موهاي بلندت را كوتاه كن و ساكت بنشين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارشRmadridFC:رئيس افتخاري باشگاه رئال مادريد از هافبک هلندي و نيمكت نشين تيمش رویستن درنته خواست از حاشيه دست بردارد و موهایش را کوتاه کند و دیگر از گوشواره استفاده نکند.
آلفردو دي استفانو گفت :
درنته تصور مي كند فوتبال اسپانيا مثل هلند است و اگرچند بار با روزنامه ها مصاحبه كند مربي مجبور مي شود از او استفاده كند . اينجا فوتبال حرفه اي است و حساب و كتاب دارد .
وي تاكيد كرد :
درنته بايد بداند براي حضور در تركيب ثابت تيم رئال مادريد بايد لياقت آن را پيدا كند . از او مي خواهم موهاي بلندش را كوتاه كند و از گوشواره استفاده نکند ،ساكت روي نيمكت بنشيند تا هر وقت مربي صلاح دانست بازي اش دهد.
فقط پرز میتواند همه چیز را در رئال عوض کند
به گزارش RMadridFC : روبرتو کارلوس مدافع سابق رئال مادرید معتقد است که فقط یک نفر میتواند اوضاع رئال را مرتب کند : فلورنتیو پرز .
فلورتنو پرز از طرف روبرتو کارلوس موافقتی را دریافت نمود . به نظر کارلوس پرز تنها کسی است که میتواند تمام چیزهای موجد در رئال را عوض کند .
انتخابی ریاست رئال در همین تابستان انجام میگیرد که از همین الان پیگویی ها در مورد آن شروع شده است . همه میگویند که پرز شانس زیادی در انتخابات دارد .
البته با توجه به اظهار مارکا مبنا بر اینکه پرز تنها کاندیدای این انتخابات است در نتیجه اینگونه پیشگویی ها کار آسانی به نظر می آید .
ولی در جواب اینکه آیا پرز سر حرف خودش است یا نه میتوان گفت ، این رئیس سابق ، از حامیانی همچون کارلوس برخوردار است و امکان داشتن شک و تریدی از جانب او کم است .
در این بین مارکا از این مدافع سابق رئال نقل قول کرده است که :
"هیچ رقیبی برای پرز وجود ندارد ."
" او سبک خاصی را دارد ؛ اما آن کاری را که میخواهد انجام میدهد .اما او در مورد تیم میخواهد مربی جدیدی را جذب کند ."
" تنها کسی که میتواند مشکلات رئال را رفع کند پرز است ."
برخی از خبرگزاری ها هم چنین برداشت میکنند که اگر پرز به رئال بیاید به دنبال خود کارلوس را خواهد آورد .
زیدان و ماکه له له الگوهای من هستند
به گزارش RmadridFC: لاسانا دیارا , هافبک فرانسوی رئال مادرید عنوان کرد که زین الدین زیدان و کلود ماکه له له , الگوهای وی در فوتبال هستند .
لاسانا دیارا دوران خود در رئال مادرید را خیلی خوب اغاز کرده است , او زمستان امسال از تیم لیگ برتری پورث موث به رئال مادرید امد و در 7 بازی این تیم شرکت کرده که در همگی انان بسیار خوب ظاهر شده است .
هافبک دفاعی رئال مادرید به تازگی از یک نوع بیماری معده رهایی یافته و کم کم خود را برای 2 بازی مهم که طی این هفته در برابر تیمهای رئال بتیس و لیورپول برگزار خواهد شد , اماده می کند .
دیارا طی مصاحبه ای با روزنامه اس در مورد یک ماه و نیم حضورش در رئال مادرید گفت :
دلیل اصلی سازگار شدن سریع من با تیم , همه به خود باشگاه برمی گردد . همه کسانی که در تیم حضور داشتند تمام تلاش خود را کردند که به من کمک کنند , حتی بازیکنان بزرگی چون رائول و سرجیو راموس , این دو همیشه از من می پرسند که ایا به چیزی احتیاج دارم یا خیر .
در تمرینات نیز همتیمی هایم خیلی خوب با من رفتار می کنند مخصوصا ارین روبن و ویسلی اشنایدر که همیشه با من هستند . خوانده راموس نیز کمک بزرگی برای من بود چون از همان اغاز کارم به من ایمان داشت .
در ادامه هافبک 23 ساله رئالی ها از بازیکنان محبوب خود در سنین کودکی گفت :
زمانی که خیلی کوچک بودم گئورگی ویاه را خیلی دوست داشتم و اسطوره من بود . بعد از او , زیدان را خیلی دوست داشتم زمانیکه در یوونتوس بازی می کرد ولی در سن 17 , 18 سالگی کلود ماکه له له الگوی من در فوتبال شد .
بازیکن ملی پوش رئال مادرید در ادامه گفت :
همیشه دوست داشتم که در رئال مادرید بازی کنم مثل خیلی از بچه های دیگر . همیشه بازیهای تیم در لیگ قهرمانان را از طریق تلویزیون می دیدم , زیدان , روبرتو کارلوس , فیگو , رائول و ... همه انها در تیم بودند .
بعد از ان , دیارا به بازی فرانسه و ارژانتین اشاره کرد جایی که او در مقابل همتیمی خود فرناندو گاگو و همین طور رقیب اینده اش , ماسکرانو قرار گرفته بود .
دیارا در این باره توضیح داد :
من و گاگو در زمین بارها با هم صحبت کردیم , او خیلی باهوش است وقتی که او می دید من دارم به سمتی حرکت می کنم او در سمت مقابل حرکت می کرد و از همان دقایق اول بازی به خوبی از همدیگر اشنایی داشتیم .
و در مورد ماسکرانو هم باید بگویم که ما دو تا خیلی از نظر روحی به هم شبیه هستیم چون هیچ کداممان دوست نداریم در جنگ های تن به تن شکست بخوریم برای همین پیش بینی می کنم رقابت سختی بین ما دو تا در لیگ قهرمانان بوجود بیاید .