟؟؟!(فقط جهت امارگیری)
Printable View
sirwan جان شما گوشیتون چه رنگه؟؟؟!(فقط جهت امارگیری)
دوباره سلام من یک مشکل کوچیک دارم که همیشه یادم میرفت بگم نمیدونم چرا sms که برام میاد ساعتش درست نیست یعنی ساعتی که مینویسه ارسال شده بیشتر از ساعت واقعیه اصلا نمیدونم باید چیکارش کنم. اگه کسی میدونه اطلاع بده ممنون میشم.
سلام دوباره ,من یه سایت پیدا کردم که یعالمه تم برا 5700 داره نمیدونم درسته ادرسش رو اینجا بزارم یا نه اخه سایت ایرانیه و باید اول ثبت نام کنی نمیدونم اگه میشه بزارم بهم بگید و گرنه هر کی میخواد بگه تا براش پیغام خصوصی بدم.
مهسای جان مشکل از اپراتور هست که تاریخ ارسال رو اشتباه میزنه.در مورد سایت هم براحتی میتونید در اینجا معرفی کنید.فکر کنم منظورتون سایت siscenter یا ir-tci یا p30mob یا persiantools باشه!!!
ممنون از راهنمایتون در مورد سایت باید بگم بله درسته سایتهsiscenter هست
اينم يه عکس که چند وقت پيش يه نفر با دوربينش گرفته بود و اينجا گزاشته بود
من دوباره ميزارمش
به علت رزلوشن 1200*1600
يه نکته قابل توجه در مورد کيفيت دوربين گوشي:کد:http://mr-k2.persiangig.com/image/158fs671321.jpg
به چراغ ماشين و باغچه کوچيک کنار حياط توجه کنيد که توي اين عکس فواصل دور و نزديک به خوبي مشخص
شده ودر مقايسه با P990i به نظر من خيلي بهتره - در کل بعضي دوربينها فاصله ها رو خوب تشخيص نميدن و تصوير دورتر مات ميشه اما 5700 اين کار رو ميکنه به خوبي.
به نظر من براي دوربين 2 خوبه !!!!
من هم بارها گفتم که دوربین 5700 در روشنایی بهتر از کا750 عکس میندازه ولی کو گوش شنوا؟؟؟!!!
آره درستهنقل قول:
دوستان نباید همه دوربین های 2 رو با هم مقایسه کنید بلکه خیلی با هم فرق دارن
مثلا N90 - N70 - K750 -5700 - P990 و... همه اینها 2 هستند اما خیلی با هم فرق دارند
سلام دوستاننقل قول:
توی این فروم هم همونطور که دوستمون گفتند چیزهای خوبی پیدا میکنید تم های قشنگی هست.
اگر اشکال نداره اینجا برین عضو شین و این تاپیکو ببینین.
من که خودم عضو شدم تا بشه فایلها رو ببینم.
کد:http://forum.**************/5700-t13135p3.html?highlight=5700
**************= s i s c e n t e r
آقا من قبلن كه دبليو 700 داشتم هر چي برنامه واسه گوشيم داشتم فايل نصب نشدش رو ميريختم توي يه پوشه روي رم گوشيم و اينطوري هروقت يه برنامه ي غير ضروري رو كه نمي خواستم نصب نمي كردم و وقتي احتياجش داشتم نصبش مي كردم و دوباره پاكش مي كردم چون هر وقت مي خواستم رو رمم بود و سريع نصبش مي كردم و ديگه گوشيم و زياد شلوغ پلوغ نمي كرد....
حالا مي خواستم بدونم تو اين گوشي كسي مي دونه فايل هاي نصب نكرده ي برنامه رو كجا مي تونم بريزم كه به اينصورت بتونم ازشون استفاده كنم؟
ممنون