سلام دوستان من این ترم درس پروژه برداشتم کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟
Printable View
بايد پاس كنيد..:31:خوب بيشتر توضيح ميدادي..چه رشته ايي هستي...پروژه ات براي چه درسي هست....استاد چي خواسته ازت...نقل قول:
آها ببخشید :31:نقل قول:
من ترم 7 کامپیوتر - سخت افزار هستم. دانشگاه آزاد تبریز
پروژه واسه درس نیست، درس پروژه برداشتم.
منظورم اینه که باید برم استاد رو ببینم و استاد بهم یه پروژه بده که برم روش کار کنم؟؟ هیچی توی سایت نزده درباره این موضوع
دوستان کسی نمیدونه ؟نقل قول:
درستهنقل قول:
ارشد قاعده خاصی نداره
ولی من شنیدم تا 5 تا رو میدن حالا شما میفرمایید تا 6 رو هم رفتید!
ممنون.نقل قول:
6 ترم که میشه سه سال، یعنی خود مدت زمان قانونیش
از 7 به بعد میشه افزایش سنوات
من یه سوال دارم من رشتم مکانیک ازاد هست
توی درس هایی که باید انتخاب کنم معدلات دیفرانسیل و ترمودینامیک هست ولی چون ترمو هم نیازش معدلات هست من میتونم معادلات بردارم و ترمو بر ندارم ؟ یا باید هردو رو بردارم ؟
سلام
خیلی فوری هست
ثبت نام دانشگاه آزاد کارشناسی و کارشناسی ارشد تا 6 مهر تمدید شده
1.خواستم بدونم مثلا من 10 مهر برای ثبت نام برم آیا موردی پیش میاد ؟
2. اگر ثبت نام کنم و انصراف بدم چند روز بعدش . چه میزان از مبلغ رو بهم برمیگردونند ؟
مثلا شهریه ثابت 1میلیون
برا ارشد
ممنون وسپاسگزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ويرايش پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب بصورت نقل قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................
سلام دوستان من الان رفتم تو سایت ازمون دیدم نوشته ثبت نام بدون کنکور کاردانی ناپیوسته .این الان یعنی چی؟چه کسایی میتونن ثبت نام کنن؟منی که قبلا تو ازمونش شرکت نکردم میتونم ثبت نام کنم؟واسه ثبت نامش کارت پایان خدمت میخواد؟یکیم اینکه دانشگاه ازاد مگه کاردانی ناپیوسته داره؟تا اونجایی که من اطلاع داشتم یه کاردانی پیوسته داشت یدونه ام سراسری پزشکی و غیر پزشکی.
توروخدا زود بهم جواب بدید خیلی ضروریه.