-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم کلیدهای فن/ایرکاندیشنر/کولر و بخاری نــوا
1- low to high فقط دور فن را كم و يا زياد ميكند
2- در قسمت Air condition كولر در مدار قرار ميگيرد كه ميتواند بسته به سه وضعيت موجود هوا را مستقيما به صورت يا صورت و كناره ها و زير پا پرتاب كند
3- در قسمت economy كولر خاموش شده و بسته به اينكه روي vent/heater/defrost باشد بترتيب هواي آزاد به درون ميدهد/ بيشترين گرما را به زير پا ميدهد/بيشترين گرما را به زير
شيشه ميدهد
4- توجه شود كه در هنگام عملكرد كولر بهترين وضعيت آنستكه اهرم سمت چپ روي cold قرار داشته باشد و همچنين هنگام استفاده از heater/defrost بهترين وضعيت آنستكه اهرم
سمت چپ روي Hot باشد
5- ميتوان از اين ادوات به شكل تركيبي هم استفاده كرد. مثلا در زمستان براي بخارزدايي شيشه جلو ميتوان كولر را روي bilevel قرار داده و اهرم سمت چپ را روي hot بدين ترتيب
بسرعت بخارات روي شيشه جلو محو ميشوند و البته شما سرماي كولر را حس نخواهيد كرد
6- جهت پرتاب باد توسط يك مجموعه شير بادي(vaccum valve) كنترل ميشود كه وكيوم آن با واسطه يه توپك وكيوم از منیفولد تامين ميشود. يك مجموعه مكانيكي كوچك در پشت درجه
وجود دارد كه بسته به اينكه درجه كجا قرار داشته باشد از طريق شيلنگ هاي باريكي وكيوم را به پشت شير مورد نظر هدايت و آنرا باز و يا بسته ميكند و در نتيجه مثلا وقتي شير زير پا باز
شد شما جريان هوا در زير پا را احساس ميكنيد.
7-براي بخار زدايي از شيشه عقب؛ دكمه defog در سمت چپ فرمان قرار دارد كه با پرتاب هوا به زير شيشه اين عمل را انجام ميدهد و دور كند و تند دارد
MAX : فقط برای کولر با حداکثر خنک کنندگی و جریان هوا در اتاق
NORMAL : کولر و جریان هوا از بیرون
BI-LEVEL : وزش در صورت وزیر پا
VENT : بدون کولر و مخصوص استفاده در سرعت بجای پایین کشیدن پنجره ها و فقط فن هست ، اما میشود گرم و سردش را کنترل کنید اما کولر در این حالت خاموش است
HTR : بخاری
DEF : دیفاگ کولر علاوه بر بخاری کار میکنه که رطوبت اتاق رو میگیره و دیگه شیشه ها بخار نمیزنه
-
علی اقا ممنون از توضیحاتتون درباره باز کردن باک بنزین، پس حالا که احتمال خرابی از سمت شناور داخل باک هست من صفحه کیلومتر رو میبندم و به وقتش سراغ باک میرم، در مورد ساعت عرض کنم که منم امتحانش کردم و دیدم خرابه، بازش کردم دیدم داخلش شکسته و امکان تعمیرش هم نیس:
حالا یه سوال دارم : به نظرتون میشه یه نشانگر دیگه به جاش نصب کنم(بخورونم)؟ مثلا امپر آب؟:n13:
-
توصيه ميكنم فعلا تا روشن شدن وضعيت درجه نشانگر بنزين، صفحه كيلومتر را سر جاي خودش سوار نكنيد چون ممكنه نياز باشه تا دوباره روي نشانگر داخل صفحه كيلومتر كار كنين و اون را راه بندازيد.
بجاي ساعت هم ميشه نشانگر ديگه اي مثل درجه آب و يا شايد حتي يك ساعت برقي ديگه كه تا حدي ابعاد مشابه ساعت اصلي خودش داشته باشه سوار كرد، اما اگر دور شمار موتور با اندازه مناسب اون بخش وجود داشت خيلي عالي ميشد، يك چيزي مثل اينها
انتخابهاي زيادي وجود داره كه البته اگر پيدا بشه و ابعاد مناسب هم داشته باشن، به كارايي ماشين اضافه ميكنه، مثلا نشانگر فشار و يا حرارت روغن موتور،
اما فكر كنم يكي از بهترين انتخابها كه امكان نصب اون خيلي راحتتر از بقيه است و استفاده زيادي هم داره آمپرمتر هست كه هميشه مقدار شارژ دينام را نشان ميده و مشخص ميكنه كه چه زماني دينام بيشترين يا كمترين شارژ را داره و يا اينكه اصلا شارژ نميكنه و خراب شده.
توي كامارو ال تي آمپر متر نصب شده بود و خيلي مفيد و كار آمد بود.
-
در ادامه تعمیر بوستر تمامی اجزای داخلی تمیزکاری و رفع گیر شدن(به کمک روغنکاری)
2 تا واشر در بوستر خیلی مهم هستن و یکیش همونیه که پشت پمپ ترمزه و یکیش هم که تصویرش پایین هست در سمت دیگر قرار داره.
نمونه نو امریکایی موجود نبود و به همین دلیل نمونه دست دوم اصلی ولی بسیار سالم برای جمع کردن بوستر استفاده شد.
اینها هم یکسری تشکیلات داخل بوستر هستن که باید به دقت نصب بشن.
دیافراگم اصلی بوستر که فابریک و بسیار با کیفیت هم بود فقط شستشو شد و بعد از بررسی دقیق اون از نظر نداشتن سوراخ و ... برای نصب اماده شد.
دیافراگم روی ورق فلزی خودش سوار شد
بعد واشر پشتی اصلی رو میبینید که روی قسمت پشتی بوستر سوار میشه
در 2 تصویر بعدی قرار گرفتن بازو و پیستون پلاستیک فشرده رو داخل گیره های فلز دیافراگم و نهایتا نصب روی قسمت عقبی بوستر رو میبینید.
در اینجا قطعه پلاستیکی دیگری روی قطعه قبلی سوار میشه و قبلا پیستون فولادی اون رو تمیزکاری کردم و مقداری هم بهش گریس زدم.
بازوی بوستر یه خار نگهدارنده داره که باید سوار میشد.
یه واشر گرد روی انتهای بازو سوار میشه و در ادامه عکسها گویا هستن.
اینجا بود که ادامه کار بسیار سخت شد و باید قطعه پلاستیکی دوم این 3 تا قطعه فلزی رو روی فنر جمع میکرد تا بشه رینگ فلزی قفل کنندش رو نصب کرد.
بعد از کلی زور زدن در حالت معمولی یه پایه برای قرار دادن متعلقات نیاز داشتم که برای اینکار از یه سطل و چند تخته استفاده کردم.
در ادامه بوستر تکمیل شده و توضیحات نهایی رو میبینید.
-
جنابcamaro lt لینک خروسک پمپ شتاب به پایه سوزن وصل کرده و شناور را از آن قسمتی که گفته بودید کج کردم و از قسمت که برآ مده کوچکی
داره(در عکس مشخص کردم) را مبنا قرار دادم و از لبه پیاله 2 میلیمتر تنظیم کردم بنزین داخل پیاله ریختم خروسک را حرکت میدادم بنزین از قسمت
(شماره 1 عکس)بیرون میزد و وقتی که انگشت را روی آن قسمت(شماره1) قرار میدادم بنزین از داخل سوراخی که در بدنه دار ه (شماره2) میپاشید
سوالم اینه به غیر ازقسمت شماره 1 از جای دیگه ای بنزین باید یبرون بیاد یا خیر؟
درب کاربراتور رابستم با یک نیش استارت روشن شد بدون دود و خامسوزی اما دور موتور خیلی بالا رفته بود با پیچ دور آرام مقداری دور را پایین
آوردم اما دیگه بیشتر از اون کم نمیشد چون کلا پیچ از جاش در می آمد به اجبار دلکو را کمی موافق عقربه ساعت چرخاندم دور کم شد اما همچنان
صدای موتور زیاده و قتی که دنده را در حالت R یاD قرار میدم صدای موتور یخورده کم میشه و مطلب دیگه اینکه فشار گاز خروجی اگزوز چند برابر شده ،
حدودا هفت ، هشت دقیقه ای به این حالت در جا کار کرد که دیدم دمای آب به 95 رسید خاموش کردم که سایر مواقع درجه آب 85 درجه است البته با
کولر و در ترافیک به 90 درجه هم میرسه، حالا به نظر شما چکار باید کرد
-
با توجه به تنظيم شناور، ظاهرا مشكل فلوت كردن حل شده و سوزن شناور هم به خوبي كار ميكنه، بنابراين در اين قسمت ديگه ايرادي نيست.
بخش شماره 1 ، سوپاپ يك طرفه پمپ شتاب هست. اين سوپاپ موقعي كه پمپ شتاب عمل ميكنه و از مجراي اون ، بنزين براي شتاب گرفتن پاشيده ميشه، مانع برگشت بنزين به سمت پمپ شتاب شده و اجازه نميده كه فشار بنزين در اين قسمت پايين بياد چون در غير اين صورت مقدار بنزين پاشيده شده در دهانه كاربراتور خيلي كم شده و يا به صفر ميرسه و ماشين توانايي لازم براي شتاب گرفتن را پيدا نميكنه.
اين سوپاپ از اين بخشها تشكيل شده:
ساچمه كه به عنوان دريچه عمل كرده و در انتهاي مجراي سوپاپ يك طرفه قرار ميگيره
قطعه T شكل كه دور اون يك فنر سوار ميشه و داخل مجراي سوپاپ يك طرفه قرار ميگيره.
اين فنر درست به روي ساچمه فشار وارد ميكنه و بعد از اينكه ساچمه بواسطه فشار بنزين از زير مجرا به سمت بالا حركت كرد، دوباره به پايين فشرده ميشه تا بنزين به سمت پمپ شتاب برنگرده و فقط مسير خودش را تا دهانه كاربراتور طي بكنه و به داخل دهانه پاشيده بشه.
وقتي كه درب كاربراتور باز باشه( مشابه عكسهاي بالا) با حركت پمپ شتاب، بنزين از مجراي سوپاپ يكطرفه بيرون ميريزه چون درب كاربراتور باز هست، اما با بسته شدن درب، بنزين به مسير خودش ادامه داده و از مجراي دهانه كاربراتور به داخل ريخته ميشه.
با گذاشتن انگشت روي سوپاپ، در واقع فرم بسته شدن درب كاربراتور ايجاد شده و بنزين به دهانه ميرسه و اونجا پاشيده ميشه.
بجز اين مجرا و سوپاپ كه با حركت سريع پدال گاز، بنزين را به دهانه ميپاشه، از طريق سوزن كاربراتور و ژيگلور هم بنزين به سمت مجراهاي تعبيه شده در بدنه كاربراتور ميرسه تا براي دورهاي مختلف موتور بنزين مورد نياز فراهم بشه، كه البته در حالت خاموش و بدون وجود جريان هوا اين قضيه زياد قابل بررسي نيست جون وجود جريان هوا به واسطه مكش هوا توسط موتور و ايجاد تفاوت فشار هوا در مسير دهانه كاربراتور نسبت به مجراهاي بنزين، اين عمل صورت ميگيره ( اصل ونتوري)
حالا مشكل گاز خوردن زياد موتور و كم نشدن اون را بررسي كنيم.
وقتي بنزين بيش از حد به كاربراتور وارد بشه ، فلوت ميكنه ولي تاثيري در زياد شدن گاز موتور نداره و برعكس باعث خفه شدن اون ميشه و دود كرده و خام سوزي پيدا ميكنه.
اين حالت در وضعيت تنظيم نبودن سوزن و ژيگلور هم بوجود مياد كه بنزين بيش از حد از مجراي بوجود آمده توسط سوزن و ژيگلور كاربراتور عبور كرده و باعث مصرف زياد سوخت ميشه و دود و خام سوزي هم به همراه داره، اما بازهم اين مسئله باعث زياد شدن گاز موتور نميشه.
تنها چيزي كه اين مشكل را بوجود مياره، حركت اهرم دريچه گاز هست و يا خروسكهاي دو سمت كاربراتور كه به پايه پمپ شتاب و سوزن كاربراتور و يا ساسات متصل هست.
من تصور ميكنم ايرادي در تنظيم يا سوار شدن اونها وجود داره كه بايد بيشتر بررسي كنين.
اهرم دريچه گاز را حركت بديد و ببينيد آيا تا آخر باز و بسته ميشه؟
خروسك تنظيم ساسات هم آزادانه حركت ميكنه؟
در حالات خاموش و روشن وضعيت اونها را چك كنين و ببينين چه تفاوتي دارند و چرا؟
همچنين پيچ تنظيم دور موتور كه در واقع همان چوك برقي كولر هست كه بر روي كاربراتور سوار شده( ممكنه ماشين شما هم همينطور باشه)
توصيه ميكنم فعلا به تنظيمات دلكو دست نزنيد و اون را به حالت اول برگردانيد. ظاهرا ايرادي در كاربراتور وجود داره كه باعث شده بود كه اون لينك ارتباط با سوزن را جدا بكنند و بدون حركت سوزن كار بكنه و حالا با وصل كردن اون يكي يكي ايرادات ظاهر ميشه.
-
دیروز تموم شهر رو گشتم ، از اوراقیا گرفته تا کیلومتر سازی ها، هیچ مورد مناسبی که بتونم بجای ساعت بخورونم پیدا نشد البته مواردی هم بودن ولی یا قیمتشون نامعقول بود یا خراب بودن و فقط جنبه تزیینی داشتن، از مدل های اسپرت مثل امپر محمد اقا هم پیدا کردم:
اما قیمتش 250 هزار تومن بود و در 2 نمونه مشکی و سفید بفروش میرسید که من ترجیح دادم فعلا نخرم، بنابراین یه امپر اب کوچیک خریدم از همون نمونه حرارتی معمول که علی اقا قبلا در موردش توضیح داده بودن:
اینم پایه اش که قابلیت نصب توی صفحه کیلومتر رو داره:
همچنان با برق ماشین درگیرم، شیشه بالابرها رو وصل میکنم چراغ سقف قطع میشه و برعکس!!!:24:
رله های ماشین چندتا باید باشن؟
-
جناب camaro lt
با راهنمایی های شما کاربراتور را در حالت خاموش و روشن برسی کردم چند تا عکس گرفتم و در نت جستجو کردم فیلمی در مورد کاربراتور دانلود کردم که اینجا قرارش میدم ، نتیجه برسی این شد که وقتی که ماشین خاموشه چند بار به پدال گاز میزنم ساسات عمل میکنه یعنی خروسک مقداری موافق عقربه ساعت حرکت کرده و اهرم گاز مقداری جابجا میشه استارت میزنم در این حالت خفه میکنه شیر برق را در حالت صفر قرار میدم دوباره استارت میزنم روشن میشه بعد ار چند ثانیه شیر برقی را فعال میکنم بعد از چند دقیقه پا را روی پدال میزارم از حالت ساسات خارج میشه ، اینجا بود که متوجه شدم باز ماشین داره مقداری گاز اضافی میخوره همانطور که گفته بودید اهرم گاز سر جای خودش برنگشته بود حدودا 3 میلیمتر از جای خودش فاصله داشت با انگشت اهرم گاز را فشار میدم سر جاش برمیگرده وبدون هیچ مشکلی کار میکنه اما مقداری به پدال گاز فشار میدم و پا را از روی پدال برمیدارم اهرم گاز سر جای خوش برنمیگرده و باعث گاز خوردن اضافی میشه
خروسک تنظیم ساسات آزادانه حرکت مینه
پیچ تنظیم دور موتور را با عکس شما وعکس نت مقایسه میکردم متوجه شدم سوکت برقش شکسته و سیم مشکی رنگی در کنارش هست که به جایی وصل نیست احتمالا سیم برای این چوک باشه اون را وقتی که سوئیچ باز بود تست کردم برق + 12 ولت داشت در ضمن پیچی که در عکس ملاحظه میکنید من دور موتور را با اون تنظیم میکنم در عکس کاربراتور شما و عکسی که از نت گرفتم نبود و علاوه براون کاور مشکی رنگ روی اون چوک را نداره این طور به نظر میرسه که چوک خراب شده اومدن اون پیچ را اضافه کردن(در عکس پیچ را مشخص میکنم)
برق ساسات را که سیم مشکی رنگ داره تست کردم اون هم وقتی که سوئیچ بازه برق+12 داره در ضمن وقتی ماشین را با ساسات روشن میکنم مقدار خیلی کم بدنه ساسات گرم میشه اما لینکی که بهش وصل هستش را حرکت نمیده و همیشه اون درب بالای کاربراتور چه زمانی که ماشین روشن یا خاموش باشه باز هست و عملی انجام نمیده.
در فیلمی که از نت دانلود کردم متوجه شدم که واشر کاربراتور اون تا بالای شناور ادامه داره که واشری که روی کارب هستش این طور نیست حتما مزیتی داره که به این صورت ساختن و قطعه ای به پاییه نگهدارنده پمپ شتاب وصله که مال من نداره .
-
ساعت ماشین کار نمیکرد چند ماه پیش باز کردم اما عکس ازش نگرفتم پشت ساعت دو تا سوکت داره که مثبت ، منفی را مشخص کرده برق مستقیم از باطری گرفتم بهش وصل کردم اما کار نکرد بازش کردم دوتا کنتاکت کوچک دایره ای شکل داره با دقت نگاه کردم دیدم که در اثر کارکرد زیاد کنتاکتها کربن گرفتند با الکل تمیزشون کردم برق را وصل کردم اما دوباره کار نکرد ، جلوی ساعت میله ای که برای تنظیمش هستش را سمت خودم کشیده و به یکباره رهاش کردم ثانیه شمار ساعت شروع بکار کرد ساعت را یک روز بیرون از ماشین تست کردم هر چند ساعت یه بار از کار می افتاد من همین کار را تکرار میکردم بعد از یک روز شوک واد کردن بهش بدون وقفه تا الان کار میکنه .
-
دوستان رله راهنما کدومه؟ رله ای که روی جعبه فیوزه واسه کجاس؟
امروز بخاری رو باز کردم و رادیاتورش رو جدا کردم، کنار یکی از لوله هاش نشتی داره، درست میشه یا باید یکی بخرم؟
این عکس رو از داخل گلگیر شاگرد گرفتم، دوستان قسمتی رو که مشخص کردم واسه چیه؟