خب عزیز خودت قیمت کن ..از این بسته ها..اکثر ادکلن فروشی ها که لوازم آرایشی هم میفروشن در کنارش دارن...نقل قول:
من خودم خیلی دیدم ولی قیمت نکردم
بعید میدونم خیلی ارزون باشه.
Printable View
خب عزیز خودت قیمت کن ..از این بسته ها..اکثر ادکلن فروشی ها که لوازم آرایشی هم میفروشن در کنارش دارن...نقل قول:
من خودم خیلی دیدم ولی قیمت نکردم
بعید میدونم خیلی ارزون باشه.
یه ادکلن اصل رو از تقلبی چه جوری میشه تشخیص داد
محمد جان هر وقت کاسب بشی میفهمی چرا اینکارو میکنن.چون گاهی قیمت جنسی که باید جایگزین بشه در حد همون قیمت فروش قبله که عملا طرف ضرر میده.پس بابالا بردن قیمتش سودشو حفظ میکنه. من خودم کاسبم و این تقصیر کاسبها نیس.علت اصلیش بی ارزش شدن ریاله.نقل قول:
آخه عزیز الان دلار دوباره حدود 200 تومن ارزون شد ولی بازم بعضیا به حساب دلار 2600 تومنی قیمت گذاشتن !نقل قول:
خداییش دیگه از فروشنده ها طرفداری الکی نکنین
سلام این الان لیست ادکلنهای من هست:
شنل بلو
شنل الور اسپرت
کنزو پاور
دیزل fuel for life
ایو سن لورنت لانویت پرفیوم
سی کی in2u
روبرتو کاوالی بلک
d&g the one
دیور فارنهایت 32
ایو سنت لورنت اپیوم اورینت
گرلن habit rouge پرفیوم
لانویت رو که دادم به داییم چون خیلی باهاش حال کرد البته مجانی. الور اسپرت رو هم ازم خرید. اپیوم اورینت رو هم قرار بود از فرید جان بگیرم که همون روزش تو یه مغازه آشنا دیدم زود خریدم فقط هم 2 تا داشت.
بین این ادکلنها هم از همه بیشتر همون دو تای آخری یعنی گرلن و اپیوم اورینت رو دوست دارم.
اگه ممکنه یه توضیحی در مورد رایحه اوپیوم اورینت بدید. راجع به ماندگاری و پخش بوش هم توضیح بفرمایید لطفا. ممنون.نقل قول:
حیف نبود !؟نقل قول:
لانویت رو که دادم به داییم چون خیلی باهاش حال کرد البته مجانی
دوستان عزیز اینکه میگن ماندگاری تستر کمتر از ادکلن هست واقعیت داره؟
تفاوت تستر و ادکلن در چیه؟
برروی شیشه تمام تسترها کلمه tester حک شده؟
این رو هم شنیدم که تستر تقلبی نداره ، درسته؟
سلام ادکلنAcqua Di Gio Essenza مثل اینکه وارد بازار شده کسی از قیمت و بویاییش اطلاعی داره؟
سلام دوستان عزیز
می خوام برای همسرم عطر بگیرم. امروز رفتیم هایلند. از عطر ELA که یه سری اسم قبلش داشت. و همینطور korloff طلایی. دوستان چه عطری رو پیشنهاد می دین؟؟؟؟ بین این دو عطر کدوم موندگاری و خط بوی بیشتری داره؟؟؟ می خوام بوش خونک و پخش بوی بالایی داشته باشه.
باتشکر احسان