درست نیستنقل قول:
انتخاب حجم با خودته اگر داخلی مصرف کنی همه حجم رو داری ولی بین الملل نصف حجم رو داری
Printable View
درست نیستنقل قول:
انتخاب حجم با خودته اگر داخلی مصرف کنی همه حجم رو داری ولی بین الملل نصف حجم رو داری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح های جدید (این عکس مال مخابراته) کلاه برداریه محضه.
من یک سرویس چند ماه پیش از مخابرات گرفتم سرعتم 16 مگابیته (البته طبق تست ها واقعیش 13.5مگابیت هست و 1.7 مگابایت سرعت دانلود میده) و دانلود رایگان داره از 6 تا 12 , البته در تایم دانلود رایگان پهنای باند محدود میشه و سرعت دانلود به 950kbps کاهش پیدا میکنه.
این طرحو یکساله با 90 گیگ حجم 130 هزار تومان خریداری کردم و در تایم رایگان روزی 20 گیگابایت دانلود میکنم. یعنی میشه با این طرح طی یکسال 7 ترابایت دانلود داشت. حالا مقایسه کنید با این طرح های جدید با این قیمت های فضاییشون که حتی دانلود رایگان ندارن.
اگر بالاترین سرویس این طرح های جدید مخابرات رو در نظر بگیریم 350 گیگ یکساله رو میده 920 هزار تومان که 2 به 1 هست یعنی فقط یک سومش حدود 117 گیگش اینترنت بین الممل حساب میشه.
اگر این سرویسی که من دارم رو با این طرح های جدید مقایسه کنیم میبینیم سرعت ها که یکیه (16 مگابیت) حجم ها هم تقریبا یکیه (90 گیگ در مقابل 117 گیگ) ولی قیمت ها 7 برابر شده (130 در مقابل 921) و دانلود رایگان حذف شده.
به طور خلاصه بگم قیمتها 7 برابر شده و 7 ترابایت دانلود فایل پریده.
اینم مدرک در مورد سرویس من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خوزستان هستی؟؟؟؟؟/نقل قول:
سلام
کسی میتونه یه شات از ترافیک اضافه بزاره؟
واسه من فقط 3 و 5 و 10 گیگ هست. واسه شما هم ایناست؟
شبانه رایگان همراه اول
آقا بالاخره ترافیک خارجی نصف هست یا یک سوم؟ سرعت اسمی شده؟ یا مثل سابقه؟
ماهی 350 گیگ هست.نقل قول:
سالی 4200 گیگ داخلی یا 2100 گیگ خارجی
نقل قول:
تا جایی که من تست کردم تصف هست...
282 مگ دانلود 580مگ کم شده
سرعت چه جوره؟ دقیقا همون اسمی شده یا مثل سابق به این بستگی داره چند برات گذاشته باشن؟نقل قول:
اینا مال سایت مخابرات تهرانهنقل قول:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
نقل قول:
توی بهترین شرایط اگر DownStream روی 16000 باشه و خط کشش داشته باشه طبق عکس زیر نهایت سرعت دانلود 1750 هست یعنی حدود 13.4 مگ در اصل
تا ۱۶مگ اگر خطط جواب بده سرعت میده...
شما اشتراک 16 مگ گرفتی ؟نقل قول:
DownStream اتوماتیک زیاد شد یا پیگیری کردید ؟
دوستان تسلیت میگم .
من داون استریمم روی 10 مگ بود و سرویس 1 مگ داشتم
سرعتم تا 10 مگ میرفت .
الان با این سرویس های جدید ( یا همون مصرف منصفانه ) ( 512 ) گرفتم و هنوز داون استریم روی 10 مگه اما سرعت اومد روی 512 و بیشتر 60 کیلو جواب نمیده چه سرور داخلی چه خارجی . متاسفم برای محابرات .
میشه تخلیه کرد ؟ خط pcm نمیشه ؟؟
برا من سرعت 1مگابایته سرویس 1مگ 6ماهه با شبانهنقل قول:
ولی بیشتر از همراه اول استفاده میکنم 2-3 مگابایت سرعت دانلود شبانشه حیف که تا 10 روز دیگه شبانشو حذف میکنن وگرنه صد شرف داشت به adsl
شما سرویست مصرف منصفانه است ؟ من دارم در مورد مصرف منصفانه صحبت میکنم و سرعتا محدود شده استنقل قول:
در مورد 10 مگ هم منظورم 10 مگابیت بود که همون 1 مگابایت شما میشه
من با سرویسای قدیمی سرعتم اوکی بود . اما با سرویسا منصفانه محدود شدم
پس انتظار داری با این حجمی که میدن سرعت رو باز بزارن ؟ فکر کردی یه خورده ترافیک بیشتر با قیمت پایین تر دادن دلشون به حال ما سوخته ؟ نه عزیزم یه جا دیگه از حلقوم آدم میکشن بیرون :n16:نقل قول:
راهی هست از سرویسای قدیم بخریم ؟ یادمه یه زمانی کداش رو داشتن دوستان
چون من اصلا نیازی به حجم ندارم . 10 گیگ هم زیاده برام . اما سرعتی میخوام یدونه ویدیو تو اینستا رو باز کنه جداقل
چرا سرعت بالاتر نمیگیری ؟ این سرویس هارو من باهاشون صحبت کردم و قانون جدید اومده که به دلیل شکایت بعضی isp ها که سرعت بالاتر میدادن بقول خودشون ارزان فروشی... مثل قبلا که ۲مگ رو روی ۶مگ میبست مخابرات... الان دیگه سرعت اسمی میدن فقط.. یعنی شما اگر ۱۶مگ بخری روی همون ۱۶ میبندن حالا چه خط بکشه یا هی پرش لینک داشته باشی چون خط نمیکشه... هر سرعتی بخری دقیقا روی همون میبندن... که مشترک شکایت نکنه از سرعتی که گرفته و همون نبوده... من خداییش راضیم هرچند که های وب با همین قیمت تقریبا ۲برابر ترافیک بین الملل میده...نقل قول:
بیشتر از 3 برابر مخابرات
1100 رو تقسیم بر چهار کن = حجم بین الملل
تقریبا همه چیز رو میشه از سرویس های داخلی دانلود کرد
فیلم
بازی
سریال
این مال کدوم شرکته ؟نقل قول:
-
های وبنقل قول:
البته نسبت داخلی به بین المللش 1 به 4 هست
پارس آنلاین هم خیلی خوبه
تازه شبانه هم داره
با سلام.این سرویسی که مثلا زده سه ماهه 2 مگ مصرق منصفانه ماهیانه 75 گیگ دقیقا منظورش چیه؟ماهیانه میتونیم 75 گیگ مصرف کنیم یا کلا 75 گیگ برای 3 ماه هست؟
هر ماه 75 گیگنقل قول:
یه اشتراک 16 مگ بگیرم ببینم مخابرات چه خبره
پس چرا توی سیستم کل حجم رو میزنه این مقدار؟نقل قول:
16 مگ مخابرات گرفتم . برخلاف بقیه دوستان که هیچی نمی گن و هیچ گزارشی نمی دن :
1-سرعت رو باید زنگ بزنی تا زیاد کنند و تا جایی که خطت بکشه زیاد می کنند. خط من خدا رو شکر 16 مگ رو کشید
2-سرعت سایتهای داخلی (همون 500 سایت برتر) دقیقا 16 مگ هست. پینگ بسیار پایین و اینترنت بسیار با کیفیت
3-سرعت سایتهای خارجی در بهترین حالت نصف هست (حدود 8 مگ) و پینگ هم بالاست در حدی که برای گوگل هم به مشکل بر میخورید
ترافیک بین المللت چقده؟نقل قول:
مشخص نکردهنقل قول:
ولی چون چیزی ننوشته باید نصف باشه
فیبر نوری هنوزم انحصاری دست مخابراته ؟
با وجود اینکه تعرفه ها بهبود پیدا کردند ولی کیفیت بهبود پیدا نکرده
الان مخابرات هنوزم شبانه داره؟
QUOTE=real73;9030618]الان مخابرات هنوزم شبانه داره؟[/QUOTE]
شبانه در کار نیست
سرویس های قبلی بلهنقل قول:
سرویس قبلی در کار نیستنقل قول:
مگر اشتراک از قبل هنوز مونده باشه
کاشکی مخابرات هم با شرکتا وارد رقابت میشد... خیلی راحت میتونست مثل فن آوا یا پیشگامان 1ترابایت ترافیک بین الملل بده... اما مونده روی همون 175گیگ... اگر اینجوری میشد خیلی از کاربرا میموندن و خیلی یوزر جدید میومد سمت مخابرات...
دقیقا درست میگینقل قول:
منم مدت زمان قراردادم تموم بشه میرم از مخابرات
6 ماهه پس پرداخت گرفته بودم
الان پشیمونم که چرا 2 ساله نگرفتم اون موقع
مخابرات در حال حاضر هیچ برتری نسبت به بقیه شرکتا نداره
منم فقط و فقط واسه شبانش موندم ، وگرنه کیفیت 0 هست
حجم هم از بقیه کمتر میده
قطع و وصلیشم که نابود . دیروز هر 5 دقیقه نت میپرید
از بس کلافم کرد. یه بسته 4 جی گرفتم . حیف سرعت همراه اول پیشه ما پایینه ، بااینکه 4.5g هست ولی سرعت بیشتر از 15 مگابیت نمیشه
محل کارم سرعتش تا 106 مگابیت هم میره ( حیف :n03: )
نقل قول:
الان من سرویس 16مگ 350گیگ دارم تنها دلیلی که موندم اینه که میترسم برم یه شرکت دیگه از این بدتر بشه...
الان مخابرات با همه ی کمبود هاش یه جورایی کارمو راه میندازه... قبلا یه مدت رفتم سمت شاتل به شدت پشیمون شدم...
اصلا ثباتی توی سرعت نداشت و یکم که دانلودت زیاد میشد سرعتو به حدی میرسوندن که یه پیج هم باز نمیشد...
اما این تعرفه های جدید اگر مخابرات وارد رقابت میشد تقریبا هیچی کم نداشت...
الان پیشگامان یا فن آوا دارن سرویس 2 ترابایت 1ترابایت بین الملل با همین قیمت 80تومن میدن که خیلی وسوسه میکنه آدمو...
اما میترسم برم بازم داستان در بیارن سرمون....
حالا فعلا صبر کردم ببینم تغییراتی اعمال میشه رو سرویس ها یا نه...