سومی رو مطمئنید؟من lt2آپدیت کردم.
سومی رو مطمئنید؟من lt2آپدیت کردم.
واسه سومی اگه LT3 ریختی بازی پچ شده واسه LT3 رو بگیری اگه LT2 داری باید دیسک پچ شده واسه LT2 رو بگیرینقل قول:
خیلی ساده است :20:
راستی بازی های برنر مکس فقط رو LT3 نصب میشن و اجرا میشن:11:
سلام خدمت تمامي دوستان
امروز بازي castlevania lord of shadow. رو گرفتم دوتاديسك بود ديسك يك ارور unreconized disk ميده اما ديسك دوم خيلي راحت ميره داخل بازي حالا دوتا سوال
اول اينكه اين ارور واسه چيه ؟ و دومم اينكه مگه ديسك دو ادامه ديسك يك نيست پس چرا وقتي اجرا ميكنم از اول بازي شروع ميشه؟ اينم بگم كه 3 lt نصبه ممنون.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
کی اینو گفته؟نقل قول:
ساجد جان این پست من یه خورده ایهام دارهنقل قول:
والله تا جایی که به ما گفتن:
بازی هایی که به روش سابق 97 % اگه رایت شده باشن و واسه LT3 پچ شده باشن روی LT3 نصب نمیشن یا اگه بشن مشکل کرش و ... داره
واسه اینکه مشکل نداشته باشه باید دیسک هایی که واسه کنسول LT3 تهیه میکنیم حتما به روش برنر مکس رایت شده و واسه LT3 پچ شده باشن:11:
اگر غیر اینه شما استادی ما رو هم راهنمایی کنید:11:
salamنقل قول:
احتمالا چاپ روی دیسک اشتباهی خورده.عکس دیسک دو رو رو دیسک 1 چاپ کرده.
در مورد اون یکی دیسک هم احتمال زیاد خراب رایت شده و یا کثیفه.ببر عوضش کن:20:
بالاخره پس از تلاش فراوان موفق به اجرای Forza 4 روی LT2 و نصب 100% روی هارد بدون برنرمکس شدیم....
یه نیم ساعت هم بازی کردم کرشی ندیدم حالا شاید بعدا بکنه.:31:
ای بابا بالاخره تونستینقل قول:
ما که با همون دیسک داغون هم میتونستیم بازی رو نصب کنیم فقط تو بازی اررور میداد:27:
البته امید وارم اررور نبینی:8:
دوستان!
وقتی تو برنامه جانگل فلشر روی اسلیم کی می زنم یه چند لحظه ای میگذره و یه چیزایی او پایین مینویسه و بعد ارور slim key failed رو میده! و بعد مینوسه drive in vendor mode. مشکل از کجا است؟
یه سوال دیگه ! از کجا می تونم بفهمم درایوم آنلاک شده است ؟ درایو 0401 هست
اگر کمکم کنید ممنون می شم
سلام
این چند روز پیش یه اپدیت خواست منم اپدیت کردم فکر کنم دوروز پیش بود و دیشب داشتم کال اف 3 رو انلاین بازی میکردم امشب هم فیفا بازی کردم یهو حدودای 1 شب رفتم دیسک کال اف رو گذاشتم نوشته بود دیسک قابل خوندن نیست هر کاری کردم نشد دیسک هم تازه خریداری شده حدود 5 6 دفعه فقط انلاین رفتم وبس ولی فیفا رو قبل از اون بازی کردم نمیدونم مشکلش چیه
سلام
من میتونم Gears Of War 3 رو اورجینال بخرم و تو دستگاهم بذارمو انلاین بازی کنم؟ایا کپی خور دستگاه میپره؟(LT+3 ریختم همراه با داشبورد جدید)
سلام... بله میتونین مشکلی ندارهنقل قول:
سلام
من میتونم Gears Of War 3 رو اورجینال بخرم و تو دستگاهم بذارمو انلاین بازی کنم؟ایا کپی خور دستگاه میپره؟(LT+3 ریختم همراه با داشبورد جدید)
+
یعنی حتی بازی های دیگرو اورجینال بازی نکنم و فقط این بازی اورجینال بازی کنم باز کپی خور نمیپره؟
با تشکر
سلام... ۴ کرم گفتم یه سری به دوستان پی سی ورد بزنم... تو فروم های زیادی بودم ولی اینجا یه چیز دیگه بوده و هستنقل قول:
سلام داش میثم
خیلی وقته نبودید
+
یعنی حتی بازی های دیگرو اورجینال بازی نکنم و فقط این بازی اورجینال بازی کنم باز کپی خور نمیپره؟
با تشکر
چرا شما اگه فریم ویر دستگاتون ۱.۱ بود کپیتون میپرید ولی الان که ۳ هست هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونین هر بازی ارجینالی که هست با خیال راحت بازی کنین
نقل قول:
سلام
این چند روز پیش یه اپدیت خواست منم اپدیت کردم فکر کنم دوروز پیش بود و دیشب داشتم کال اف 3 رو انلاین بازی میکردم امشب هم فیفا بازی کردم یهو حدودای 1 شب رفتم دیسک کال اف رو گذاشتم نوشته بود دیسک قابل خوندن نیست هر کاری کردم نشد دیسک هم تازه خریداری شده حدود 5 6 دفعه فقط انلاین رفتم وبس ولی فیفا رو قبل از اون بازی کردم نمیدونم مشکلش چیه
سلام یه مقدار نا مفهوم بود واسم ولی تا اونجا که متوجه شدم پاسختون میدم...
حتما اپدیت ۱۴.۷۱۷ رو زدید این اپدیت بیشتر بازی های ۹۷ در۱۰۰ رو نمیخونه شما الان باید یه کال اف دیتوی فول برن تهیه کنین تا مشکلتون حل بشه هم بازی رو توی هارد نصب کنین هم لایو بازی کنین
دوستان
همانطور که قبلا گفتم هارد کنسولم مشکل داره و باید از دستگاه جدا کنم تا بتونم دستگاه رو روشن کنم...
الان بدون هارد میشه سیو کرد؟؟؟
مدل کنسولتون چیه ؟ و ماله چه سالی هست ؟نقل قول:
آیا بازی grand slam tennis 2 به lt3 احتیاج داره یا روی lt2 هم اجرا میشه؟
سلام این بازی جدیده تا اونجای که من اطلاع دارم نیاز به ال تی 3 دارهنقل قول:
آیا بازی grand slam tennis 2 به lt3 احتیاج داره یا روی lt2 هم اجرا میشه؟
تشکر،دیدم یه سایت واسه دانلود گذاشته تو مشخصات نوشته xgd3 و نیاز به lt3نقل قول:
elitنقل قول:
اگه اشتباه نکنم 2010
سلام... شما یه فلش به دستگاتون وصل کنید و به فرمت خود ایکس باکس فرمت کنید تا در نبود هارد بتونین بازی ها رو روی فلش هم نصب کنین هم سیو کنیننقل قول:
elit
اگه اشتباه نکنم 2010
ممنون دوست خوبم...
خب حالا چجوری باید فرمت کنمش؟؟؟؟تو ویندوز این کارو کنم؟؟
خواهش میکنم نه با خود ایکس باکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب ابتدا usb flash رو به xbox360 وصل کنید سپس وارد تب my xbox شده سپس وارد system settings و بعد وارد قسمت memory شده و وارد USB storage device شده حالا روی configure Now کلید A رو بزنید و منتظر بمانید... بعد از تکمیل عملیات USB storage device شما تبدیل به memory unit شده و الان امکان ذخیره بازی رو در flash دارید.
البته قبلش باید با کامپیوتر فرمتش کنید که فرمتش FAT یا FAT32 باشه:11:نقل قول:
در این زمینه مارو راهنمایی کنید که ببینم این واقعیته یا نه
بیخودی پول ندیم برنر مکس بخریم:11:
این نقل قول درسته یا نه؟نقل قول:
انقل قول:
لبته قبلش باید با کامپیوتر فرمتش کنید که فرمتش FAT یا FAT32 باشه
خب ۹۹در۱۰۰ فلاش ها همین فرمت هستن دیگه
خودم کلی میگمنقل قول:
این نقل قول درسته یا نه؟
بازی های ۹۷ در ۱۰۰ که پچ ال تی ۳ باشن روی هارد دستگاه نصب نمیشن و این باعث میشه بعد از یه مدت دی وی دی رام اسیب ببینه الانم که دی وی دی رام نزدیک ۱۰۰ تومن هست .
و اینکه از بازی میپره بیرون یا به اصطلاح کرش میکنه حقیقت داره.... و چیز واقعا اعصاب خورد کنی میشه خودم تجربه کردم
حدودا میشه گفت اون نقد کاملا صحیح هست
شماها کسی رو توی اصفهان نمیشناسین کهxbox دست دوم بفروشه
دوستان alan wake: american nightmare برا xbox اومده؟ کلا اخزین بازی ها چیین تو xbox?
اگه بد و بیراه نمیگی:27:نقل قول:
بازی فقط روی لایو عرضه شده
اگه Jtag داری اینو دان کن حالشو ببر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
الان من xbox 360 lite on arcade دارم jtag کنم می تونم call of duty mw3 رو انلاین بازی کنم به صورت رایگان.
و این کارو بکنم دیگه نیازی به اپدیت فریمور ندارم؟
و با بازی کپی هم میتونم انلاین بازی کنم؟
و ایکسباکسمم اپدیت کنم دیگه lt نمی پره؟
نقل قول:
خیر
شما اگه جی-تگ کنید اصلا رنگ لایو دیگه نمیتونی ببینی.:31:
دیگه چه عیب هایی داره؟مثلا میشه dlc جدید call of duty mw3 رو دانلود کرد رایگان؟نقل قول:
یعنی می تونیم به اینترنت وصل شیم ولی انلاین بازی نکنیم و دانلود کنیم؟
jtag نمنه؟
اینی که شما گفتین مزیت جی-تگ کردنه....نقل قول:
میتونین همه DLCها و بازیهای آرکید که فقط توی XBL هستندو از اینترنت دانلود کنید و با فلش بریزین تو دستگاه.:5:
عیب های jtag رو می نونید بگید ؟
خب دوستان این بازی های فول برن رو کجا گیر بیارم الان من یه دونه خریدم با برنر مکس رایت شده ولی این فول برنر مکس رو کجا گیر بیارم
بی زحمت لطف کنید بگید
بازی LA Noire از کدوم سری از دیسک های بازی هست؟
XGD3 یا XGD2 dh چیز دیگه ای؟
این دیسک ی که دارم و احیانا مال LT2 هست وقتی LT3 بریزم دیگه کار نمیکنه؟
عدم دسترسی به لایو (کلا کنسول شما از طرف مایکروسافت غیر قانونی میشه)...نقل قول:
اقا jtag چیه؟
الان alan wake که jtag میخاد i am alive هم میخواد؟
اگه میشه بگین جدیدن چه بازی هایی اومده و کدوماشون jtag میخان و کدوماشون نمیخان
خیلی ممنون
Jtag همون JailBreak خودمونه .نقل قول:
یعنی بلایی به سر کنسول میازند که نرم افزار های ساین نشده رو اجرا کنه .