من از صبانت نت دارمنقل قول:
تست ک میگیرم 300 اما تو بازی هیچ لگی نیست و انگار زیر 150ه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
من از صبانت نت دارمنقل قول:
تست ک میگیرم 300 اما تو بازی هیچ لگی نیست و انگار زیر 150ه
خوب بالاخره از آسیاتک به پارس انلاین کوچ کردم و امروز نت وصل شد.
این تصویر اولین پینگ با پروفایل گیم فعال از تهران مرکز هجرت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم واقعا دارم تفاوت نت رو احساس می کنم
تنها دلیلی که 9 ساله از اسیاتر کوچ نکردم به خاطر دانلود شبانش هست و بس . فقط منتظرم که این دانلود شبانش هم محدودیت گذاشته شه واسش و از این شرکت مزخرف خلاص شم .
امروز تو عرض یه ساعت به خاطر پینگ مزخرف اسیاتر 5 بار وسط بازی فیفا 16 انلاین دیسکانکت شدم . گند زده به اعصابمون رفته . حالا مسابقه میشه شرکت کرد مگه با این نت مزخرف
یه نکته ای که من نمیدونم اینه که چرا پارس انلاین یا شرکت های دیگه ثبات بهتر و پایداری بهتر و پینگ بهتری دارن و مخصوصا ارتباط با سرورهای خارجی بسیار خوبن اما این اسیاتک یه روز وب ها رو درست باز نمیکنه یه روز مدام قطعی داره یه روزکلا هم نت داخلیش خرابه هم نت خارجیش یه روز دیگه پینگ کلا به فنا میره واقعا اینا یه نت درست نمیتونن تحویل بدن همه اعصابشون خورد هست از این شرکت
دقیقا عین این هست که 4 تا مهندس جوان و بی تجربه تحویل این شرکت داده باشن که هر روز بخوان تست و خطا کنن از روی علم و دانش کتبی که داشتن که تجربیاتشون بیشتر بشه و ما هم شدیم موش ازمایشگاهی غیر این هیچ فکر دیگه ای نمیتونم بکنم
همین الان نت ثابته و خوبه ولی معلوم نیست تا فردا باز انگولکش کنن باز بهم بریزه یا نه!! هر نصف روزی یه جور مشکلی وجود داره!!! هر موقع هم میگم خب الان خوب شده هنوز به یک روز نمیکشه باز همون اش و کاسه.
پارس آنلاین که ترافیک شبانه نداره...نقل قول:
شبانه به کنار توی روز روشن که هیج طرحی فعال نیست برای دانلود باز چرا اینطور هست وضعیتشون!! یعنی خودشون مانیتورینگ و وضعیت رو نمیبینن که از همه جا بدتر هستن.نقل قول:
سلام چه سرعتی وچه حجمیشو گرفتی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام چه سرعتی وچه حجمیشو گرفتی؟نقل قول:
سرویس شهاب 10 گیگنقل قول:
جالبهنقل قول:
پینگ من روی 160 هست اما دائما قطعی داره
حتی بازی های آنلاین ویندوز رو هم نمیتونم تموم کنم اکثرا!
-----
راستی دوستان این قضیه 3 گیگ پنل مشتریان کامل حذف شده واسه همه یا فقط واسه من اینطوره؟
سلام شبانه از همه سرورهای داخلی وخارجی 900 عجیبه ماله من محدوده؟ برو تو. سایت اسیاتک وقتی یوزر پسوردتو زدی تو قسمت همیار سرویس ببین ظرفیت خطت چنده؟نقل قول:
دوستان این اپلیکیشن اندروید اسیاتک رو نصب کردم مشخصات رو که وارد میکنم میزنه مشخصات شما قبلا روی یه گوشی یا خط دیگر ثبت شده و لطفا از صحفه اصلی سایت دوباره اقدام کنید !!
قبلا یه بار نصب کردم و راحت رفت تو قسمت اصلی و مشخصات رو نشون میداد ولی الان هر کاری میکنم نمیره ؟ راه خاصی داره ایا ؟
و اینکه این تغییرات قیمت ها تو اسیاتک از کی لحاظ میشه ،؟
سرویس تابستانه آسیاتک برای مشترکین فعلی قابل تمدید شده است و 4 روز بعد حذف میشود، برای کسانی که دانلود شبانه ندارند و چاره ای به جز آسیاتک ندارند مناسب است.
نمیدونی تا کجا میره :n09:
دوستان یک سوال
لیچ کردن لینک های مگاآپلود و امثال آن! باعث دور زدن محدودیت اینترنت خارجی( سرورهای خارجی)میشودیا نه؟
فرستاده شده از SM-G935Fِ من با Tapatalk
8 مگابایت بر ثانیهنقل قول:
البته خطم خیلی نویز داره وگرنه بالاتر از این میبردم
اگر سروری که مستقیم میکنید باهاش لینک ها رو روی سرور اسیاتک منتقل کنه و یا سرور داخلی بدون محدودیت دانلود و خطتون هم 10 مگا بیت رو ساپورت کنه که بتونید 1 مگ بر ثانیه دانلود کنید.نقل قول:
البته سرویس های مختلف فرق داره مثلا سرویس حامی بالا تر 250 نمیره حتی در حالت عادی اما سرویس های دیگه بالاتر هم میره.نقل قول:
دلایل ارزان نشدن اینترنت و انحصار بودن شرکت زیر ساخت مشخص شد
ناراحتی مدیرعامل زیرساخت از ارزان بودن بسته اینترنت ایرانسل
نقل اززومیت؛محمد جواد آذر جهرمی مدیرعامل زیرساخت و معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد: «یک پدیدهای به اسم دامپینگ (ارزان فروختن نسبت به رقبا یا زیرفروشی) اتفاق افتاده و سبب شده تا ایران به عنوان چهارمین کشور ارزان دنیا از منظر نرخ پهنای باند موبایل باشد.»
مدیرعامل زیرساخت ادامه داد: «بستهای در یکی از اپراتورهای موبایل وجود دارد که ۱۰۰ گیگابایت اینترنت سالانه را با قیمت ۱۷۵ هزار تومان در اختیار مشترکان قرار میدهد که به عبارتی هر گیگابایت در آن ۱۷۵۰ تومان ارزش دارد. این ۱۷۵۰ تومان کمتر از نیم دلار میشود که در هیچ کجای دنیا چنین نرخی پیدا نخواهید کرد.»
او افزود: «وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید در حوزهی پعنای باند موبایل جلوی یک گیگابایت اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد زیرا هزینهی آن با توجه به سایز بازار و هزینههای سرمایهگذاری ۷ هزار تومان میشود.»
حرف هاشون دقیقا عین این هست که کسی جز ایشون از قیمت های جهانی اینترنت و همچنین ارزش پول ملی هر کشور و بدبختی ایرانی ها در این زمینه خبر نداره!!
نشان عالی کیفیت درتولید و خدمات به آسیاتک رسید
تاریخ خبر : ۱۳۹۵/۰۴/۳۱ --- کد خبر ۴۱۱
دومین همایش سراسری کیفیت با هدف بررسی نقش کیفیت برتر در میزان کسب رضایت مندی مشتری، با حضور شرکت انتقال داده های آسیاتک در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، دومین همایش سراسری کیفیت، 29 تیر ماه سال جاری برگزار شد که در آن از شرکت آسیاتک با اهدای تندیس ویژه تقدیر به عمل آمد.
از اهداف این همایش که توسط انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران برگزار شد، میتوان به بهبود کیفیت تولیدات و خدمات به منظور رونق اقتصادی کشور، ارائه راهکارهای نوین جهت برآورده کردن انتظارات مشتری، تغییر نگرش در فرآیند تولید با کیفیت در کشور، برقراری سیستم رضایت مندی مشتری از طریق بهبود کیفیت خدمات ارائه شده، شناسایی و تجلیل از تولید کنندگان کالا و خدمات با کیفیت، بررسی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان و نحوه ی اجرای آن، بررسی نرخ کیفیت با شاخص رضایت مندی مشتریان و مصرفکنندگان کالا و خدمات، افزایش فضای رقابتی در شرایط پساتحریم با تاکید بر استانداردسازی محصولات و خدمات، چالشهای محصولات ایرانی برای حضور در بازارهای جهانی، مشتری و فرهنگ خرید محصولات دارای نشان و سازمانهای مرتبط با نشان و تبیین شاخصهای استاندارد کیفیت در خصوص بنگاههای خدمات محور اشاره کرد.
شرکت آسیاتک برای دومین بار در همایش سراسری کیفیت شرکت کرده و در هر دو دوره جایزه کیفیت، حائز امتیاز لازم و کسب تندیس شده است.
در این همایش دکتر پزشکیان نایب رییس مجلس یازدهم، دکتر علی اصغر توفیق معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت و نماینده هایی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان ملی بهره وری، اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران، سازمان صنایع دفاع، کنفدراسیون صنعت، خانه صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مدیران و کارشناسان ارشد و فعالان حوزه صنعت حضور داشتند.
شرکت انتقال دادههای آسیاتک؛ تعالی سازمانی و حرکت به سمت بهبود را به عنوان عامل تاثیرگذار در نگرش، رویکرد و برنامه های اجرایی مدیران و مبنای تغییر فرهنگ سازمانی خود مد نظر قرار داده و اقدامات ریشه ای و اساسی را برای بهبود عملکرد در دستور کار خود قرار داده است. خوبه هر کی گرونتر و خدمات و کیفیت پایین تری بده نشان عالی کیفیت بهش میدن چقدر خوبیم ما.:n19:
- - - Updated - - -
دومین همایش سراسری کیفیت با هدف بررسی نقش کیفیت برتر در میزان کسب رضایت مندی مشتری، با حضور شرکت انتقال داده های آسیاتک در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، دومین همایش سراسری کیفیت، 29 تیر ماه سال جاری برگزار شد که در آن از شرکت آسیاتک با اهدای تندیس ویژه تقدیر به عمل آمد.
از اهداف این همایش که توسط انجمن دارندگان نشان استاندارد ایران برگزار شد، میتوان به بهبود کیفیت تولیدات و خدمات به منظور رونق اقتصادی کشور، ارائه راهکارهای نوین جهت برآورده کردن انتظارات مشتری، تغییر نگرش در فرآیند تولید با کیفیت در کشور، برقراری سیستم رضایت مندی مشتری از طریق بهبود کیفیت خدمات ارائه شده، شناسایی و تجلیل از تولید کنندگان کالا و خدمات با کیفیت، بررسی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان و نحوه ی اجرای آن، بررسی نرخ کیفیت با شاخص رضایت مندی مشتریان و مصرفکنندگان کالا و خدمات، افزایش فضای رقابتی در شرایط پساتحریم با تاکید بر استانداردسازی محصولات و خدمات، چالشهای محصولات ایرانی برای حضور در بازارهای جهانی، مشتری و فرهنگ خرید محصولات دارای نشان و سازمانهای مرتبط با نشان و تبیین شاخصهای استاندارد کیفیت در خصوص بنگاههای خدمات محور اشاره کرد.
شرکت آسیاتک برای دومین بار در همایش سراسری کیفیت شرکت کرده و در هر دو دوره جایزه کیفیت، حائز امتیاز لازم و کسب تندیس شده است.
در این همایش دکتر پزشکیان نایب رییس مجلس یازدهم، دکتر علی اصغر توفیق معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت و نماینده هایی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان ملی بهره وری، اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران، سازمان صنایع دفاع، کنفدراسیون صنعت، خانه صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مدیران و کارشناسان ارشد و فعالان حوزه صنعت حضور داشتند.
شرکت انتقال دادههای آسیاتک؛ تعالی سازمانی و حرکت به سمت بهبود را به عنوان عامل تاثیرگذار در نگرش، رویکرد و برنامه های اجرایی مدیران و مبنای تغییر فرهنگ سازمانی خود مد نظر قرار داده و اقدامات ریشه ای و اساسی را برای بهبود عملکرد در دستور کار خود قرار داده است. خوبه هر کی گرونتر و خدمات و کیفیت پایین تری بده نشان عالی کیفیت بهش میدن چقدر خوبیم ما.:n19:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
بعد از شکایت کیفیت بهتر شده. هر چند هنوزم گهگاه تایم اوت های 1 دقیقه ای پیش میاد اما قطعی و ریست شدن مودم و ... تقریبا برطرف شده.
سرویس صبحانه:
سرعت خارجی تایم غیر رایگان حدود 600-700 کیلو
خارجی تایم رایگان 250کیلو
داخلی کلا حدود 1.2 مگ.
یه سری هم در مورد سایت آپلود پرسیده بودن. من همین دو روز پیش از یوتیوب 7 گیگ با کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دان کردم. سرعت همون 1مگ میداد تایم رایگان.
امروز زنگ زدم به 1544 درباره نرخ های جدید اینترنت که گفته بودن از اول مرداد اعمال می شه پشتیبانی می گفت چیزی به ما اعلام نکردن
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
چرا ارزون نشده؟؟؟
این همه توی بوق و کرنا کردن که تعرفه ها از اول مرداد اعمال می شهنقل قول:
خود سایت تنظیم مقررات از کاهش تعرفه گفته بعد شرکت می گه به ما اعلام نشده
جالبه
1 مرداد شد
ارزون نشد؟؟؟؟؟
چرا ارزون نکردن نامردا 3900 تومان پول یک گیگ خیلی زوره اصلا کلا باید حجم رو بر دارن و نامحدود بدن مثل خارج. چطور موقع پول گرفتنش با ارز دلار حساب میکنند ولی اینترنت در پیتی میدن؟!
واقعا باید تاسف خورد
مگر قرار نبود 1 مرداد اینترنت ارزون تر بشه ؟؟؟؟؟؟؟
هنوز که 1G به قیمت سابق 3.900 فروخته میشه !!!!!!!!!! :n21:
یه سوال وقتی گیگ باکس بخریم تو تایم رایگانه شبانه هم از گیگ باکس کم می کنه یا میشه دانلود شبانه رو ادامه داد؟
شما فکر میکنی حجمی رو کلا بردارن میان 2 مگ واقعی میدن همه 24 ساعته دانلود کنن؟ :n29:نقل قول:
باور کن میشه مثل نامحدود های الان شایدم بدتر،اسما نامحدوده ولی بعد از حجم مشخصی فرد رو یاد مرحوم دیال اپ میندازه
بله وگرنه هزینه چندین ملیاردی شبکه ملی اطلاعات چی میشه دود میشه رو هوا پس باید حتما یک محدودیتی تو اینترنت باشه یا حجمی یا نامحدود دیال آپی کلا دلمون رو به اینترنت ایران نباید خوش کنیم بعدشم اینقدر ملت مشکلات دارن و با گرونی و مشکلات دست و پنجه نرم میکنن که کسی دغدغه اینترنت نداره.نقل قول:
خیلی جالبه آسیاتک الان قیمت ترافیک ها رو پایین آورد ولی با حداکثر سقف تعیین شده کلا 600 تومان از پول یک گیگ کم شد ضرب نزنه 3300 بجای 3900 تومان و 4 گیگش رو گیگی 3200 حساب کرده و تازه از 6 گیگ به بعد گیگی 2800 حساب کرده واقعا خسته نباشن عجب تخفیفی به ملت دادن تا 30 گیگ قیمتش زیر 2000 تومان نمیاد 250 گیگ اگه بخوای گیگی 1544 تومان بهت میدن:n34:
سرعت دانلود تو ساعت رایگان چقد هست ممنون
بستگی به مرکز مخابراتی و نوع سرویست داره ولی معمولا یا هم تو خارجی و داخلی محدود میشی یا خارجی محدود و داخلی باز به طور میانگین خارجی بین 250 تا 500 که تو بعضی سرویس ها فیکس 250 تا هست و داخلی 1 تا 1.2 مگابایت در صورتی که خط حداقل رو 10 مگ بسته شده باشه.نقل قول:
- - - Updated - - -
بستگی به مرکز مخابراتی و نوع سرویست داره ولی معمولا یا هم تو خارجی و داخلی محدود میشی یا خارجی محدود و داخلی باز به طور میانگین خارجی بین 250 تا 500 که تو بعضی سرویس ها فیکس 250 تا هست و داخلی 1 تا 1.2 مگابایت در صورتی که خط حداقل رو 10 مگ بسته شده باشه.نقل قول:
باید چند بشه؟نقل قول:
30گیگ چطور؟ چند در میاد؟ الان دارند 50تومن میفروشند
54390تومننقل قول:
هر گیگی 1664تومن
اون با تخفیفهنقل قول:
فکر کنم گیگی 2تومن میشه
الان سیستمشون جواب نمی ده ولی این مبلغ پرداختی استنقل قول:
فکر کنم دارن اپدیت می کنن هنوز سایتشون کامل نشده ولی صبر کنیم درست میشه
حیف که سرعتشون پایینه من امروز با همراه اول با سرعت 2 گیگ و خورده ای مگابایت دانلود داشتم الان دیگه adslبرام صرف نمی کنه
اصلاح شدنقل قول:
49050تومن همین قیمت رو یک زمانی برای 10گیگ می دادم
قیمت متوسط هر گیگ 1500تومن
نت ارزون نشد چرا چون جمعست؟؟؟؟ میمردن دیروز انجامش میدادن امروز هم اجرا میشد؟؟؟؟ :n35:
ارزون شد توی پنل که بری توی قسمت خرید ترافیک که بزنی قشنگ مشخصهنقل قول:
هر گیگ شد 3270 یعنی همون 3300 خودمون قبلا چند بود؟ 3950 یه همچین رقمی بود
همچین گفتن ارزون من الان گفتم شده 1000 تومن خخخ