شاتل میگه کیفیت خطت عالیه میتونی هر سرعتی بخوای بگیرینقل قول:
Printable View
شاتل میگه کیفیت خطت عالیه میتونی هر سرعتی بخوای بگیرینقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
ببخشید میخواستم بدونم برنامه ای رایگان دارید به من معرفی کنید که آیپی اینترنت من رو از یه آیپی ایرانی به یه آیپی ایرانی دیگه تغییر بده برای افزایش سرعت اینترنت در هنگام محدود شدن سرعت اینترنت؟!
با تشکر
اره والا دیگه وقتی شبانه رو همه بسته ها فعاله برا چی برم الکی سرویس 6ماهه بگیرم اونقدر هزینه کنم تازه پریروز سرعت همین همراه اول تا 3.2 مگابایت هم رسید حالا نت مخابرات هم سرعتش کمتره(1.2 مگابایته)هم اینکه ثابته من الان سیمکارتم رو گوشیمه هر جا هم رفتم میتونم از نتش استفاده کنم هم شبانه رایگانش بهترهنقل قول:
سلام مخابرات مشکل سرعت نداره فقط برا اینکه شبانه داشته باشی باید سرویس 6ماهه بگیری چیزی حدود 150 هزار تومن الان من سرعتم 1.2 مگابایت بود شبانه و روزانه هم سرعت ثابتنقل قول:
نقل قول:
روی مخابرات جواب نمیدن این سرویس ها متاسفانه... اکانتینگ مخابرات اگر واستون محدود میشه جز خودشون راه حلی وجود نداره....
دیشب توی 2ساعت 43گیگ دانلود کردم... ایرانسل عالیه شبانش... امروز سیم همراه اول خریدم اونم تست کنم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانل.د نامحدود 150 ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
چندبار همینجا گفتم ... ولی خب .. بحث رو جوری پیش بردن که انگار من اشتباه میکنم و حالا هم فقط برای شما (و افرادی که نیاز دارن) میگم
اینترنت هر دوتا عالیه .. ولی باید یخورده بگردی تا سود بهتر ببری !
اینترنت ایرانسل قبلن با 20 % تخفیف هم بود !! یکی از فروم ها هست که شارژ و اینترنت ارزون میفروشه
همین 2 روز پیش برای یکی از دوستانم اینترنت یکساله 120 گیگ به قیمت نهایی 166 تومن خریدم ( ماهیانه 10 گیگ به قیمت 14 هزار تومن!!) .. البته حالا گرونتر شده !! و بسته ها رو فقط با 10% تخفیف میدن ...
همراه اول هم همینطوره .. میتونید موقع خرید شارژ تخفیف بگیرید ...
یه سرچ بزنید .. اون فروم هم پیدا میکنید .. فقط حواستون باشه از افرادی خرید کنید که سایقه فروشندگی طولانی و امتیاز بالایی دارند
خودم 120 گیگ یکساله ایرانسل و 20 گیگ یکساله همراه اول دارم ... تمام دانلود هام فعلن با همراه اوله که چیزی نزدیک به 800 گیگ تا حالا دانلود کردم (ار 10 مهر تا حالا)
قبلن که ایرانسل بودم .. 5 گیگ 2تومنی میخریدم در کل خیلی سود کردم و اصلن به فکر خریدن هیچگونه اینترنت ثابتی نیستم
شما هم حتمن از اینترنت همراه استفاده کنید ضرر نمیکنید
فقط حتمن مودم همراه بخرید (خودم شیاعومی دارم) وگرنه باتری موبایل داغون میشه
موفق باشید
منم الان یه ماهی میشه مخابراتو ترک کردم ... مودم huawei b315 گرفتم از ایرانسل استفاده میکنم تا حالا که خیلی خوب بوده ........ راسته میگن ارائه اینترنت توسط شرکت های دیگه روی فیبر نوری آزاد شده ؟
طرح های جدید مخابرات
چقدش داخلیه؟
کسی این طرح های به قول خودشون نامحدود رو تست کرده؟ از لحاظ سرعت چجوره؟ اسمیه یا بالاتره؟
تعرفه های جدید مخابرات تفکیک داخلی و بین الملل دارند یا نه اگه کسی اطلاعی داره لطفا بگه شیرفهم بشیم :n16:
عرفه های جدید مخابرات تفکیک داخلی و بین الملل دارند یا نه لطفا جواب بدین؟!
اگه نداشته باشه عالیه
یه سوال دیگه مخابرات همه سرویسهاشو اگه خط کشش داشته باشه رو 16 مگ میبنده؟!
من شنیدم دوسومش داخلیه امیدوارم اینجور نباشه واقعا خنده داره خخخخخ:n08::n08:
سلام.
اگه عکسی از تعرفه های جدید اینترنت مخابرات خوزستان دارید بزارید.
نقل قول:
سلام
طرخ های جدید در همه اپراتورها بصورت خالص داخلی هست ... و اگر بین المللی استفاده کنید نصف محاسبه میشه
برای مثال 50 گیگ میخرید ... اگر از سرور های داخلی استفاده کنید, 50 گیگ اینترنت دارید و اگر از سرور های خارجی استفاده کنید, 25 گیگ اینترنت دارید
شبیه اینترنت ایرانسل و همراه اول که استفاده از سرور های داخلی رو نیم بها حساب میکنند
موفق باشید
طرح های منصفانه قبلی مخابرات حذف و تعرفه ها تغییر کرد:
اگه همینجور بمونه واسه هر کی بد شده باشه واسه ما مخابراتی ها که خیلی بهتر شده!
چند گیگش برا مصرف بین المللیه و چند گیگ واسه داخلی؟نقل قول:
ترافیک همه سرویسها رو تقسیم بر 2 کن میشه ترافیک بین الملل حالا تو آزادی همه رو صرف بین الملل کنی یا همه رو داخلی مصرف کنی!(2 گیگ داخلی=1 گیگ بین الملل که نسبت 2 به 1 داره) یا اینکه به صورت ترکیبی استفاده کنی
سلام.
هرچی کاربری و رمز عبور میزنم وارد سامانه نمیتونم بشم !!!! کسی به این مشکل برخورده ؟
از مرورگر فایرفاکس برای موبایل استفاده کن اگه با گوشی میری تو سایت مخابرات!
تو این انجمن یعنی کسی از شرکت شبدیز اینترنت نداره بیاد یه تست پینگ و سرعت بذاره و یه توضیحی راجب وضعیت و کیفیت اینترنت این شرکت بده؟؟؟
من که مشکلی ندارم، با 2020 تماس بگیرنقل قول:
دوستان از این سرویس های جدید کسی گرفته؟ سرعتش اسمیه یا مثل الان بسگی داره خطت رو برات روی چند گذاشته باشن؟
سامانه پارتاک مشکل پیدا کرده که باز نمیشه ؟
الان تست کردم باز نمیشه.
نقل قول:من مخابرات هرمزگان هستم و پنلم adsl.tci.ir هست. مشکلی ندارم، با گوشی و پی سی با مرورگر فایرفاکس راحت وارد میشم. البته نرم افزار پارتاک چند روزیه دیگه واسم جواب نمیده. راستی با گوشی و مرورگر کروم وارد نمیشه.نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان میشه یه تست پینگ از فرانکفورت و لندن و روسیه با اینترنت مخابرات برام بزارین میخوام از شاتل بیام مخابرات چون سرویس های غیر حجمیش حجم بیشتری میدن
آیا مخابرات سرعت رو باز میزاره تا جایی خط کشش داشته باشه؟!
دوستان این سامانه درست نشده هنوز ؟
برای من مشکلی ندارهنقل قول:
این تعرفه های جدید هیچکدوم شبانه دارند ؟
من یک مدت td lte استفاده کردم . ولی الان با این طرح 16 مگ که 350 گیگ ترافیک داره باید بگم سلام مخابرات
کی مخابرات داره سرعت و پینگ چطوره؟؟؟
دوستان میشه یه تست پینگ از فرانکفورت و لندن و روسیه با اینترنت مخابرات برام بزارین میخوام از شاتل بیام مخابرات چون سرویس های غیر حجمیش حجم بیشتری میدن
آیا مخابرات سرعت رو باز میزاره تا جایی خط کشش داشته باشه؟!
دوستان دقت کنید طرح ها منصفانه هست هر طرح بگیرید اگر 50 گیگ باشه 25 گیگش ترافیک بین الملله
من فکر میکردم نصفه ولی متاسفانه الان ک برای خودم فعال کردم 1/3 هستنقل قول:
من 8 مگ 108 گیگ گرفتم و 36 گیگ ترافیک بین الملل داد...
خیلی کمه :n27:
باید نصف باشه...اصلا گفته شده هم نصف هستنقل قول:
شما ازکجا متوجه شدید 1/3 ؟!
می تونید شکایت کتید 195
توی خود سامانه پرتک مشخصه سرویسم 108 گیگ بود الان زده ترافیک بین الملل 36 گیگنقل قول:
ن بابا از اینا میشه شکایت کرد اینقدر زرنگن های وب 1 به 4 میده ولی 520 گیگ میده ک 130 گیگش بین الملله همون 54 تومن
متاسافنه امیدیه لعنتی های وب نداره
کاری به های وب ندارمنقل قول:
ولی مخابرات صراحتا کفته بود 1/2 هست...اگر خلاف این باشه باید شکایت کرد..نهایتش بی نتیجه میشه ولی ضرری نداره
نقل قول:
به گفتهی بیدخام، منظور از آستانهی مصرف منصفانه حداکثر میزان تبادل ترافیک است و در آن حالت ترافیک داخلی نصف ترافیک بینالملل محاسبه میشود؛ چنانچه مشترکی سرعت ۱۶ مگابایت به آستانه منصفانه ۳۵۰ گیگ خریده باشد و صرفا از ترافیک داخلی استفاده کنید تا سقف ۳۵۰ و اگر از ترافیک بینالملل استفاده کند به میزان ۱۷۵ گیگ میتواند استفاده ترافیکی داشته باشد. در صورت استفاده ترکیبی نسبت ۱ به ۲ رعایت خواهد شد.
نسبت ۲ ترافیک داخلی و نسبت ۱ ترافیک بینالملل محاسبه میشود.
زنگ زدم پشتیبانی اونم تایید کرد که بین الملل نصفه...برای مشکلم گفتم گفت چون دائم داره طرح عوض میشه صبر کن اتوماتیک توی پنلت درست میشه...من حالا ی چند روز میمونم بینم چطورهنقل قول:
به نظر من درسته چون همه جا گفته شده ترافیک داخلی حجمش باید دو برابر ترافیک بین الملل باشه یعنی اگر بین الملل 36 گیگ هست دو برابرش هم برای داخله که میشه 72 گیگ و جمعشون میشه 108 گیگ ، پس درسته .