سلام
توی امریه تاریخ معرفی به یگان را زده 10 اردیبهشت که پنجشنبه میشه من اگه بعد از تعطیلات برم مشکلی برام پیش میاد؟ چون من راهم دوره و اگه پنجشنبه برم و کسی نباشه به کارم رسیدگی کنه توی شهر غربت سرگردون میشم.
Printable View
سلام
توی امریه تاریخ معرفی به یگان را زده 10 اردیبهشت که پنجشنبه میشه من اگه بعد از تعطیلات برم مشکلی برام پیش میاد؟ چون من راهم دوره و اگه پنجشنبه برم و کسی نباشه به کارم رسیدگی کنه توی شهر غربت سرگردون میشم.
ما یه 100 نفری هستیم تو این گروهاننقل قول:
الان من چی کاری انجام بدم تا استوار های من از من راضی باشن!!؟؟
اتفاقا دوستم دژبان همون اولین رروز برگشتم این هفته هم مرخصی دادن واسه 5 شنبه تا 8 جمعه ولی دوستم گفت شنبه صبح ساعت 6 اونجا باشم به نظرت مشکلی پیش نیاد؟؟
یه اشنای سهرنگم تو پادگان مراغه دارم که گفته برم به سرگرد فیروزی تو بازرسی سلام برسونم!!
بنظرت این سرهنگه میتونه من و از دوره کد نجات بده؟؟ این دوره کدو چه طوری بپیچیونیم؟؟
چه توصیه هایی واسه ما آش خورها داری؟؟
مممنون میشم کمک کنی
خیلی کارها مثل کار در مرکز پیام یا بیسیم یا شبکه و ...نقل قول:
رسته مخابرات مربوط به چه کارایی میشه؟
نه حتما همون روز برو وگرنه نهست میخوری و 3 روز اضافه خدمت برات میزنننقل قول:
سلام
سلام دوستان رسته رایانه بیشتر چه کارایی میکنه با مدرک لیسانس منظورمه تو تیپ پیاده ارتش. و مرخصی های پادگانهای مرزی ارتش چقدره؟
تو پست های من سرچ کن متوجه میشینقل قول:
با نقطه 0 مرزی هیچ فرقی نداره
یک خرابست که اواخر سال ده 50 تکمیل شده امکانات و آب و هوا 0
رشته کامپیوتر دوره کد نمیخوره.نقل قول:
من هم همین گردان بودم گروهان 4
تو گروهان سرباز مثبت باش که مورد تائید ارشداتون باشی و مخصوصا فرمانده چون تقسیم بندی که آخر دوره انجام میشه بر اساس نمراتیه که اینا رد میکنن
بد یا خوبیشونو نمیدونم ولی دوره ما گروهان 2 خیلی بی نظم بود، میگفتن فرماندش معلوم نیست کیه آخرای دوره همش خیلی بد میگرفتن و دائم بحث بی انضباطی و تنبیهشون بود
ویرایش: دوره کد خوبه، کسایی که میخورن 2ماه حال میکنن
استوار دو تا هست یکی انباردار و یکی اسلحهدار.نقل قول:
هر کدوم واسه کاراشون به دو سه نفری نیاز دارن، هر وقت کمک خواستن برو پیششون و زود داوطلب شو. فقط این موردهارو داوطلب شو بقیه کارا باد فناست.
در مورد حذف دوره کد اطلاعاتی ندارم، ولی دورهی ما کامپیوتر دوره کد اصلا نخورد، بقیه رشته یکی در میون خوردند، یعنی یک برق خورد ولی برق دیگری نخورد.
یک چیزم بگم اصولا" همه از دوره کد تعریف میکنن، دورهای که ما بودیم انصافا" خوش گذشت، به هر کی اینو میگم میگه خوشی دوره کد بیشتر از اینه و یه جورایی ماه عسل خدمته. زیاد واسه خودت دغدغه نکن.
با استفاده از این سرگرد هم همیشه مرخصی جمعه رو برو، که فقط بدونن آشنا داری. هر چند روز جمعه هم که کسی باهاتون کاری نداره خودش جالبه و تجربه خوبی هست.
صبح ساعت 6 رفتنم هم امکان داره و میشه هرچند من این کارو نکردم.
گروهان سوم ظفر بودمنقل قول:
دوستان چند تا سوال داشتم 1.مرز مثل پیرانشهر واسه ارتش چقدر کسری داره؟2.بعد چند وقت تو یگان بهت مرخصی میدن ؟3. وضعیت لیسانس گروهبانیکمی ها چطوره با رسته رایانه؟:n16:
میدونم دوست عزیز منظور من کد عملیات پیاده هست که میخوام بدونم چی هست ؟نقل قول:
به ما یک دست 4جیب و یک دست 2جیب دادن که 4 جیب رو داخل پادگان میپوشیدیم و میگفتن 2جیب مال یگانه اما ظاهرا اینطور نیست و تو یگان هم 4جیب باید بپوشیم، همینطوره؟ یعنی موقع عوض کردن جای 2جیب 4جیب بردارم؟نقل قول:
و یه سوال دیگه، بین کادری ها و وظیفه ها معیار ارشدی چیه؟ درجست؟ یا کادری بودن؟
ممنونت
گروهان چهار که معروف بود به هتل صادقی. :n02:نقل قول:
به نظر من زیاد هم بچه مثبت بودن سود نداره و (خیلی عذر میخوام) اگه زیاد مثبت باشی سوارت میشن. یکم حس طغیان داشته باش، یکمها.
نمرات هم هیچ و هیچ و هیچ تاثیری ندارند. این روز دادن امریه ها میفهمی که یکی که 100 شده افتاده مثلا" مریوان و یکی که صبح تا شب جنجال داشت افتاد شهر خودش.
بیشتر از همه شرایط تاثیر داره و بعد از اون هم آشنا.
فرمانده گروهان 2 یکم تازه کاره و آدم خوبیه و الکی گیر نمیده و تعصب گروهانیه داره ولی در مورده پارتیه و این بحثا متاسفانه هیچ قدرتی نداره.
کد عملیت پیاده مرا تکاور با سایر پادگان های دیگه یک مقداری فرق دارهنقل قول:
مثلا میدون تیر داره با تیربار و بعضی اوقات هم دوشکا
اما رژه کمتر هستش
محیطش کلا زیاد جالب نیستش
تا حدودینقل قول:
اینکه مثبت باشی با اینکه بذاری سوارت شن فرق داره عزیزنقل قول:
من امریمو گرفتم، ستوان سوم تیپ پیاده مراغه، اینو به ماهم میگفتن که نمره اینا تاثیر نداره ولی اصلا اینطور نیست، این حرفا رو بخاطر رقابت بین گروهانی که وجود داره میگن، نمره فرماندهی، تیراندازی و عقیدتی مهمن(از من به شما نصیحت)
اموزشی مالک اشتر بودیم ولی چون دیگه دیپلم نمیگیره و اون گروهان رو برداشته انداختنمون المهدی (عج) توی شور آباد
هفته دوم هم تموم شد هر 5 شنبه ساعت 12 مرخصی میدن تا شنبه ساعت 6 ، غذاش خوبه ، محیط پادگان هم بدک نیست و زیاد سخت نمیگیرن ، ولی مشکل آب داره چه خوردن چه دستشویی چه حمام ، ( حمام فقط ساعت 4:30 تا 5 ) اونم نه برای آموزشی ها برای بقیه ، خلاصه سخت میگذره اما میگذره !! :n02: ترسم فعلا برای پاس بخشی هست ، چون تو شب اصلا چششم نمیبینه لوح نگهبانی رو کلک رشتی نیست از زیر پاس بخشی رد شیم؟:n27:
[QUOTE=mani6606;8603130]نه داداش..نقل قول:
به سرباز صفر ها هم مرخصی (برگه شهری) روزانه میدهند به شرط اینکه بومی باشند
در يگان معمول بر اين است كه همه وظيفه ها چهار جيب بپوشند حتى لباس استتار خود كادرىها نيز چهار جيب است. از نظر من سوال مهمى پرسيدى متاسفانه در ارتش شما اگر بالاترين درجه را ( ستوان يكم كه به پذشك وظيفه مى دهند) داشته باشى اما هميشه الويت رو با كادر مى دهند بدتر از ان شما نمى توانيد به يك گروهبان كادر يا استوار دستور بدى ، يكبار من اين موضوع را با جانشين پادگان گفتم و جواب جالبى داد گفت پرسنل كادر ساليان بلندى قرار در سازمان كار كنند اما وظيفه تنها چند ماه پس ارزش كادر از وظيفه براى ما بيشتر استنقل قول:
مالک اشتر اراک؟نقل قول:
با توجه به نوع پادگان و حوزه عمليات ان شايد ساعت خروج متفاوت باشه اما در اكثر پادگان ها افسرها كارت تردد دارند و گروهبانها هم دفترچه مرخصى و هر دو مى توانند از ساعت ١٤ خارج شوند اما ساعت ورود صبح متفارته يعنى افسرها بايد تا قبل از ٦:٣٠ وارد شده باشند و گروهبانها در برخى از پادگان ها چون ناحيه نظافت دارند بايد قبل از ٥:٤٥ وارد شده باشندنقل قول:
اینکه مثبت باشی با اینکه بذاری سوارت شن فرق داره عزیز
من امریمو گرفتم، ستوان سوم تیپ پیاده مراغه، اینو به ماهم میگفتن که نمره اینا تاثیر نداره ولی اصلا اینطور نیست، این حرفا رو بخاطر رقابت بین گروهانی که وجود داره میگن، نمره فرماندهی، تیراندازی و عقیدتی مهمن(از من به شما نصیحت)[/QUOTE]
آقا این قضیه عقیدتی سیاسی چه طوری هاست کلا خوبه؟؟ برم توش تاثیری داره منم بیفتم مراغه؟؟ تو مرخصی ها تاثیر داره؟؟
همان روز مراجعه کنید، کسی هم نباشه دژبان ورود شما را ثبت میکنه، در غیر این صورت غیبت می خورین.نقل قول:
مناطق مرزی کلا 3 ماه کسر دارن، ربطی به ارتش و سپاه و... نداره.نقل قول:
البته باید مطمئن بشین که پادگان شما جزو اون منطقه حساب میشه.
روال هم اگه جدیدا عوض نشه 45-15 بود.
نقل قول:
سلام سهیل جان، بالاخره بعد از 2 روز سرچ کردن تو گوگل تونستم یکیُ پیدا کنم که یه توضیحی در مورد پادگاان شبان پرندک داده باشه !!! واقعا خدا خیرت بده،
سهیل عزیز، من 2-3 روز پیش دوره اموزشیم تموم شد (01 بودم) دوره کد خوردم به پادگان ابوالفضل شبان پرندک،
من چندتا سوال ازت دارم اگه محبت کنی جواب بدی ممنونت میشم:
1- ادرس پادگان کجاست ؟ اسم خیابان یا محلی که پادگان توشه چیه !؟
2- مرخصی میان دوره داره !؟؟ اگه آره، چند روز ؟؟
3- باید موهارُ با نمره 4 بزنیم دوباره !؟؟
4- لباسی که برای این دوره باید بپوشیم لباسهای 4 جیبمونه ؟؟ یا همون لباس های دوره اموزشی (با نوارهای قرمز و نارجی روی شلوار و فرنچ)
اگه نکته ی خاصی به ذهنت میرسه بهم بگو، دهم باید برم خودمو معرفی کنم، راستی از همون روز که معرفی میشیم خدمت شروع میشه ؟ یا میفرستنمون چند روز برگردیم !؟؟؟
بعله مالک اشتر اراکنقل قول:
برای ارتش . لیسانس . هشتی هایی که سرآستین دوخته میشه باید نارنجی باشه یا قرمز؟ دو طرف داره برای من طرف نارنجی را دوخته. اشتباه ندوخته؟
امریمو گرفتم
ستاد مشترک آجا
رسته رایانه :n02::n02:
پارتیم خیلی کلفت بوده ولی :n02:
مرسی.درمورد رسته استحکامات و عمران چیزی میدونین؟چیکار میکنیم؟چندتا سرباز صفرم بهم میدن ببرم کارگری؟:n02::n27:نقل قول:
اونایی که آموزشی سیرجان بودن چند روز مرخصی پایان دوره بهشون دادن؟:n37::n37:
عزیز کی میگه نیرو نگرفته؟ 19 اسفند نیرو گرفت وچون اموزشیشون 19 اردیبهشت تموم میشه.کلا مالک چه دیپلمه چه بالای دیپلمه فقط ماهای زوج میگیره.شما حتما 19 فروردین اعزام بودید که گفته نیرو نمیگیریم.درسته؟نقل قول:
من از ارتش اطلاعی ندارم ولی این موضوع من را یاد خاطره ای انداخت، بعد اینکه آموزش تموم شد و درلحظه ترخیص بوفه درجه می فروخت و همه گرفتن، تو انتظامی درجه نقره ای و طلایی هست که سلیقه ای هر کی هر کدوم را دوست داشت انتخاب میکرد.نقل قول:
پس استواره توی نظام وظیفه اشتباه گفت به من گفت کلا دیگه دیپلم نمیگیره :n02: والا از ما که گذشت ولی مالک اشتر هتلی هست برای خودش ، ما اینجا سرویس شدیمنقل قول:
سراستين كه دوخت نميشه روى بازوست اما رنگ قرمز كه نداريم يا زرد يا مايل به نارنجىنقل قول:
درسته از من سوال نکردید ولی وظیفه دونستم جواب بدم چون من دوره کدم رو اونجا گذروندم و هفته پیش تموم کردم:n10:نقل قول:
1-ادرس پادگان تو امریه هست میری ترمینال غرب از وانجا سوار اتوبوس میشی میری شهرستان شهریار از شهریار جایی که اتوبوس پیادت کرد مستقیم میری تا میرسی به تاکسی ها خودشون فریاد میزنن پادگان اینا سوار که شدی بگو میرسم 33 پادگان 33 دیگه نگو ابوالفضل شبان
2-نه مرخصی میان دوره نداره ولی هر هفته از چهار شنبه میتونی بری مرخصی تا شنبه 6صبح+ هر روز میتونی مرخصی داخل شهر بگیری
3-زیاد به مو ها گیر نمیدن ولی باز بستگی به فرماندتون داره به نظر من با نمره 8بزن دیگه تا اخره دوره نزن چون اگه زیاد باشه اونجا نه ارایشگاه هست ولی اصلا باز نیست حموم هم که نداشت یه دونه تازه تاسیس داره که اونم ماهی 1بار باز میشه که فقط 100نفر میتونن برسن حموم کنن
4-لباس چهار جیب یا دو جیب فرقی نمیکنه گیر نمیدن بهش اگه نواری چیزی رو شلوارت هست بکنش نباید چیزی باشه
تونستی یه اتیکت هم رو فرنچت بزن اسمه پادگان توش باشه نشد هم اونجا بهتون میگن که بزنید
بله باید دهم برید و دهم هم ترخیص میشید . نه دیگه نمیفرستنتون مرخصی مثل آموزشی
نکته خاص هم اینکه اون پادگان فقط 3تا از کیوسک هاش کار میکنه و پشت هر کیوسک 10نفر وایساده که بری زنگ بزنی تونستی یه گوشی با خودت ببر
دوست عزیز شما هم دوره عملیات پیاده بودی ؟ میشه در مورد این دوره توضیح بدی روند آموزشش چه جوره ؟؟نقل قول:
چهارشنبه از ساعت چند میذارن بری ؟
وضعیت نگهبانی ها چه جوره ؟
بعد از اونجا حتما افسر میشی؟
در مورد هزینه های رفت و آمد هم میشه توضیح بدی؟
راستی پارکینگ داره ماشین شخصی ببریم؟
ببخشید سوالا زیاد شد.
راستش منم نمیدونم ولی از آموزشی که تموم شدیم امریه دادن دوره کد خوردیم واسه همه دوره عملیات پیاده زده بود ولی ربطی به آموزش ندارهنقل قول:
چهارشنبه از ساعت 12میتونید برید
نگهبانیش خیلی کمه آسایشگاه هست با اسلحه خانه که هر دوتاش داخله اگه ابخوری سرویسی چیزی هم بخورید که بیشتر میشه ولی ما روزی 9نگهبان داشتیم با پاس بخش 3هفته 2بار نگهبانی میدادیم
نه امکانش خیلی کمه
هزینه هم از ترمینال غرب بری شهریار 900تومان هست از شهریار مستقیم تا دم پادگان 1500تومان هست برگشتنی هم روز های چهارشنبه همرو با اتوبوس میفرستن ونمیزارن از در برید روزهای عادی هم که روز برگ هستید با به همین رواله سواری تا شهریار 1500تومان -سواری تا آزادی 6تومان
پارکینگ نداره ولی یه فنس هست اونجا ماشین شخصی دیدم فک کنم اونجا میزارن زیاد مطمعا نیستم
دوستان ما که داریم میریم یگان از این نوار هایی که به شلوار میزنن نشانه سرباز وظیفه هست باید بزنیم؟ شنیدم هر پادگان رنگ مخصوص خودشو داره چه جوریه؟
بچه ها کسی نیست جواب من و بده اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم
مرسی دوست عزیز از پاسختنقل قول:
منظورم این بود که توی این دوماه چکار کردن با شما ؟
از شرق تهران میدونی شما مسیر و هزینه ها چه جوره ؟
این که گفتی همرو چهارشنبه با اتوبوس میفرستن یعنی چی؟ یعنی با هزینه خودشون میارن تهران ؟
دوستان چند تا سوال داشتم 1.مرز مثل پیرانشهر واسه ارتش چقدر کسری داره؟2.بعد چند وقت تو یگان بهت مرخصی میدن ؟3. وضعیت لیسانس گروهبانیکمی ها چطوره با رسته رایانه؟4.نوار کناری شلوار رو همون زیتونی بزنیم یا فرق داره هر پادگان؟:n16:
من اول ارديبهشت آموزشي پادگان شيروان (خراسان شمالي) افتاده بودم كه چون تكميلي ٤٥ روزه داشتم ٢٤ ساعته كارمون تموم شد، ولي واسه معرفي به يگان منو انداختن بيرجند(خراسان جنوبي)، در حالي كه من مداركمو واسه پذيرش در خراسان رضوي داده بودم و ساكن اين استان هم هستم، گفتن شنبه ٥ ارديبهشت خودمو بيرجند معرفي كنم، مدركم هم ليسانس كامپيوتر، الان من بايد چيكار كنم تا بهم انتقالي بدن و هرچه زودتر بيام شهر خودم؟؟ تك پسر هم هستم،
لطفا هر كس راجب اين موارد اطلاعي داره كمك كنه مرسي
رژه 29 فروردین به ما خورد و کل دو ماه رو رژه رفتیم ولی شما فقط درس دارید تو میدان رو صندلی آبی ها هست میشینید درس میخونید یا میرید مسجد واسه عقیدتی:n02:نقل قول:
نه از شرق تهران نمیدونم
یعنی ترابری میکنن اونایی که مرخصی میرن جمع میکنن و اتوبوس میاد داخل پادگان و با اتوبوس از پادگان خارج میشید نه دیگه هزینه رو خودتون میدید