با سلام:
لطفا" بفرماييد که بين 46اینچ sony ex 520 و 46 اینچ panasonic U30 کدام را انتخاب کنم؟ کداميک کيفيت تصوير بهتری دارند؟
با تشکر فراوان
با سلام:
لطفا" بفرماييد که بين 46اینچ sony ex 520 و 46 اینچ panasonic U30 کدام را انتخاب کنم؟ کداميک کيفيت تصوير بهتری دارند؟
با تشکر فراوان
من خودم panasonic u30 مدل 50 اینچ رو ترجیح میدم چون قیمتش و مصرف برقش با 46 زیاد فرقی نمیکنهنقل قول:
لطفا یک ادم با تجربه و بدون قصد تبلیغاتی جواب بده.چون به نظر میرسه کم کم این تاپیک تبدیل به تاپیک اختصاصی تبلیغ شارپ میشه و بی دلیل و بدون ذکر مشخصات تبلیغ میکنند چون شارپ برند ژاپنی است (هر چند در ایران اسمبل میشه) همه باید شارپ بخرندنقل قول:
من سال گذشته با راهنمایی اساتید این سایت پاناسونیک v20s گرفتم که خیلی عالی است والان برای یکی از بستگان با حدود 400-1300 میخواهم تلویزیون بگیرم ولی مثل اینکه دیگر در این سایت خبری از این اساتید نیست و این سومین باری است که سوالم بی پاسخ میماند
درود دوست عزیزنقل قول:
به شخصه برندهای کره ای را زیاد توصیه نمی کنم ولی در برخی تلویزیون هاشون بصورت موردی tv های خوبی دارن اما در کل مشتری مدار نیستن و بیشتر تجاری اند
توصیه ام اینه که LED یا plasma تهیه کنید و کمی بیشتر هزینه کنید و 50Hz نباشه که معمولا LCD ها در اکثر برندها 50Hz هست ولی JVC و A77sharp خوب هستند و 100Hz .الان دیگه کمپانی ها کمتر تکنولوژی خودشون رو در LCD بکار میبرن
در ضمن سام و LG و سونی هم در ایران خط تولید دارن.خرابی سام هم بیشتر از همه بوده.پنل برخی مدل های ارزان قیمت سونی هم سام میزنه که خود سونی هم دیگه قطع همکاری کرد با سام
مدل v20 pana از tv های خیلی خوب 2D بود و هست
برندهای پانا و فیلیپس و پایونیر و JVC و مدل های گران سونی nx,hx مناسب ترن نمیتونم نظر قطعی در مورد کیفیت LG بدم به هر حال سام و LG بیشتر برا رقابت باهم در حال دادن جدیدترین و جذاب ترین قابلیت ها هستن اما کیفیت و پایداری حلقه گم شده است
سلام به همه دوستان .
میشه یه راهنمایی کوچیک کنید ؟؟
زیر 2 تومن ، تی وی می خوام 42 یا 46 اینچ ، یا LED یا Plasma ، اصلا نیازی به 3D نیست و مهم ترین فاکتور کیفیت تصویر هست .
یه چیزی مثل VT30 ولی 3D نباشه ، همون کیفیت تصویر و رنگ ها و ...
ممنون .
//
مثل VT30 که 3D نباشه نداریم مدل های پایین تر وارزانتر مثل u30 که 46 و50 اینچ در حدود 1600 و 1800 هستنقل قول:
کیفیت تصویر بدی نداره قیمت مناسبی هم داره
سلام دوستان
به نظرتون میشه توی یه اتاق 12 متیری از 46d8880 استفاده کرد ...با فاصله 3متر از tv?
دوم اینکه این تلوزیون 40ex720 سونی چند هرتزه؟و چند مگا پیکزل؟ کیفیت 3d چطور هست؟ این بهتره یا 40d6960?
سوم اینکه این تلوزیون 40nx70سونی چند هرتزه؟و چند مگا پیکزل؟ کیفیت 3d چطور هست؟ این بهتره یا 40d6960?
چهارم اینکه 40d6960 از لحاظ کیفیت خیلی با 46d8880 فرق داره؟
پنجم اینکه 40nx 720 کیفت بهتری داره یا d8880
ششم اینکه بهترین led 40 که تو بازار ایران میتونم بگیرم با 2 تا 2.5 قیمتش چنده؟
موفق باشید
چرا قیمت ال سی دی سامسونگ d585 با ال ای دی ی5540 که 100 هرتز هم است تقریبا برابر است؟(در 40 اینچ فقط 100 تومان اختلاف قیمت دارند)
درودبرشما، به نظرمن؛نقل قول:
فاصله 3متر خوبه.............
100هرتزه...... فکرکنم 6960 بهتر باشه..........
nx باید 200 هرتز باشه و بنظرمن از 6960بهتره..............
شک نکن.......
8880 از nx بهتره..........
nx720 گزینه مناسبیه........... 7770 سامسونگ هم خوبه.......... st30 و vt30 پاناسونیک که پلاسمان هم عالین............
جناب MZY عزیز جایی پنل ex720 200 XR (100Hz) 1 دیدم
تو لینک سونی ایران در مدل Ex720
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فناوری حرکت فریم سریع Motionflow™ XR 200
برای nx720
فناوری حرکت فریم سریع Motionflow™ XR 200
در همان لینک برای مدل HX925
فناوری حرکت فریم سریع Motionflow™ XR 800
این طور که من دیدم پنل ex720 رhz100
و پنل Hx925 را 200hz pro=400hz معرفی کردند
لینک زیر ex720
"These Bravia TVs are based largely on the EX520-series with two exceptions. They're 3D-capable out-of-the-box with an integrated 3D signal emitter and sport the latest MotionFlow XR 200 technology. Some 3D upgrades include faster response time to reduce crosstalk (ghosting), more accurate 24p film playback and 3D photo compatibility. Users can recharge Sony's new active shutter 3D glasses via a USB cable as well. Last but not least, MotionFlow XR 200 utilizes a fast 100Hz refresh rate and scanning backlight to output smoother moving pictures with minimum film judder.
'"
گویا سونی از این اصطلاح برای پنل هاش استفاده میکنه "موشن فلو ایکس آر"
و منظور ش از 200xr=100hz , 400xr=200hz , 800xr=400hz
برای بررسی دقیق تر به سایت رسمی سونی uk هم مراجعه کردم
و برای نمونه Ex723
Motion enhancer Motionflow XR 200
Frames per second (Hz) 100