به ضرص قاطع بهتون میگم که این مخابرات بعضی از سرویساشو شانسی میبنده یکی از فامیلامون 512 با 2گیگ گرفته شبا سرعتش رو140 من هم 1مگ که گرفته بودم سرعتم شبا130بود.یه بار از این شانسا گیرمون نیومد
Printable View
به ضرص قاطع بهتون میگم که این مخابرات بعضی از سرویساشو شانسی میبنده یکی از فامیلامون 512 با 2گیگ گرفته شبا سرعتش رو140 من هم 1مگ که گرفته بودم سرعتم شبا130بود.یه بار از این شانسا گیرمون نیومد
امروز یهو دان استریمم اومد پایین(1020شد) سرعت دانلود هم100شده شما هم این مشکل رو دارید یا فقط برا من کم کردن؟سرویس 2مگ هست
اینم وضعیت الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی میگی خودشون کم کردن؟نقل قول:
نویز نداره؟
زنگ بزن بگو برات درست کنن برای من که همون دو مگهنقل قول:
نقل قول:100%مطمئنم خودشون کم کردن اخه رو 1020 ثابته خطم هم اصلا نویز نداره پشتیبانی هم زنگ زدم گفت مشکل سراسریه اما شما که میگید خوبه پس چرا گفت سراسریه:n03:نقل قول:
کی گفت خوبه؟نقل قول:
مشکل سراسری؟
تا کی؟
برای چی؟
نمیدونم والا حسابی حالمو گرفته میترسم واسم درستش نکنهنقل قول:
مگه میشه بش بگو پول دادم دو مگ گرفتم . بش بگو مسئله کندی سرعت نیست که میگی کلیه مسئله اینه که داون استریمتو رو کم کردننقل قول:
عصری که تماس گرفتم گفت تا سه یا چهار ساعت دیگه درست میشه اما درستش نکردنقل قول:
داداش اینا هر چی باشه میگن کلیه ...... زنگ بزن بگو دستمو کردم تو جیبم در نمیاد میگه مشکل سراسریه دو سه ساعت دیگه حل میشهنقل قول:
زنگ بزن محکم باش حرف بزن بش آخه اونا همه رو بلا نسبت نفهم فرض میکنن فکر میکنن افت سرعت داری میگی داون استریمت یه مگه
نذار حقتو بخورن ........
لعنت به مخابرات خوزستان