اون پست من دقیقا روز اول و دومی بود که من از همیار گرفتم... خیلی 2 3 روز اول خراب بود... اس ام اس اومد شرکت داره به نت ملی وصل میشه یه چند روز مشکل داریم... بعد 2 3 روز درست شد....نقل قول:
Printable View
اون پست من دقیقا روز اول و دومی بود که من از همیار گرفتم... خیلی 2 3 روز اول خراب بود... اس ام اس اومد شرکت داره به نت ملی وصل میشه یه چند روز مشکل داریم... بعد 2 3 روز درست شد....نقل قول:
اینم تست ساعات رایگان شبانه با قند شکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اطلاع داره که هنوز طرح نامحدود بیست نت هست یا نه؟آخه تو سایتش هست ولی تو همه جای ایران میگن که دیگه ملغی شده!اگه هست سرعت 1 مگ میانگین سرعت دانلودش چقدره؟
داداش سرویس های نا محدود در همه شرکت ها همون سرعت واقعیشون رو میدن.....مثلا اگه 1 مگ نا محدود بگیری نهایتا 128 کیلو بایت سرعت میده بهتنقل قول:
فقط مخابرات سرعت واقعی رو میده.شما برو شاتل نامحدود خدا تومن بگیر 2 روز بذار دانلود سرعتت میشه 2 کیلو بایت :38:نقل قول:
خخخخخخخخخخخخخخ...:n02::n02::n02:نقل قول:
والا شاتل که گل سر سبد سرویس دهی عادلانه هست..:n21::n21:
یه قانون من درآوردی دارن به نام استفاده عادلانه....بهت سرویس نا محدود میدن...اونوقت هر چی استفاده میکنی تصاعدی از سرعتت کم میکنن....خاک تو سرشون....شاتل و صبا نت دزدان به تمام معنا هستند...
من احتمال زیاد این ماه 1 مگ مخابرات نامحدود میگیرم . یه سوال دارم : با توجه به اینکه هر دوره 2 ماهه هست میشه 1 ماه 1 مگ نامحدود بگیرم یک ماه 1 مگ محدود ؟
نه داداش نمیشه......هر دوره یک بار میتونی تعرفه عوض کنی فقط......نقل قول:
این دوره من 1 بهمن تمام میشه و باید دوباره سرویس بگیرم . منظورم اینه که تو دوره که از 1 بهمن شروع میشه 1 مگ نامجدود بگیرم بعد از 1 اسفند تا 1 فروردین تغییر تعرفه بدم به 1 مگ محدود یعنی در اصل میشه یک بار تغییر تعرفه دیگه . درسته ؟نقل قول:
داداش هر دوره 2 ماهه.....هر دو ماه یک بار میتونی تغییر تعرفه بدینقل قول: