آيا احتياج هست كه Trojan Remover رو كنار kis نصب كرد
Printable View
آيا احتياج هست كه Trojan Remover رو كنار kis نصب كرد
:40:نهنقل قول:
فقط اگر میخوای چیزی کناز کسپر نصب کنی مالور بایت یه صورت غیر فعال توصیه
میشه
البته تویه تاپیکش اقا مهران کیجن هم گزاشتن.
سلام دوستان
من چطور میتونم که وقتی گوشیم رو بوسلیه USB به PC وصل کردم توسط کاسپر اسکن کنم؟!
توی My Computer وقتی روی Nokia Phone Browser(و زیر شاخه هاش) کلیک راست میکنم گزینه اسکن توسط کاسپر رو نداره
ممنون
نقل قول:
گوشی ها دو نوع حافظه دارند. یکی رام هست و یکی هم حافظه های جانبی مثل مموری کارتها و یا حافظه های فلش.
رام گوشی ویروسی نمیگیره چون محافظت شده است و به همین دلیل هم آنتی ویروسها نمیتونند اون رو اسکن کنند.
اگر خودتون گوشیتون رو هــک کردید و قفل رام گوشی را برداشتید تا بتونید به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشید این یک بحث دیگه است.
اما مموری کارت و یا حافظه های فلش قابل اسکن شدن هستند و هر وقت کسپرسکی متوجه شد یک همچین حافظه ای به سیستم شما وصل شده اتوماتیک به شما پیغام اسکن کردن رو میده.
ممنون دوست من:40:نقل قول:
اما وقتی گوشیم رو وصل میکنم با این که رمم هم قفل نیست ولی بازم کاسپر پیغام نمیده
ورژن کاسپرم 2011 هست
چیکار کنم؟!
شما گوشیت رو در حالت PCSuite وصل می کنی به کامپیوتر. شما در حالت Mass Storage یا Data Transfer به کامپیوتر وصل کن. سپس کاسپر پیغام اسکن می ده...نقل قول:
شاد باشین :31:
منظورت از رم, رام گوشیه یا مموری کارت؟نقل قول:
اگر منظورت مموری کارته, که اصلا روی موری کارت نمیشه قفل گذاشت مگر اینکه فایل های داخلش را encrypt کنی.
اگر هم رام گوشی هست گفتم که رام گوشی آلوده نمیشه و ویروسی تا حالا وجود نداشته که رام گوشی رو دستکاری کنه. ویروسهای انگشت شماری وجود دارند که با اجرا کردنشون در گوشی ممکنه باعث هنگ گوشی و یا آلوده کردن فایل های خارج از رام گوشی بشند مانند نمونه ی ساده اش , Autorun/Worm اما حتی همین کرم هم نمیتونه به رام گوشی آسیبی برسونه.
پس زمانی که اینها نمیتونند به رام گوشی آسیبی برسونند چه نیازی به اسکن رام توسط آنتی ویروس وجود داره؟ :23:
حافظه های جانبی مثل هارد جدا, مموری کارت, حافظه های فلش را هم میتونید خیلی راحت با کسپرسکی اسکن کنید و مشکلی از این لحاظ وجود نداره. پیغام هم بهتون میده. اگر بهتون پیغامی نمیده دلیلش اینه که شما رام گوشی را به کامپوتر وصل کردید نه مموری کارتی یا حافظه ی داخلی گوشی رو.
موفق باشید.
میشه دقیقتر بگین؟!نقل قول:
منظورم اینه که چیکارا باید بکنم؟!
ممنون
ویرایش:منظورتون اینه که با رم ریدر یا چیزی وصلش کنم.نه؟!
شما با استفاده از یه Ram Reader رم گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید.نقل قول:
به راحتی کسپر اخطاری مبنی بر اینکه اسکن کردن میده.
شاد باشید :40:
نقل قول:
سلام
شما میتونین انتی ویروس مخصوص گوشی خودتون رو از سایت کسپر از این قسمت دانلود کنید
واگر هم گوشیتون نوکیا باشه میتونین توسط کامپیوتر هم اپدیت کنین
کد:http://www.kaspersky.com/mobile_downloads