تست ART 1 تو بهترین حالت : (با استفاده از همه نرم افزارها و ترفندها برای پایین آوردن پینگ و استفاده کامل از پهنای باند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست ART 1 تو بهترین حالت : (با استفاده از همه نرم افزارها و ترفندها برای پایین آوردن پینگ و استفاده کامل از پهنای باند)
قبلا مفصل داخل این دو پست توضیح دادم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5502074&postcount=25424
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5609385&postcount=26418
کسی جواب سئوال مرا میداند؟نقل قول:
سلام
نظرمن اینه كه هروقت سرعتت بالا رفت تا میتونی دانلود كن تا بعدش مثل من (درچندپست قبل نوشتم128اكو)پشیمونی واست نمونه درحقیقت هنوزمن نتونستم نوع سرویس دهی شاتل درشب روبفهمم چطوری
توی پست هایی كه دراین تایپیك ازاول بهمن تا این لحظه رواگر مثل من فرصت كنی بخونی 97درصد سرویسشون ازساعت 1تا7صبح یا دایل اپ یا گاهی 128 واحتمالا مثل من یك شب بعدازچندشب یا ازهمون 1شب یا از3شب سرعت بالا میره واكثرا مشكل دارندنه فقطافرادی كه دانلودبالادرشب دارند بلكه افرادی كه دانلودپایین هم داشتند هم این وضع رودارند
پس تا میتونی دانلودكن تا پشیمون نشی وفكراین جمله شاتل رونكن كه میگه شب سرویستون شرمیشه با8یا10 نفر وسرعتتون پایین یعنی دایل اپ میشه -اصلا باعقل جوردرمیادمثلا 3روز سرویستون پهنای باندش50یاحداكثر100كیلوبایته باشه بعد روزچهارم شما كه بادیگران shareشدیدسرعتتون1.8mbبشه
کسی میتونه این مشکل عظیم من رو حل کنه یا بگه در کدوم تاپیک بپرسم؟ :19:
یک رادیو آنلاین داشتم که از وقتی فیل شده سایتش دیگه کار نمیکنه موجش . ( رادیو جوان ِ اونور ):8:
خود سایتش فیل نیست ولی رادیوش هست .
میشه با کمک نرم افزار فیل شکن کار کنه ؟ یا حتما وی_پی_ان میخواد ؟!
:41::41:
متاسفانه در مورد محدودیت های مورد سوالتون جواب رسمی ای از شاتل ندیدمنقل قول:
بچه ها به صورت تجربی به یه نتایجی رسیده بودن که تو صفحه های قبل یه چیزایی نوشتن
-----------------
چند صفحه گذشت مثله اینکه کسی اینو ندیده
ممنون میشم کسی که تست کرده جواب بده
نقل قول:
سلام به همه دوستان
خسته نباشید
آیا شما ها هم شبها از ساعت 1 به بعد نمیتونید به قند شکن ( و ی پ ی ا ن ) وصل بشید؟
دوستان آرت اول ماه ریست میشه؟
سلام مجدد .
چون صفحات این تاپیک به سرعت برق و باد جلو میره :27:، یکبار دیگه مشکلم رو عینا نقل میکنم :
و جواب دوست عزیز ، سیامک جان :نقل قول:
من الآن میخوام سرویسم رو برا اولین بار اینترنتی شارژ کنم .
حالا من کارت سپه دارم و شماره کارتم ۱۳ رقمی هست ولی تو سایت پرداخت اینترنتیش جای ۱۶ رقم داره و چون حروف کارتم پشت سر هم هست نمیدونم چجوری باید وارد کنم . فعلا که هر جوری زدم قبول نکرده . ببینید شماره کارتم مثلا اینه :
و تو سایت هم که اینجوریه :نقل قول:
0150
[فاصله]
202685849
لطفا راهنمایی کنید که چجوری وارد کنم شماره رو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا رو کارت سپه من فقط ۲ تا عدد حـک شده . یکی همین ۱۳ رقمیه و یکی هم تاریخ پایان اعتبار . حالا نمیدونم شماره کارت هست یا شماره حساب !(احتمال میدم مشکل همین باشه . چون یه جای دیگه سر همین قضیه به مشکل خوردم).نقل قول:
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا از کجا و چجوری میتونم بفهمم شماره ی کارتم چنده ؟
ضمنا دیشب با همه ی درگاه مرگاها امتحان کردم که نشد . خیر سرمون یه بار اومدیم عینهو آدمای متمدن! کار کنیم که نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . صبح رفتم، ۲ ساعت تو صف وایسادم و پول رو ریختم به حسابشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:.
بله ریست میشهنقل قول:
نه یا چیز پی ان وصل نمیشه یا اگر وصل بشه شدیدا کند هست . کار خود شاتله .نقل قول:
عزيزم سپه بانك نيست. برو از يك بانك درست حسابي كارت بگير همه كارات را مي توني باهاش انجام بدينقل قول:
کارمند های شاتل که خودشون قبول ندارن و میگن ما کاری نکردیمنقل قول:
حتی یکیشون گفت ما خودمون شبها با چیز پی ان وصل میشیم و مشکلی نیست!!
دروغگویی تا چه حد؟؟!!
هیچ تاپیکی در این مورد مجاز نیست اما مختصر می گم دیگهنقل قول:
ف ش فقط با مرورگر سازگاره پس به درت نمی خوره
اما و پ ن که بزنی تمام سیستمت می ره تو یه دنیای دیگه
99% باهاش مشکلت حل می شه
مشکل از کارت یا اشتباه وارد کردنت نیستنقل قول:
مشکل اینه که سایت شاتل فقط سه کارت از بانک های ملت ملی و پارسیان رو ساپورت می کنه
البته الان من چون وسط دورمه و اون صفحه ی تمدید رو ندارم نمی دونم اون قسمت هم همینه یا نه
اما تو قسمت خرید ترافیک فقط همین 3 تا هست
تایید میشه.. سپه نخستین بانک ایرانی الا در حد یک صندوق قرض الحسنه هستش.. اصلا بانک های دیگه کارتش رو واسه خدمات قبول نمیکنند.. بندازش دور برو از نزدیکترین بانک خصوصی محلتون یه کارت بگیرنقل قول:
دوستانی که ART1 دارند و از تورنت دانلود میکنن
لطفا بگید که آیا برای شما هم سرعت تورنتتون حداکثر تا 9 و 10 میره و از اون بیشتر نمیشه؟؟؟
(با هر نوع فایلی، چه سیدر زیاد باشه چه کم)
فکر کنم طبیعی باشه . از اونجا که شاتل سرویس آرت رو نه از روی مودم بلکه با یک نرم افزار الکی به سرعت قراردادی محدود کرده این مشکل هم بوجود میاد که شما نتونی حتی در بهترین حالت با حداکثر سرعتتون که 16 باشه بگیری.:13:نقل قول:
حالا دوستان تورنت باز بهتر میتونن راهنمایی کنند .
نقل قول:
من از شاتل دل خوشی ندارم و ازش دفاع نمیکنم..ولی قطع و وصل شدن چیز پی ان ، کار مخابرات هست.. خیلی ساده در روزهای خاص!!!! پروتکلش رو می بندن! ظاهرا چیزپی ان وصل میشه ولی صفحات نصفه باز میشه یا اصلا باز نمیشه..
خودشون هم اعلام می کنند که دستور داریم و این کار رو میکنیم.. چون سراسری هست ( ما از 2 شرکت سرویس داریم ) مطمئنم..
اینکه در روزهای خاصی چیز پی ان بسته بشه موضوعش فرق داره و حرف شما درسته و 100% کار مخابراته .نقل قول:
اما هرشب خدا راس ساعت 1 چیز پی ان تعطیل بشه و کرکره اش بیاد پایین کار شاتل هست و بس . همه دوستان هم فکر کنم حرف من رو تایید کنند. :20:
صحبت هر 2 تون کاملا درستهنقل قول:
چون فرقش اینه که وقتی مخابرات می بنده اصلا کار نمی کنه
اما وقتی شاتل می بنده با سرعت خیلی کم کار می کنه
تنها دلیلش هم دور خوردن تمام محدودیت های دانلوده
همین طور که دوستان گفتن باید بانک رو عوض کنین :31:نقل قول:
اکثر بانک های خصوصی خوب خدمات الکترونیک میدن. سود بهتری هم که میدن. حالا چرا سپه! :27: با 5 تومن میشه یه حساب باز کرد و یه کارت گرفت.
دوست من شماره روی کارت 16 رقمه اون 13 رقمی شماره حساب هست،شماره cvv2 هم لازمه اگر روش حک نشده باید برید شعبه خودتون تا براتون فعال کنن. حالا این سری که پرداخت کردی، برای پرداختهای دیگه تو اینترنت لازمه.:10:نقل قول:
نه تورنت من تا 15-16 بالا میاد.نقل قول:
قبول دارم که اوضاع سرویس آرت خیلی درام هست .
تایید میشه. روز های خاص که مشخصه وضعیتش . ولی شب ساعت 1 به بعد کار شاتل هست .نقل قول:
اینکه در روزهای خاصی چیز پی ان بسته بشه موضوعش فرق داره و حرف شما درسته و 100% کار مخابراته .
اما هرشب خدا راس ساعت 1 چیز پی ان تعطیل بشه و کرکره اش بیاد پایین کار شاتل هست و بس . همه دوستان هم فکر کنم حرف من رو تایید کنند.
وقتی همه ISP نمی بندن ولی شاتل بستست (ساعت 1 به بعد) پس نیازی به فکر کردن هم نداره که کاره شاتل هست.
اینم نتیجه سرویس آرت 5 از شاتل!!!!!!!!!!!! یعنی واقعا خا... بر سر شاتل.
الان 5 روز هم هست شبانه کلا تعطیله. مثلا دیشب کلا 50 مگ دانلود کردم.
خدا رو شکر 3شنبه رفتم فرم فسخ رو پر کردم. تا آخر دوره سرویس رو جمع میکنن. واقعا حیف پولی که به این شرکت دادم.
منم دقیقا همین آرت 5 رو دارم و دقیقا هم متاسفانه با همین کیفیت افتضاح، خوش به حال شما که سرویس دهنده دیگه ای هم منطقه تون هست و تونستید از دست شاتل خلاص بشن.نقل قول:
شدیدا تایید میشهنقل قول:
البته نه از هر بانکی ، من خودم حساب های زیادی داشتم و دیدم ، و به این نتیجه رسیدم پاسارگاد بهترینه
خدمات مجازیش عالی هست.حتی میتونی از تو سایت حساب باز کنی !!
درخواست کارت هم بدی 3 روزه میاد (هرچند بعضی جاها مثل پارسیان فوری تحویل میده اما خب خدمات جانبی این به نظرم می ارزه به همه بانک ها)
-----------------
ممنون از جواب دوستان بابت چیز شکن
از وقتی که با چیز پی ان میشد وصل شد و با سرعت بهتری دانلود کرد و محدودیت های شاتل رو دو دره کرد ، اونها بستنش
خیلی مسخره هست
من که به فکر افتادم برم یه شرکت دیگه.دوستان شرکتی که محدودیت دانلود و قیمت و... اش شبیه شاتل باشه اما این دنگ و فنگ ها رو نداشته باشه ، سراغ ندارن؟
عجبنقل قول:
یعنی چیز پی ان رو شاتل بست؟؟
سلام بر دوستان عزیز
شماره من تو مرکز شهید بهشتیه
اگه تقاضای adsl بدم شاتل چند روزه بهم adsl میده؟؟
کلا راضی هستین از شرکت؟
ممنون
تا همین چند ماه پیش بودیم ولی الان دیگه میشه گفت نه!نقل قول:
کلا راضی هستین از شرکت؟
تایید میشه :41:نقل قول:
چرا؟ مشکلش چیه؟نقل قول:
راستی نگفتین چند وقته راه میندازن؟
من که دیگه زدم به سیم آخر، دیگه نمیتونم تا اخر اردیبهشت صبر کنم. 6 گیگ از حجم دانلودم مونده اونها رو دارم تو روز میگیرم تا سرویسم تموم شه و با ضرر هم که شده از شر این شرکت نکبتی بی سر صاحاب که هیچ کس توش جواب درستی بهت نمیده راحت شم.
امروز هم کارتون تنگلد رو گرفتم در حدود 800 مگابایت. یعنی چیزی حدود 4000 تومن پام آب خورد!!
قصدمم اینه به پارس انلاین اساس کشی کنم. تو تاپیکش میگن ما 128 کیلوبیت چیزی در حدود یک مگ دانلود میکنیم بعد ما اینجا با یک مگ در حد دایال آپ هم نیستیم.
به دوستانی که میخوان قرارداد تو هر شرکتی رو تمدید کنن. چه این شرکت کوفتی و چه جاهای دیگه، پیشنهاد میکنم بیشتر از سه ماهه نگیرن چون مثل من که یکساله بود دستشون میمونه تو پوست گردو و باید تحمل کنن یا مثل من به سیم اخر بزنن و ضرر کنن.
ایشالله سال جدید "بدون" شاتل با اعصابی آرام و آسوده...
فراز و نشیب زیاد داشتیم.نقل قول:
ولی در حال حاضر من راضیم.سرعت خوبه.
ایشالله یه هفته ای وصل میشه.
نقل قول:دقیقا مشکلش همین فراز و نشیبشه. یعنی دیگه قابل اعتماد نیست. درست وقتی بهش احتیاج داری در حالت "نشیبه" و بدردت نمیخوره. وقتی مثلا لنگ دانلود یک برنامهای و یا فیلم و آهنگ مورد نظری داری و نمیتونی بگیریش. چرا؟ چون محدود شدیو یا سرویس خرابه.نقل قول:
درکل شاتل الان 4 یا 5 ماهه که 90 درصد تو نشیبه و 10 درصد تو فراز. تازه تو فرازهاش اون همه سقوطی که کرده رو هیچ وقت نمیتونه جبران کنه...
اگه اهل دانلودی و یا در منطقه شلوغی زندگی میکنی شدیدا دور شاتلو خط بکش...
کلا همچین شرکتی وجود ندارهنقل قول:
یکی از بچه ها می گفت و پ ن داره که شب ها هم کار می کنه
بین 10 تا 15 روزنقل قول:
اگه پورت خالی داشته باشن و پورت خودت از قبل پر نباشه و هر روز خراب شی سرشون یه هفته ای هم می شه ردیفش کرد
اما خدا نکنه بخوای تغییر آی اس پی بدی
بعد 2 هفته زنگ زدم می گم چی شد
می گه نامه فرستادیم به شرکت قبلی تا پورتت رو خالی کنه
تا نامه برسه و بخونن و عمل کن طول می کشه
گفتم یه پدیده ای به اسم فکس و اینترنت جدیدا تو ده ما اومده، تو ده شما نیومده هنوز؟
خندید گفتم بابا شما که خودتون ارائه دهنده ی اینترنت اونم مثلا از نوع پر سرعتشین با خر که نامه نفرستادین
خلاصه اینکه 1 ماه تمام طول کشید
یعنی اگه می خوای تغییر بدی اول برو از شرکت فعلی قطع کن و فشار بیار که زودتر پورتت رو خالی کنن
وگرنه بهانشون جوره که کشش بدن
من بیشتر از دو سال هست که شاتل دارم.نقل قول:
سال گذشته سال سیاه بود.افتضاح.
ولی خدا رو شکر امسال مشکلی نداشتم.
من خودم این دوره رو گذروندم و کاملا مشکل شما رو درک میکنم.باید انقدر پیگیری کنید تا رسیدگی کنن.
نقل قول:
دوستانی که ART1 دارند و از تورنت دانلود میکنن
لطفا بگید که آیا برای شما هم سرعت تورنتتون حداکثر تا 9 و 10 میره و از اون بیشتر نمیشه؟؟؟
(با هر نوع فایلی، چه سیدر زیاد باشه چه کم)
متوسط 8.5 میگیرم هفته ای بین 3 - 4گیگ میشه تورنتم :دی
فقط اگر اهل دانلود زیاد نیستی بیا شاتل و سرویس Eco 128 بگیر. تنها حالتی که من توصیه می کنم.نقل قول:
بقیه سرویس ها همین طور کم ارزش تر میشن و سرویس های نامحدود ART هم که افتضاح هست.
البته از لحاظ شرعی خوبه ! دوستانی که شاتل شبانه می خوان رایگان دانلود کنن گاها احساس می کنن دارن کفاره گناهی رو پس می دن و عذاب می بینن :31:
سلام
دوستانی که سرویس Eco128 دارن ممنون میشم دون استریمشون رو اعلام کنند .
دوستانی که سرویس Art 128 هم دارم لطفا دون استریمشون رو اعلام کنند .
من این هفته از اکو اومدم رو art1نقل قول:
تو هر دو حالت رو 576 هست
سلامنقل قول:
یعنی سرعت دانلود شما روی اکو 128 روی 240 هست ؟
ART 1 برای پیج و وبگردی روی 576 کیلوبیت هست و برای دانلود روی 196 کیلو بیت.نقل قول:
Eco128 توی روز بعضی جاها 576 می بندن و بعضی جاها روی 2 مگ می بندن و میشه تا 230 کیلوبایت هم گاهی دانلود کرد (چند ساعت دانلود کنی ترافیکت تموم میشه) ولی مهم این هست که تو شب که دانلود رایگان هست اکثرا خود دایال آپ هست.