متاپكس عزيز!
سئوا ل خيلي مهم :
اگر گوشي را آپديت نموديم در بين راه ارتباط قطع شد و گوشي بالا نيامد چطور فايلهاي قبلي را پاك كنيم و دوباره آپديت را شروع كنيم ؟
Printable View
متاپكس عزيز!
سئوا ل خيلي مهم :
اگر گوشي را آپديت نموديم در بين راه ارتباط قطع شد و گوشي بالا نيامد چطور فايلهاي قبلي را پاك كنيم و دوباره آپديت را شروع كنيم ؟
نقل قول:
این کار نمیشه یعنی update رو از نو شروع کن گوشی حالیشه چیکار کنه
سلام و درود /ممنونم دوست عزیزم / امتحان کردم و بسیار عالی بود /یه انتی ویروس metapex عزیز گذاشته بود که اون رو هم دانلواد کردم و جواب داد / ولی نمی دونم اون انتی ویروس فقط گوشی رو چک می کنه یا مموری کارت رو هم همزمان چک می کنه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!البته بزودی که وقت کنم (چون با دیال آپ کانتک می شم در شهرستان «چالوس») حتماآپدیت می کنم و خبرشم بهتون می دم / یا حقنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باید در 50 تا 60 متری یک آنتن باشی بعد اکانت بگیر بعد اسکن کن تا acsses بگیری بعد هم از زندگی لذت ببر
سلام و درود /ممنونم دوست عزیزم / امتحان کردم و بسیار عالی بود /یه انتی ویروس metapex عزیز گذاشته بود که اون رو هم دانلواد کردم و جواب داد / ولی نمی دونم اون انتی ویروس فقط گوشی رو چک می کنه یا مموری کارت رو هم همزمان چک می کنه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!البته بزودی که وقت کنم (چون با دیال آپ کانتک می شم در شهرستان «چالوس») حتماآپدیت می کنم و خبرشم بهتون می دم / یا حقنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره پاک میشه ولی سعی کن بک آپ نگییری چون باز ویروسی می شی :8:
توپ هم نمیترکونتش خیلی ماهه آخرشهنقل قول:
همین:27: :18: :19:
نیازی به پاک کردن نیست. از اول شروع کن و آپدیت کن.نقل قول:
کد رو وارد میکنم وارد یه مرحله بعد می شه . لطفا کمک کنید .نقل قول:
سلام metapex عزیزم واسه آپدیت کردن p990i از همون روشی که تو همین تاپیک صفحه 4 پست 36 استفاده کنم با تغییر کرده البته منظورم آدرس ها لینک های موجود در اون پست واسه آپدیت و دانلواد Update Service می گم ؟ اگه چیز خاصی اضافه یا کم شده و یا کاری جدید هم باید انجام بدم راهنماییم کنین ممنون می شم /ضمنا واسه انتی ویروس هم ممنونم فقط لطف کن راهنماییم کن این انتی ویروس فقط برای گوشی هستش یا بطور همزمان هم مموری کارت و هم گوشی رو چک می کنه ؟!/از تمامی دوستان هم با توجه به جواب ندادن نرم افزار های قبلی ای که بابت دریافت و ارسال اس ام اس فارسی تو این تاپیک بوده و موجود نبودن در سایت خود سونی اریکسون اگه نرم افزار جدید و تست شده ای برای این مهم دارند راهنماییم کنن همینطور نرم افزار ی بابت قفل کردن فایلها و دادن رمز شخصی به آنها چون همه نرم افزارهایی که metapex عزیز و دیگر دوستان گلم واسه اس ام اس فارسی و قفل فایلهل تو پست های مختلف گذاشته بودن قبلا گرفتم و کار می کردند ولی الان دیگه متاسفانه همون ها دیگه کار نمی کنند نمی دونم چرا هر روشی رو هم انجام دادم و ولی نشد.... ممنونم / ظاهرا واسه سونی اریکسون ها مخصوصا سری پی هنوز پیغامگیر و منشی تلفنی طراحی نشده در هر حال اگه این رو هم یافتین درجریانم بگذارید ممنون می شم / انشا ا... یتونم جبران کنم این همه پر حرفی و مزاحمت و پور رو گریهام و زحمت ندادن به خودم واسه گشتن و زحمت دادن به شما عزیزان فقط بخاطر کمبود وقتم و حجم زیاد کارم هستش که خودم نمی گردم و مزاحم شما گلهای نازم می شم /وبلاگم هم بروز هستش وقت نمودین ببینید و نظر بدین و معرفی کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]