نقل قول:تایپیک مربوط به ترابردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
نقل قول:تایپیک مربوط به ترابردنقل قول:
منم دیشب ساعت 12.30 شب دوستم رو دعوت کردم به ایرانسل من پیامک فعال شدن نت ۱ روزه هم اومد اما فعال نشد :|
فک کنم جمعش کردن
اره مثل اینکهنقل قول:
من به هوای اینکه رایگان شده دانلود کردم همه ی شارژم خالی شد:n14:
شما دوستان با شب مشکل دارین برای من صبح و شب نداره سرعت و پینگ تایم اوت بسیار افتضاح شده و غیر قابل استفاده شبها سرعتم ماکزیمم حدود ۲۵۶ کیلیوبایت میشه!
اگه جم کردن چ زیرکانه بودهنقل قول:
:|
دقیقا منم دیشب ساعت 12:30 پیامش اومد که فعال شده ولی فعال نشده بود.نقل قول:
من دو روزه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم ن از نظر حجم کم اومده و نه قطع شده خطم موجودی نداره بسته هم نداره و توی این دو شب 100 گیگ بیشتر دانلود داشتم :n31:
دوستان برای گرفتن نت نامحدود 1 روزه از ورژن قبلی مای ایرانسل استفاده کنید !
نمیدونم این جدیده چه مرگشه :n02:
من ۱۲.۳۰ شب دعوت کردمنقل قول:
صبحش زده دانلود کرده
با این تفسیر باز هم باید رایگان میبود
من اخرین روز استفاده از ایرانسله برام
امروز با اینکه باز طرح کنترل مصرف ازاد بود هم از شارژم کم کرد هم از نت ایرانسل. نگا میکنم 15 کار کرد اخیر هر نیم ساعت یه پولی کم کرده
هنوز دعوت مای ایرانسل جواب میده؟ یا بسته شده
دوستان راهی هست با سیمکارت ایرانسل نت تایپ دو گرفت؟ من از تی دی استفاده میکنم، فعلا نشده
هم شارژ تلفنمو خوردن هم شارز اینترنت با اینکه فقط طرح کنترل مصرف ازاد داشتم
شرم بر شما
پستهامون چرا پاک شد اینها در روز روشن دزدی میکنن و این فروم چرا میخواد نادیده گرفته بشه دزدیها
ایرانسل برای من پیام فرستاد که به خاطر تکمیل ثبت نامتون بهتون 10000 مگابایت اینترنت و 10000 دقیقه مکالمه و 10000 پیامک هدیه تعلق گرفت. منم چند قسمت سریال زدم دانلود و بعد نگاه کردم دیدم 20 هزار امده روی قبض خطم. حالا باید کجا شکایت کنم. متاسفانه پیامی هم که از ایرانسل برام اومده بود حذف کردم :n28:
دوستان ترابرد کنید روی یک اپراتور دیگه
ایرانسل دیگه بقولی دم دراورده:n24:
سلام
دوستان دیروز یه پیامی بصورت فلش رو صفحه گوشیم اومد از طرف ایرانسل در مورد سرویس کارت ویزیت
چن بار کنسل رو زدم بازم پیامه سریع دوباره ظاهر میشد که در آخر اوکی رو زدم و 600 تومن بابت فعال سازی کارت ویزیت بلافاصله از حسابم کسر شد(بدون فرستادن هیچ پیامکی از طرف من برای فعال سازی)
کسی چنین مشکلی رو داشته؟ تا حالا 1200 تومن سر این موضوع الکی از اعتبار من کم شده
جالبه که پست من که گفته بودم یا شکایت کنید یا تحریم پاک شد به علت لحن نامناسب! :n09:نقل قول:
خودش نشون دهنده یه سری چیزا هست و اینکه از چی میترسن .
سلام دوستان جايي رو در تهران ميشناسيد كه انتن هاي تقويتي 4g براي مودم بفروشه ؟
نقل قول:
بهترین جا دیجیک اصفهانه ! از دی جی کالا تهران سریع تر برات میفرستن ! هر سه نا سوکت رو هم دارن .. تو یه پاکت با پلاستیک حبابی پشت پاکت رو هم با خط خوش آدرس ات رو مینویسن . تهران الافی ه گشتن دنبال همچین چیزایی .. بندر لنگه بری بخری ارزون تر در میاد
یا یه سفر برو تایلند
سلامنقل قول:
بله برای همه میاد ولی نباید تایید می کردینش حتی اگر شده 100 بار روی کنسل بزنین یا با گرفتن دکمه ی هوم یا هر ترفند من دراوردی دیگری باید ازش خارج بشین
متاسفانه چند ده هزار تومن تابحال بابت فعال شدن ناخواسته ی همینجور مزخرفات و مخصوصاً فعال شدن مسابقات پیامکیِ ناخواسته از حساب دو تا سیمکارت ایرانسلم که یکیش رو از 11 سال قبل دارم کسر (دزدیده) شد و باوجود همه جور شکایت برنگشت.بخاطر همین اخیراً دیگه سعی می کنم تا جای ممکن پول توی شارژ سیمکارتها نباشه (اعتبار حساب 0 یا رقم ناچیزی باشه) چون انگار جدیداً ایرانسل یاد گرفته و با این ترفندهای ناجوانمردانه، شارژ مردم رو مخفیانه میدزده
الانم مطمئن بشین که هیچکدوم از این به اصطلاح خدمات و ... ی ناخواسته فعال نباشه
دوستان با طرح جدید داعمی ارزش داره اعتباری ایرانسل رو به داعمی تبدیل کنیم؟
بعد بسته هایی که الان روی اعتباری داریم چی میشه؟ بسته هدیه داعمی در اولویت قرار میگیره؟
اینترنت 1 روزه رایگان که برای من چند شب پیش فعال نشده بود بعد تماس با ایرانسل امروز صبح فعال شد برام:n24:
محدودیت بسته 3 ساعته شبانه تا چند گیگ هست؟
شصت گیگه...مگه اینکه سرعتت خیییلی خوب باشه کم بیارینقل قول:
برو سایت راستین بازار ، آدرسشونو پیدا کن .نقل قول:
نوع کانکتور آنتن رو دقت کنید به مودم بخوره .
.
برای منم دیشب فعال شدنقل قول:
باند 7
خارجی
داخلی
باند سه
داخلی
خارجی
پلاس
سلام ساعت ۱۲ بسته ۷ روزه رایگان تلگرامم تموم شد بعد تو ایرانسل من دیدم دوباره برام گذاشتن [emoji16] [emoji16] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ایرانسل خیلی دوست داره حتما :|نقل قول:
جریان این چیه؟! یعنی چی بسته تلگرام؟!نقل قول:
برای همه هست؟
دوستان یه شماره تبلیغاتی هست که از تور هواپیمایی پیام میفرسته. بین پیامکهای تبلیغاتیم هم نیستش! نمیدونم چجوری توش عضو شدم از قبلنا هم گاهی پیام میفرسته. چیکار کنم برای لغوش؟! با اپراتور انلاین گفتگو کردم میگه از 118 بپرس بهت میگه شماره کجاست. عژب
دوستان اینستاگرام دو روزه خیلی بد باز میشه انگار چیز شده باشه
برا شما هم همینطوره؟؟
دوستان این بسته های تلگرام بر چه اساسی به فرد تعلق می گیره ؟ :n06:
دوستان یه شماره تبلیغاتی هست که از تور هواپیمایی پیام میفرسته. بین پیامکهای تبلیغاتیم هم نیستش! نمیدونم چجوری توش عضو شدم از قبلنا هم گاهی پیام میفرسته. چیکار کنم برای لغوش؟! با اپراتور انلاین گفتگو کردم میگه از 118 بپرس بهت میگه شماره کجاست. عژب[/QUOTE]
پیامک بزن به ستاره 800 مربع بعد ارسال کل پیامکها روحذف کن
بسته تلگرام چيه؟
سلام پس از 3 سال یک دستی رو سیم کارت ایرانسلم کشیدم و بسته 2000 تومانی یک هفتگی 6 تا 12 ظهر رو خریدم برای چک سرعت و کیفیت و..
سیم کارتم قدیمیه و اعتباریه و 3g تو مودم نشون میده چند سوال:
1 سرعت از 1.2 مگابایت بیشتر نمیره تازه با کلی نوسان, منطقه ما رو هم زده 4.5 رو ساپورت میکنه, آیا ایرانسل ایرانسل می گفتند اینه؟
2 آیا سیم کارت رو تعویض به 4.5g بکنم تغییری تو سرعت و کیفیت مشاهده میشه؟ ربط داره؟
3 آیا بسته ای که از سایتش خریدم یا کلیه بسته های اعتباریش در سایتش همگی یک کیفیت و سرعتند یا فرق دارند؟
رایتل هم دارم ان هم تا 1.2 میره با نوسان شدید
ADSL از همه بهتره و ارزونتره سرعت تا 1.7 مگابایت ثابته
نظرات اساتید رو می طلبم ممنون
ایرانسل ایرانسل که میگفتن اینهنقل قول:
قاعدتا باید تقیرو حس کنید اگه نکردید منظقه تو پوشش بدی هست
همه بستها یکی ن
خاهش
سلام اگه مودمت از 4G پشتیبانی میکنه سیم کارت فورجی بنداز روش سرعت بیشتری میگیرینقل قول:
۳جی برای من همین ۱ مگابایت سرعت دانلود داره ولی ۴جی پلاس سرعت دانلودش بسته به شلوغی شبکه و سروری که میخوام ازش دانلود کنم از ۲ یا ۳ مگابایت تا ۱۰ مگابایت متغیره.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام دوستان ممنون میشم این سوالات منو پاسخ بدین:
1- ایرانسل اصلا امکان خرید حجم نداره؟ الان مثلا من یه بسته 16 مگ (8 مگ روزانه 8 مگ شبانه) داشته باشم و روزانه ش تموم شده باشه ولی شبانه باقی مونده باشه چی میشه. باید یه بسته جدید فعال کنم و این شبانه سوخت میشه؟ اینجوری اگه آدم هی مجبور بشه بسته جدید فعال کنه که از adsl گرون تر درمیاد.
2- این بسته های چند کاربره رو میشه مثل بسته های عادی و فقط با یک کاربر استفاده کرد؟
تو اینترنت همراه امکان خرید حجم ندارید . یعنی مثه ADSL نیست که هر وقت نیاز داشته باشی مثلا 1 گیگ حجم مازاد بخری . هر وقت بسته تموم شد مجددا باید پول یه بسته ی کاملو بدین و بخرین . در ضمن وقتی بسته ی روزانه رو تموم کردین بسته ی شبانه هم میسوزه و دیگه امکان استفاده از شبانه هم ندارید . به طور کلی برای استفاده معمولی و برای منزل adsl خیلی به صرفه تره . جواب سوال دومم نمیدونم .نقل قول: