حالا بازیه یا موده؟چیه؟
Printable View
حالا بازیه یا موده؟چیه؟
میشه یه چندتایی عکس جدید از مود ایران برام بذاری؟
:18::19::19::19::19:نقل قول:
عزیز من اقا ی محترم لطفا همه پست های خود رو توی یه پست بزارید اینجوری باعث هرج و مرج میشه و ممکنه به شما اخطار هم داده بشه :19::19::19:
نقل قول:سلا منقل قول:
د و ست من این یک مد ه ولی دارم بر اش یک داستان دستو پا می کنم اگه این کار رو هم بکنیم تقر یبا میشه بهش گفت یک پک کامل بر ای بازی ((Command & Conquer Generals Zero Hour)) به هر صور ت این مد نمی تونه در نقش یک بازی جدید باشه ولی درا ین مد سعی کردم تمام چیز ها رو تعقییر بدم شما با تعقییر ات بسیار زیادی مخصو صا از سا ختما نه و تجهیز ات مواجه خواهید شد و تا جائی که تو نستم و وقت اجازه داده حتی منو ها و کنتر ل پنل بازی رو تعقیر دادم ولی بر ای طر احی یک بازی جدید با ید تما م این مر احل رو طر احی کنیم .. انشا ءالله در آینهد با مو تو ر های قوی تر چو ن گرا فیک بازی عوض شه....البته تکسچیر این مد با بازی اصلی بسیار فر ق داره و بیش از 50 نقشه جدید بر ای بازی تهیه کردم ....
در مورد عکس های جدید هم به زودی ....
اسپم یعنی هر چیز نامربوط در مورد اون موضوع تایپیک و این پستت هم اسپمه :31::31::31::31::31:نقل قول:
راستی ما که خارج از مشوریم چکار کنیم؟
لطفا تو یه سرور بذارین که ما هم دانلودش کنیم
راستی کسی نمی دونه جنرالو از کجا من دانلود کنم. اخه از اینجا من بخوام بخرم 100 هزار تومانی برام اب میوفته :41::41::41::41::41:
حتما می تونی از تورنت دانلود کنی.نقل قول:
اقای ufo-alien بهتر بود شما مد ایران رو ورژن بندی میکردی و میدادی بیرون....منظورم اینکه شما تغییرات بعدی رو در ورژن های بعدی میدادی.
اینجوری بهتر نیست؟:13:
ما همچنان منتظر عکس هایی از بازی هستیم
کسی نیست آموزش ini editor برای هک قدرتها بذاره.راستی میخواستم ازتون بخاطر تمام آموزشها تشکر کنم خوب بودند
منتظر عكس ها هستيد:13:اين مود قرار بود 1 ماه پيش عرضه بشه پس چي شد ناراحت نشيد آقاي منصوري چون اين يك واقعيت پس چي شدنقل قول: