بله . تا زمان تهیه پهنای باند ، کاربران شبانه رایگان همین وضعو دارند.
البته این مطلبی که من نوشتم . نقل قول از مدیر یکی از شناخته شده ترین نمایندگیهای صبانت بود ...
Printable View
بله . تا زمان تهیه پهنای باند ، کاربران شبانه رایگان همین وضعو دارند.
البته این مطلبی که من نوشتم . نقل قول از مدیر یکی از شناخته شده ترین نمایندگیهای صبانت بود ...
اگه برای شما اینطوره باید خیلی راضی باشید .نقل قول:
من امروز طبق قراری که قبلاً گفتم تماس گرفتم . میگفت : «به ما ابلاغ شده باید سرعت واقعی باشه ! یعنی حدود 15KB/s » !!
در حالیکه سرعت شبانه ی من با ارتقای سرویس !! که انجام دادم به زیر 10 رسیده !!
گفتم چطور وقتی 64 داشتم دانلود شبانه به 50KB/s میرسید ؟ گفت «خوش شانس بودید و همون هم طبق شرایط جدید نباید داده میشد ! یک فرقی باید بین 128 با یک مگ باشه مگه نه ؟!!!.....» :9:
اینم از جواب رسمی . وقتی ما کاربرها متفرق باشیم نه متحد، هر بلایی با این وضع سرمون بیارند حقمونه . :44:
حالا اونهایی که سرعتشون خوبه قدرش رو بدونند چون چند صباحی بیشتر ممکنه دووم نیاره .
اینا خونه به خونه دارن دنبال شما میگردند تا سرعتتون رو واقعی ! کنند !
یادتون نره : اینجا ایران است . هر روز بهتر از دیروز !
اینکه سرعتا واقعی بشه خوبه ولی اگر 128 و 15 کیلو میده باید 2 مگ و 256 کیلوبایت بده اگه یذره کم و زیاد کنه دیگه بستگی به اعصابه خودتون داره که چیکار کنید ....
من تازه میخواهم برم از صبا نت بگیرم دوستم میگفت روزا 180 و شبا 20 تا 30 است ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیش خوبه؟نقل قول:
اگه بخوایم سرعت واقعی بگیریم مخابرات هم هستش
تازه شب و روز میتونی دانلود کنی هزینه اش هم مطمئن باش از این صبانت بیشتر نمیشه
من سرویس 128 دارم
سرعت روزانه مثل قبل حدودا 100 کیلوبایته
سرعت شبانه ثابت نیست و خیلی نوسان داره ، ولی هر شب تقریبا 1 گیگ دانلود میکنم
شب 1 گیگ اول بگو ببینم شهرت کجاست ؟؟؟ منم میخوام بیام صبا چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر می کردم بعد از ماه رمضون مثل هر سال سرعتا درست میشه و 3 ماه شارژ کردم. عجب اشتباهی....
ولی دیگه مهم نیست.... به احتمال زیاد به زودی تغییر منزل میدیم و اصلا دیگه از صبا سرویس نخواهم گرفت. فقط بین نامحدود مخابرات و محدود برخی شرکتها شک دارم!!!
نقل قول:
نامحدود مخابرات ؟؟؟
اصفهان که نامحدود نداره ! البته سمت لرستان یه دوستام بود میگفت من 1 مگ رو ماهی 10 تومن میگیرم نامحدود !:9:
اون دوستی هم که بهتون گفتن تهیه برنامه این حرفا من که میگم چرت پرت گفته بهتون از رو شبکه نرین اگه نه مگه پولشون زیادی کرده این خصیصا برنامه بنویسن !
مثل شبکه مثلا یه سری سرویس داره شبانه هست فقط هم تایم شبانش بیشتره هم سرعت شبانش خوبه کمی قیمتش بالاتره اما روزانه اصلا حجم نداره مثلا 3 ماه 1گیگ ! این کار که راحت تره !
تو آمریکا و اروپا مشتریان اگر سرعتشان از 2 یا 3 مگ کمتر بشه شکایت می کنند و سریع کارشون راه میفته ولی تو ایران ما برای این که سرعتمون به 100 یا 200 کیلوبیت برسه خودمون رو به آب و آتیش می زنیم واقعا دلم برای خودم و بقیه ایرانی ها میسوزد