شما از پارس انلاین بگیرنقل قول:
Printable View
شما از پارس انلاین بگیرنقل قول:
امروز من زنگ زدم به من گفتن کیفیت خط پایینه. بهشون گفتم خوب اگه کیفیت خط پایینه چرا cachefly سرعت دانلودمو 1.6 مگ نشون میده. گفتش ای بابا راست میگیا. بعدش گفت بزار بررسی کنم. بعد از 10 دقیقه بررسی گفتش پهنای باند مرکز مخابراتتون کمه . اینقدر عصبی بودم و حواسم پرت بوده این دفعه یادم رفت بگم اگه پهنای باند مرکز مخابراتی کمه باز هم پس چرا cachefly سرعتمو 1.6 مگ نشون میده. اگه میپرسیدم احتمالا ایندفعه از لنگر کشتی و کوسه و گوسفند دریایی صحبت میکرد.نقل قول:
ولی بقیه اگه زنگ زدن لطف کنن اینو بپرسن که اگه خطوط همه مشترکین نویز داره و اگر همه مراکز مخابراتی پهنای باندشون کمه پس چطور cachefly سرعت رو بالا نشون میده. و چرا 1 ماهه اینطوری شده یعنی درست از زمانی که سیستم کنترل ترافیک رو راه انداختن. و چرا آی اس پی های دیگه که روی همین مراکز مخابراتی دارن کار میکنن اینطوری نشدن ؟
سلام
روی گوشی آیفون 5S شما با دانلود از آپ استور با خود گوشی مشکل ندارید؟
هر برنامه ای که میخوام نصب کنم ارور 1009 میده که نشان از فیلتر بودن سرور دانلود آپل داره
مجبور شدم گوشی رو به سیستم وصل کنم و با V P N از آیتیونز آپدیت رو نصب کنم
شما هم مشکل ارور 1009 با پارس آنلاین دارید؟
اگه آدرس سرور دانلودشو بدین من میتونم تست کنمنقل قول:
ارور 1009 مربوط به تحریمه . فیلتر نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehranjavadian
Apr 10, 2014 1:18 PM
Please Help me for error 1009.
kiltedtim North-East Ohio
[COLOR=#888888 !important] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Apr 10, 2014 1:20 PM ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
You can not purchase content from the iTunes store or app store of a different country. There is no iTunes store or app store in Iran. Apple does not sell products in Iran. Asking multiple times a day is not going to magically change the answer.
[/COLOR]
ارور 1009 عدم برقراری ارتباط بین گوشی و اپ استور هست
حالا دلیلش میتونه تحریم آی پی ایران باشه یا فیلترینگ دیگه
متاسفانه به اینترنت دیگه ای دسترسی ندارم متوجه بشم که مشکل از پارس آنلاینه یا از سرور اپل
اپل تحریم هاشو که برداشته بود
دوباره گذاشته؟
من قبلا تست کرده بودم و این مشکل جدیدا به وجود اومده
آخه چرا نمیذاره برنامه های رایگان رو نصب کنیم
نقل قول:
بابا اینا بازیهای فلش رو هم تحریممون کردن. مثلا میخوان با اینکارشون پیام بدن .نقل قول:
من دقیقا مطمئن نیستم که اپل تحریم رو برداشته بود یا نه. ابنا یه مدته گیج میزنن. با همون چیز چیز دانلود کنید. اینطوری هم تحریم اونا رو دور میزنید هم خود تحریمیها رو.
مطمئنید اون برنامه ای که میخواید نصب کنید رایگانه؟
آره عزیزنقل قول:
اینستاگرام بود
با حود گوشی دانلود نشد
با آییونز دانلود و نصب کردم
دوستان آیفون دار. این مشکل رو تقریباً همه دارن!
از یه طرف میگن آپل داره ارتباطش رو با ایران شروع میکنه از طرفی واسه تحریم میاد اینکارو میکنه . معلوم نیست برنامه اش چیه!
بیانیه رسمی پارآنلاین در صفحه کلوب این شرکت:
کاربران گرامی:
ضمن عرض پوزش از اختلال پیش آمده اخیر (ساعت 12:10 ظهر الی 13:30 روز پنج شنبه مورخ 1393/01/21) در ارایه سرویس اینترنت پرسرعت برای برخی از کاربران، شرکت پارس آنلاین برای جلب رضایت شما عزیزان یک روز اینترنت پرسرعت به صورت رایگان در نظر گرفته است که از روز شنبه مورخ 1393/01/23 برروی کلیه حساب های کاربری همه کاربران خود اعمال خواهد کرد.
از اینکه در همه مراحل ، همراه و یاور خانواده پارس آنلاین هستید سپاسگزاریم.
پارس تو دماوند متاسفانه نمایندگی نداره و پورت هاش جمع کرده ! Isp بدرد بخور دیگه ایی واسه اونجا کسی سراغ داره ؟
برای همین جا منطقه 4 هم خواستم رو یه خط دیگه اقدام کنم زنگ زدم گفتن پورت هاش پر شده چند وقته این وضعه با اینکه تو لیست انتظار هم گذاشتن !!!
هدفشون چیه ؟، قطعا جلب رضایت مشتری نیس !
ای وای.....:9:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
بهت پیشنهاد میدم سرویسهای نامحدود مخابراترو یه تست کنی تا 2مگ هم داره.نقل قول:
دوستان ببینید اعتراض بی اثر هم نمی تونه باشه و در صورت بالا بودن حجم شکایات شرکت رو به جنب و جوش وادار میکنه برای راضی نگه داشتن مشتریاننقل قول:
از کی شروع میشه رایگان؟
سلامنقل قول:
اولا که شما صفحات قبل رو مطالعه میکردید این متن رو تا الان دوبار دوستان دیگه لینک دادن
اینم لینک از سایت پارس آنلاین:
دوما من منظور شما رو از اعتراض متوجه نشدم اعتراضی نبوده اصلا جایی نبوده که بخوایم اعتراض کنیم اون روز حتی پشتیبانی هم تلفنهاشون رو جواب نمیدادن
تو این متن گفته حدود 1:30 قطع بوده ولی من حداقل 4 ساعت قطعی داشتم هم صبح هم بعد از ظهر حالا هنر نکردن یه روز رو رایگان کردن که تازه اونم هنوز مشخص نیست برای سرویسهای محدود به چه صورته
اعتراض در صفحه رسمی سایت پارُ آنلاین در سایت کلوب که آدرسشو در سایت بالا مشاهده می کنید شما یه سر بزنید حتما به این صفحه و کامنتهای کاربران رو ببینید.نقل قول:
اقا یه زنگ میزنی ببینی از چه ساعتی رایگان میشه؟؟ الان برای من رایگان نیست و هر چی زنگ میزنم بر نمیدارننقل قول:
پشتیبانی: 82201نقل قول:
اگر خارج از استان تهران هستید پیش شماره 021 یادتون نره
بر نمیدارن...برای شما رایگان هست؟نقل قول:
من قبلا یه بار از پارس انلاین کوچ کردم و اتفاقا رفتم اسیاتک ولی واقعا افتضاح بود به چیز خوردن افتادم برگشتم پارس . پارس هم تا قبل عید برام خیلی خوب بود راضی بودم ولی بعد عید و مخصوصا تو این چند روزه واقعا دیگه طوری افتضاح شد که اگه ادامه داشته باشه مجبورم همون اسیاتک رو انتخاب کنم چاره ای نیس :-|نقل قول:
مشکلتون چیه؟ پارس چه مشکلی داره؟نقل قول:
بر میدارن عزیز من شما درست بگیر این شماره 24ساعته پاسخگو هست.نقل قول:
هی داره اهنگ پخش میکنه...برای شما رایگان هست الان ؟نقل قول:
پ این مشکل همچینم به مرکز مخابراتی ما ربطی نداره یادمه 5 سال پیش که برا اولین بار اینترنتم وصل شد همچین سرعتی داشتم ببین کارمون به کجا کشیده بعد از 5 سال دوباره باید با همون سرعت سروکله بزنیم ... من دوباره زنگ میزنم این سوالم ازش میپرسم . رو سیستم زده میگه برا مرکز مخابراتی شما درخواست پهنای باند اضافه نشده تو لیست اینجا بعد میگه مشکل شما کمبود پهنای بانده مرکز مخابراتیتونه یعنی با کله رفتم تو دیوار اینو گفنقل قول:
دوستان منظورتون از سیستم کنترول ترافیک چیه؟ اصلا جریانش چیه؟
عزيزنقل قول:
من هم آسياتك دارم هم داتك هم پارسانلاين هم عصرتلكام هم هاى وب.
آسياتك و داتك واقعاً افتضاحه.
حالا بماند كه من قبلاً وايمكس مبين نت و ايرانسل هم داشتم كه از خودم خجالت ميكشم چرا اينارو گرفتم اون دو تا وايمكس رو انداختم سطل آشغال و آسياتك رو هم بستم تا دو هفته ديگه از دست داتك هم راحت ميشم.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
من پارس ندارم دیگهنقل قول:
مشکله من اینه که الان از عید به اینور سرعت دانلود من 50 کیلو بایت بالاتر نمیره هی زرتو زرت دراپ میکنه رو صفر یه صفحه میخواد باز بشه پاره میشیم تا باز کنه . ایا مشکله کمیست ؟؟نقل قول:
پارس انلاینم مشکلش اینه که دوست داره بپیچونه
سرویست حجمی هست؟نقل قول:
من همچین مشکلی ندارم..فقط بعد از عید سرعت شبانم کمی کم شده!!!نقل قول:
بله 512 30 گیگ ماهی 70 پیاده میشم :-|نقل قول:
خوب مودمت روی چند بسته شده توسط پارس؟ می تونی بگی؟نقل قول:
منم الان 5 - 6 روزه اینطوری شده قبلش هم مثل شما فقط سرعت شبانم کم بود . دقیقا از زمانیکه که سرویس رو دوباره شارژ کردم اینطوری شد .نقل قول:
اره رو 9 بسته شده که من امروز زنگ زدم گفتم ببندش رو 4 ببین درست میشه یا نه که بازم نشد ولی درحال حاضر رو 4 بسته شده .نقل قول:
یعنی زمانی که حجم از شما هم کم میکنه حداکثر سرعت دانلودت روی 50 هست؟!نقل قول:
بلی متاسفانه . خود زنیه من بخاطر همینه :-|نقل قول:
بعد پشتیبانی چی میگه دقیقاً؟! و پینگ 8.8.8.8 رو چند میده بهت؟!نقل قول:
آقا برای من از 2 یا 3 روز مونده به نوروز سرعت در حد دایال آپه. شما حالا خودزنی میکنید . من توی این مدت روزانه 2 بار خودکشی ناموفق دارم:sq_7:
در ساعاتی که از حجمیت کم می کنه؟! پشتیبانی زنگ زدی چی گفته!نقل قول:
کلا فکر کنم نصف پارس آنلاین ترکیده ور داشتن بخاطر عذر خواهی 1روز استفاده رایگان دادن....