دروغه .یا به چندنفر دادن تا براشون تبلیغ کنن من الان 5 تاخط چک کردم هیچ کدوم همچین بسته ای نداشت
Printable View
دروغه .یا به چندنفر دادن تا براشون تبلیغ کنن من الان 5 تاخط چک کردم هیچ کدوم همچین بسته ای نداشت
من دیشب داشتم تلگرام استفاده میکردم رو 2 جی ! از اعتبارم کسر نمیشد ! ولی به محض اینکه رفت رو 4 جی از اعتبارم کسر شد 8 تومن !!
سلام، دوستان 4gپلاس توی گوشی تنظیمات خاصی داره ؟ گوشی من s7 edge هست و روی 4g آنتنش پر هست و در محدوده 4gپلاس هم هستیم، اما 4g+ نشون نمیده و همون 4g زده، سرعتش هم حدود 500 کیلوبایت هست ... هر چی سرچ کردم تنظیمات خاصی نداره گویا، ولی نتونستم 4gپلاس بگیرم هنوز، حتی تو دانشگاه هم که باز تو محدوده هست تست کردم اونجا هم 4gپلاس نیست، لطفا راهنمایی کنید اگر ممکنه.
نقل قول:
سوال پرسیدیم:n27:
من شاید نزدیک به 3 گیگ دانلود کردم ازش هیچ هزینه ای نداره اصلا. حتی اگه بسته فعال هم داشته باشید از حجم بسته کم نمیشه.نقل قول:
برای من تلگرام موبایل با تلگرام نسخه دسکتاپ کار میکنه ولی نسخه تحت وب کار نمیکنه در واقع بر اساس ip هست.
اگه اينطوري كه مي گيد باشه خيلي خوبه اونهايي كه سرور مجازي دارند
خيلي راحت مي تونند فايل هاي سنگين مثل فيلم و سريال رو تو تلگرام آپ كنند و بعد با اين بسته رايگان دانلود كنند.
ولي خب چرا اين طرح براي همه فعال نشده!!
هیچ تنظیمات خاصی نداره وقتی گوشی ساپورت کنه و در محدوده هم باشید قاعدتا باید وصل بشه اگه نمیشه حتما در اون منطقه ارائه نمیشهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
منم تبدیل کردم ولی هیچ خبری از بسته نبودنقل قول:
سلامنقل قول:
تا 6 تیر بود طرحش...
سلامنقل قول:
عجیبه ولی برای من وجود داشت [emoji16]
فایل ۸۰ مگ دان کردم چیزی کم نکرد
کلا از موبوگرام استفاده میکنم و مشکلی نداره
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
خخخنقل قول:
من رو فورجی پلاس هستم مشکلی نداره از دیشب تا الان به کوب دارم استفاده میکنم مثلا [emoji16] [emoji55]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
بله من دوتا سیمکارت فعال کردم که برای هر دوش فعال شد بسته ۱۴ گیگ ۱۴ روزه..البته ۲ روز بعد از تبدیل فعال شد..نقل قول:
شما هم اگه تبدیل کردید دیتا رو گوشی فعال کنید و روشن کنید هر از گاهی که شبکه شناسایی کنه که سیمکارتتون رو گوشی فورجی هست..چون به گفته خودشون باید سیمکارت رو گوشی فورجی باشه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+4G ایرانسل - بجنورد
بسته هدیه 20 یک ماهه برای تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی چطوری فعال میشه ؟ از کجا بفهمیم فعال شده ؟ کسی تجربه ای داره ؟ من تبدیل کردم ولی خبری از بسته نیست ؟ نه داخل ایرانسل من و نه داخل حساب الکترونیکی ! هیچ پیامکی هم در این مورد نیومده ! :n13:
به نظر من تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی ارزش نداره
حتی اگه بسته یک ماهه هدیه 200 گیگی بده
قطعا چند برابرش در دراز مدت از جیبتون بیرون میکشن
ایرانسل دزدی رو خووووووب بلدهنقل قول:
دیشب ساعت ۲ و نیم شب به محضی که بسته شبانه نامحدود ۳ ساعته خریدم و فعال شد سرعت از +4g به H+ تغییر پیدا کرد و دقیقا تا ۵ و نیم که بسته تمام شد به ۴ جی پلاس بر نگشت.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
اینجا ایران هستنقل قول:
برادر
فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
سلام
میخوام یه مودم همراه برای استفاده از 4g ایرانسل بگیرم.
1- مارکهایی مثل d-link هم مثل مودمهای ایرانسل سیم کارت خور هستند؟
مثلا این مدل
با مودمهای ایرانسل چه تفاوتی داره؟
2 - سرعت 4.5g نسبت به 4g چقدر بیشتره؟
سایت ناقص اومده، اسم سایتو با فاصله بین کلمات، یا کلن فارسی، پایین بنویسنقل قول:
دوبرابره
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دیجی کالا هستنقل قول:
نمیدونم چرا دیجی کالا رو ورداشتن فیلتر کردن انگار این فروم فروش چیزی هست و دیجی کالا رقیبه !!!!
سلامنقل قول:
سوالتون در تایپیک مربوطه بپرسید
Sent from my iPhone using Tapatalk
غیر این میشد باید تعجب کردنقل قول:
-----------
کجاین اونایی که سنگ شبانرو به سینه میزدن
بعد از ساعت 12 ایرانسل من از کار میفته..معلوم نیس چشونه؟ روزا خوب فعاله ولی شب هیچی دیگه
من به بسته ۲ گیگ ماهیانه تشویقی داشتم.دیشب یه بسته ۳ ساعته نامحدود گرفتم.ساعت ۲ شروع به دانلود کردم.
ساعت ۳:۴۶ دقیقه کلا بسته هام تموم شد. توی اپ ایرانسل من میزد ۱۹ درصد از نامحدود مونده ولی حجم ۲گیگ ماهیانه که تا قبل از استفاده از نامحدود حدود ۱ گیگ مونده بود صفر کرده بود.
پیج باز نمی کرد و می گفت باید اعتبار اینترنتی خود رو افزایش بدید.
۴ بار زنگ زدم به پشتیبانی اخر سر گفت که توی کنترل حساب اینترنتی شکایت کن. حالا که میام برای شکایت وضعیت اینه
چکار کنم؟
دقیقا دیشب هم از 12 به بعد وارد نمیشد ...الان هم وارد نمیشه!!:n04::n29:نقل قول:
نمیدونم ۱۹۵ به این شکایات رسیدگی میکنه یا نه
ولی چیزی که مشخصه این طرح شبانه بیشتر جنبه پولی داره تا مصرفی
پولو میدین ولی استفاده ای نمیبرین
اره مال منم باز نمیکنه الان، فک کنم ۱۲ به بعد سرورارم از برق میکشهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اگر بسته هديه بوده احتمالا هديه رو در اولويت قرار دادهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نه بسته از طرح های تشویقی برنامه ایرانسل من بود خریده بودمنقل قول:
ایرانسل ی طرح 1 روزه اینترنت رایگان داره دوطرفه
هر کسی تمایل داشت پ.خ کنه شمارشو
رور به روز ایرانسل بد تر میشه یعنی الان شبکه اف دی خیلی ناپایداره .. هر لحظه یه جوره
این تست همینطوری موند و حرکت نمی کرد و در تکرار هم سرعت خیلی پایین بود
تست اسپید تست اف دی دی
اما این همون زمان در شبکه تی دی هست
اینم اسپید تست تی دی
واقعیت اینه که تعداد زیاد یوزرها در تایم 6 تا 12 باعث شلوغی شبکه شده چون واقعا تعداد دیوایس های 4 جی خیلی زیاد شده و با تعداد دیوایس های تی دی قابل مقایسه نیست
به همین خاطر شبکه تی دی پایدارتر هست و برای استفاده در خانه باید بریم سراغ تی دی و برای خارج از خانه هم سراغ اف دی دی.. این باعث میشه که شبکه اف دی دی هم از دانلودها زیاد خالی بشه و به تعادل برسند
حالا یکی از سیاستهای ایرانسل قابل تحسین میشه که اجازه نمیده مودم های تی دی مبین نت هم وارد شبکش بشن چون شلوغ نشدن بی جهت شبکه تی دی یک سیاست کلی هست
اینها نظر شخصی خودم هست
جالبه خیلی جالیه !!!
با این همه ثروت این اپراتور ها نمی دونم چرا دست از دزدی بر نمی دارن
موبایلی که همیشه نت سیم کارت اعتباری دارم و 4 جی هست امشب نت شبانه ازون ساعتی نامحدود ها گرفتم ولی همش ارم h بود رو موبایل !!!
تازه بعدشم
فقط 20 دقه اول نت خوب بود بعدش هر سی ثاننیه نت قطع و وصل می شد
یعنی من فقط 20 دقه تونستم از اون دو ساعت شبانه ای که گرفتم استفاده کنم بقیه همش نگاه به موبایل
و حرص خوردن که این نت چرا مدام قطع و وصل م یشه و اصلا نتونستم استفاده کنم
اصلا راضی نبودم از نت ساعتی شون
والا کی بیاد تحریم کنه خب ؟! وقتی نت شده جزئی از زندگی مون و بدون اون زندگی مون لنگ می مونه! من خودم هر دفعه نت می خرم حرص و جوش می زنم سر قیمتش ... خدائئش قیمت هاش واسم زیاده از مجبوریه که مجبورم بخرم
به 195 هم شکایت نوشتم واسه قیمت گزاف
جواب دادن که ایرانسل خودش مختاره و تصمیم میگیره بسته هاش چه قیمتی باشه!!! یعنی عملا همینه که هست !!!!
الان ساعت شبانم تموم شده با بسته عادی سیم کارتم فعالم ! دریغ از اینکه یک ثانیه قطعی داشته باشه !! و همچین 4g هست
300 تومان ارزش افزوده کم کردنقل قول:
ایرانسل رو گزاشتم کنار گنده بک های عوضی
افتادن به جونن ملت برین گم شین دست از سر مردم بردارین زالو صفتان عقده ای
پیامک های تبلیغاتی بالاخره زهر خودشون رو ریختن و نه تنها سیم کارت های ترابردی بلکه همه سیم کارت ها دیگه پیامک اتوماتیک نمیگیرن (گوگل تلگرام واتس آپ غیره) ، فقط مگه اینکه گوگل . من تو سایت مخابرات درخواست توسعه شبکه تانوما دادم همه کاراشو کردم فرم پر کردم ولی پیامک کد تایید نمیومد ! یعنی از مخابرات ایران ! چه برسه به پیامک هایی که از خارج از کشور میان
دوستان توی ترابرد به ایرانسل، سیم کارت رو پست می کنند یا باید حضوری تحویل گرفت؟
از نمایندگی ایرانسل شهرتون تماس میگیرن تحویل میگیرد.نقل قول:
من دیشب دوستم دعوت کردم ایرانسل من ۱۱ گیگ از حجمم رفت مگه نباید ۱ روز رایگان میشد؟؟؟؟
پیامش هم اومد
هر ساعتی که دعوت کنی بسته تا ساعت 12 شب همون روز فقط فعاله!یعنی اگه شما ساعت 11:30 شب دعوت کنی نیم ساعت بعد تموم میشهنقل قول: