دوست عزیز خبر نداری از اومدنش؟نقل قول:
دوست عزیز خبر نداری از اومدنش؟نقل قول:
كسي ميتونه اخرين قيمت اسليم 4 گيگ رو بزاره
معنی انحصاری رو میدونه چیه؟نقل قول:
هر وقت GEARS 3 واسه PS3 اومد MGS4 هم واسه 360 میاد
نمیاد دیگه همین هم خیلی لطف کردن
در ضمن نسخه سفیر صلح هم خیلی فوق العادس با همین حال کن:8::11:
اسلیم کپی ال تی ۳ 4GIG ا ۶۱۰ توماننقل قول:
باز آپدیت جدید برا Xbox Live :|:|:|:|
خیلی بعیده که بیاد.نقل قول:
بحث بازی اینجا نکنید!!!
--------------------------------------
خواهشا سوال قیمت رو تو تاپیک خودش بپرسیدنقل قول:
--------------------------------------
ای بابا اینجا تاپیکx360هست نه بازی های اون!!!!!نقل قول:
برید تاپیک مربوطه و یه سرچ بزنید تو نت به جوابتون میرسید
15 تومن واسه هـــک کردن به lt3 برای اسلیم کم یا زیاده! ؟ این همه گیمر داریم هیچ کدوماشون نمیتونن آدم رو راهنمایی کنن . من سر این وسایل و تعمیراتش یکم ترس دارم! یه بار سرش بدبخت شدم.:41:
یه آدم درست حسابی که قیمت زیادی هم واسه آپدیت نگیره ( همین حدودا ) تو تهران باشه کی رو میتونین معرفی کنین!؟
درضمن!
من میخوام ببینم داستان مدیا پلیری که تو بخش اصلی منوی ایکس باکس هست دقیقا چیکار میکنه؟؟ واسه موزیک آنلاین هست؟ چون من واسه موزیک و ویدیو از بخش خودش استفاده میکنم!
من همین الان می خوام برم برای آپدیت.lt2بکنم یا lt3 ؟اولی رو 8 تومن می گیره ولی دومی رو نمی دونم.
به اینترنت و live هم وصل نمی شم به نظرتون کدومش؟
فقط توروخدا سریع.ممنون.
بازم اپدیت امروز صبح ازم درخواست اپدیت کرد و منم انجام دادم مشکلی نداشت نمیدونم واسه چی اپدیت خواست یه هفته پیش اپدیت کردم!!!
lt+3بده بکنه.نقل قول:
قیمتشم باید یکی باشه.
فقط اگهLt+3ریختی داشبرد جدید هم بریز+همه بازی قفل دار رو نسخه بورنر مکسشو بگیر
-------------------------------------
آره قیمتش خوبه.نقل قول:
از این دوستمون که بالا جوابشونو دادم بپرس خیلی ارزون میگیره.
البته میتونه به سایتxboxworldهم سر بزنی.
----------------------------------------------
آره درستهc4طبق معمول داره بررسی میکنهنقل قول:
سلام دوستان
من تازه ایکس باکس خریدم
از اونجایی که میدونم LT+2 بود.
بازی resident evil 4 رو گذاشتم درخواست اپدیت کرد منم yes زدم. کنسول یه بار ریست شد و وقتی بالا اومد نوشته بود : updeat stop
حالا الان کنسول رو روشن میکنی وارد محیط داشبرد نمیشه و فقط یه صفحه ی سفید هستش که یه سری نوشته داره حاوی اینکه اپدیت انجام نشد
دقیقا این ارور رو میده:
can't read the update from the disc please reinsert the disc to continue the update
اگه میشه بهم بگید مشکل چیه یکم ترسیدم که مشکل سخت افزاری باشه
در ضمن دستگاه کپی خور هستش و از لایو هم استفاده نکردم
__________________________________________________ _____
بعدش اگه مشکل سخت افزاری نباشه مشکل از داشبرد هست یا LT+2 و LT+3؟
یعنی کدوم رو باید نصب کنم؟
ممنون میشم سریع تر جواب بدید
سلام دوستان گلم....این lLT3 رو به نظر شما باید نصب کنم رو کنسولم یا نه.....؟از بن خارج نمیشم؟
به احتمال زیاد دستگاهتون LT2 بود،به این صفحه میگن صفحه بریک یا Break،البته مشکل زیاد خاصی نیست،به قول معروف هـکش پریده،شما برید پیش یه تعمیر کار مجرب و دستگاه رو بهش نشون بدید،در ضمن توصیه میکنم Lt3 بزنید.....................نقل قول:
نه از بن خارج نمیشید ولی نصبش کنید ثواب داره .نقل قول:
داداش هزینه ی تعمیرش حدودا چقدر در میاد؟نقل قول:
بعدش یه سوال دیگه اینکه : برای نصب LT+3 باید کنسول باز شه؟ کسی هست که مطلبی بلد باشه در مورد اینکه خودمون LT+3 رو روی کنسول بریزیم؟
ایا درایو من lite هست؟ از کجا میتونم متوجه بشم؟
ممنون
ثواب داره؟اگه اینو نصب کنم میگن که برخی بازی ها مثل nfs run رو نمیشه بازی کرد...چرا اینجوری میشه؟
میتونید بازی کنید ، باید دیک بازیتون رو عوض کنید .نقل قول:
بعد The Run که یکی از مزخرف ترین های سری نید هستش ! چه طوری میخواید بازی کنیدش ؟
دستگا بریک رو من ندیدم کسی کمتر از 15 بزنه................نقل قول:
بله باید باز بشه و درایو باید دربیاد از تویه کنسول..................
آموزش LT2 تویه همین جا هست انگار،شما به جای فایل نسخه 2 از نسخه 3 استفاده کن..................
سوال آخر هم متوجه منظورت نشدم،منظورت از lite همون lite-on هست؟؟؟
اره داداش منظورم lite - on هستشنقل قول:
یه سوال اینکه وقتی دستگاه رو اپدیت میکنی به LT+ این اپدیت روی درایو ریخته میشه؟ به عبارتی دیگه یعنی اگه من درایو دستگاه رو باز کنم و ببرم یه تعمیرگاه میتونه با کنسول خودش اپدیت جدید رو برام بریزه؟
و اینکه از کجا میشه متوجه شد که درایو و یا برد کنسول سوخته؟
اخه من خواستم LT+3 روش بریزم که یه اتصال کوچیک مثبت از برق درایو به بدنه ی دستگاه باعت شد که درایو رو کنسول نشناسه و دیگه در درایو باز نمیشه حالا میخوام بدونم اصل برد اصلی سوخته یا درایو دستگاه؟
ممنون
تشخیص درایو دستگاه به این آسونیا نیست،از روی کد و تاریخ ساخت میشه یه حدسایی زد ولی نمیشه 100% گفت...........نقل قول:
بله میتونه ب کنسول خودش براتون بریزه...........
اگه برد دستگاه بسوزه که اصلا کنسول روشن نمیشه.............
درایوتون رو هم به تعمیرکار نشون بدید،احتمالا درست بشه.................
ممنون اقا محمد
فقط اینکه اگه دستگاه به lt+3 اپدیت بشه بازی هایی که برای اجرا شدم به lt+2 نیاز داشتن روی lt+3 اجرا میشن؟
چند درصد بازی ها روی lt+3 اجرا میشن؟
و در کل برای اجرای همه یا اکثریت بازی ها به غیر از lt+3 باید چکار کرد؟
سلام
من دستگاهم lt 3 هست و یه دی وی دی burn max gears of war رو دارم بازی نصب نمیشه که باید نصب بشه و وقتی از روی دیسک
اجرا می کنم پس از مدت کوتاهی هنگ می کنه تمام بافت هاشم لود نمیشه هنگام نصب هم این ارور رو میده cant read disk it may be scratched or dirty clean disk میخواستم بدونم مشکل از دستگاهمه یا دیسک بازی خرابه کسی این شکلی شده؟
سلام یه سوال درباره بازی دارم توی اسکاریم چجوری می تونم قدرت shout: clear sky رو بگیرم بدونه اینکه با اون استادا حرف بزنم؟ مرسی .
داداش این جا جاش نیست تو تاپیک مخصوص به خودش بپرس.نقل قول:
سلام، من xbox360 slim 2gig دارم. کرک شده و تازه هم آپديت جديد رو روش ريختم. اما از همون اول با اجراي بازي ها مشکل داشتم، وسط يا همون اول اجراي بازي ها ارور clean disk ميده و از بازي خارج ميشه. dvd انصافا از اون تميزتر رو بدون خط تر نميشه! اما با بازي اصلي kinect adventure خودش اصلا مشکل نداره با اينکه به وضوح کلي هم خط افتاده! با يکي از دوستام از يک جا کنسولو خريدم، از همون جا هم باز هامونو ميخريم اما اون اين مشکل منو نداره !! راحت بازي ميکنه
نظري دارين که مشکل ميتونه از چي باشه ؟! ممنون از دوستان پيشاپيش
===================نقل قول:
واقعا run مزخرف بود...امسال dirt هم افتضاح بود....چرا اخه چیزی بیرون نمیدن که ادم از بن در بیاد:41:
خواهش میکنم.............نقل قول:
برای بازیهای معمولی که مشکلی نیست،روی LT3 همشون اجرا میشه،برای بازیهای XDG3 هم که از GeOW3 تا بازیهای الان هستن باید بازی پچ شده برای LT3 رو بگیرید،که جدیدا فقط همین نوع تویه بازار پخش میشه...................
دو گیگ؟:18:نقل قول:
پکیج جدیده من که ندیدم
اون میگه دیسک هارو تمیز کن ولی در اصل دیسک شما تمیزه و احتمالا درست رایت نشده
یا یه سری مشکلات دیگه که احتمالشون پایینه:20:
شما از یه جای معتبر بازی ها تو تهیه کنید:11:
سلام داداشنقل قول:
من 6 تا ایکس باکس کارکرده ارکید گرفتم برای گم نت . قراره تازه این روزها شروع به کار کنم
یکی از دستگاه ها LT+3 هستش ولی بعضی از بازی ها رو که میزاری پیغام: the disc is not support
این مشکل از کجاست چون در lt+2 هم این ارور رو میده
بازی که این مشکل رو داشت : fifa 12 و wm3 و چند تا بازی دیگه بود
ایا مشکل درایو هستش یا باید اپدیت بشه؟ چکار باید بکنم که بتونم تا جایی که امکان داره همه بازی ها رو ساپرت کنه
بعد یه سوال دیگه معمولا توی ارکید درایو رو تعویض کنی میشه گفت که تقریبا دستگاه با نو تفاوتی نداره؟
و اینکه تو گیم نت ایکس باکس بیشتر چه بازی هایی طرفدار بیشتری داره؟
ایا LT+2 با LT+3 مشکل شبکه شدن ندارند؟
و از کجا میشه ورژن LT+ کنسول رو فهمید( ببخشید سوالها زیاد شد خواستم یه پست بشه که خدایی نکرده اسپم نشه)
مرسی
طبعا بازیهایی که برای LT2 پچ شدن تویه 3 اجرا نمیشن و باید بازی پچ شده برای 3 رو بخرید.....................نقل قول:
امکان نداره تویه LT2 این پیغام رو بده،اصلا بازی هست که همون دستگاه بتونه اجرا کنه؟؟؟
Fifa که اصلا LT2 هم نمیخواد،رویه نسخه های قبلی اجرا میشه،برای اینکه بتونی راحت بازیها رو اجرا شما دستگاه هاتون LT3 بزن و بازیهای پچ شده برای LT3 رو بگیر.................
اگه درایو اصل بخرید میشه گفت.....................
مشکل شبکه هم ندارن،راحت میشه انجام داد..............
برای فهمیدن ورژن LT هم شما باید یا دستگاه رو باز کنید و درایو رو به PC وصل کنید یا با اجرای بازیهای مختلف از روی دستگاه بفهمید ورژن رو..........................
دوست عزیز بازیتون ناقص رایت شده ...نقل قول:
رایت کردن بازیها به روش برنرمکس کار هر کسی نیست ...
دوباره بازی رو تهیه کنید درست میشه ...
آدم سريع بياد پست بزنه همينه ديگه! 4 گيگ بودنقل قول:
احتمال داره مشکل از چشم ريدر باشه ؟ موقع کرک بلايي سرش اومده باشه ؟
ممکنه این بازی برای ورژنهای قبل از lt2 ,3 پچ شده باشهنقل قول:
سلام
امروز دوستم میخواست تمام ایکس باکس ها رو تحت شبکه کنه ولی مخواست بازی کال اف رو تحت اسپلیت اسکرین یعنی تو هر دستگاه چهار نفر و جمعا هر 4 دستگاه 16 نفری بتونند بازی کنند ولی تو سیستم لینک این گزینه اسپلیت وجود نداشت؟؟
تمام بازیهای معمولی به غیر اونایی که Ap2.5 دارن رویه LT2 اجرا میشن،این بازیهای XDG3 هستن که باید برای LT2 یا 3 پچ بشن دوست عزیز............................نقل قول:
دوستان دمتون گرم یه کمکی به من بکنید
من قبلا گفتم برای گیم نت 6 تا کنسول گرفتم و به خاطر اینکه شهرمون تعمیرگاه ایکس باکس نداره و برای این که کارم انجام بشه
به زار تا زور و زحمت اپدیت رو یاد گرفتم دیشب دو تا از درایو ها مو به ال تی 3 اپدیت کردم اما الان وقتی به دستگاه وصلشون میکنی کاملا کنسول رو میشناسه اما هر بازی که توش میزاری چه ال تی 2 و چه 3 فقط گزینه ی play game و اجکت میاد و وقتی پلی گیم رو میزنه صفحه میره روی ارم ایکس باکس وا میسته و دیگه هیچی
میشه بگید چه بلایی سر دستگاه اومده؟
ایا به ورژن داشبرد ربط داره؟
دوستان چطور میشه برای همه بازی ها password گذاشت؟؟یعنی هر بازی که بخوای بری کد رو باید بزنی؟؟من گذاشتم ولی برای بازی nfs run کد می خواد بازی های دیگه کد نمی خواد!چیکار کنم که برای همه بازیها کد بخواد دستگاه؟؟
ممنون.
سلام برای رایت کردن بازی ها باید dvd مخصوصی گرفت؟ :18:
بازی های red dead و gta v و skyrim باید برای lt3 پچ بشن؟:34:
اولی نهنقل قول:
دومی اگه گیرش آوردی یه ندا بده راک استار بیاد بیگیرتت :31:
سومی آره
skyrim میخواد اون دو تا نمیخواد