شاتل شبانش چوطوره؟
Printable View
شاتل شبانش چوطوره؟
دوستان همگی امروز بین 9:30 تا 10:30 و هر کی دیر خبردار شد تا فردا با مسئول صبانت یا مسئول بخش فروش ((نه پشتیبانی)) تماس میگیریم و محترمانه میگیم : اگه قراره پهنای باند شبانه تا این حد پایین باشه پول رو برگردونید و خط رو تخلیه کنید .
من خودم رأس 9:30 تماس میگیرم . هفته ی قبل برای یکسال شارژ کردم حاضرم یکهفته بدوم تا خطم رو خالی کنم .
آقای پشتیبانی که تاپیک رو داره میبینه باید بدونه ما دیگه خسته شدیم و تعارف و تحمل بیهوده رو دیگه گذاشتیم کنار . هر چیزی اندازه ای داره و شما حد و اندازه رو رد کردید .
حتی خود مخابرات وضعش از هر جهت بهتره . حداقلش اینه که هزینه ی کمتری بابت 128 و 256 داره میگیره .
دوستان یادتون نره .
شاتل هم افتضاحه دو یا سه روز اول خوب است ولی بعد بن میشی یعنی سرعت دانلودت به 10 کیلوبایت بر ثانیه کاهش پیدا می کند
بچه ها اگه کسی تو مشهد اینترنت پرسرعت غیر از مخابرات و صبا و شاتل با سرعت شبانه خوب داره بگه که ما هم از صبانت بریم
اخه عزیز من اونی که شما میگی یه 128 بیشتر نداره که 2 مورد دارهنقل قول:
1- 128 اسمی میشه 16 بعد خودش گفته بین 10 نفر شر میکنه میشه چند ؟؟؟؟ میخوای بالاتره 2 بره ! گ... خورد که نامحدود به خاطر این سرعتش کمه
2- اسمش نامحدود یعنی شما باید بتونی تمام مدت دلود کنی بدونه این که مشکلی داشته باشی!این مسخره بازی ها چیه!
فکنم جدیدا داری مشترک صبالنت میشی؟؟؟ فکر میکنی خوبه اما خیلی عوضه !
خوب دوستان اون اوایل مرداد من می اومدم میگفتم شبا داه کم میکنه از حجمم الان 1 ماه اینطور و هر چجی هم زنگ زدم بهشون بی فایده بود ساعت 2 تا 7 میزارم دانلود بشه ساعت 7 سیستم خاموش میشهه ایدیم رو هم گداشتم ساعت 7 دانلود قطع کنه ولی مودم روشن میمونه مثلا 7:30 اونجورا هر کی که بیدار باشه خاموش میکنه
در اون نی م ساعت هیچ دانلودی انجام نمی شه ولی هر روز مطقیر و به صورت ماملا عشقی 40 مگا 70 مگ 35- مگ برا خودش کم میکنه دیگه نمی دونم چی بگم ......... در رابطه با بقیه دوستان هم این اتفاق روخ داده؟؟؟
----------
در رابطه با سرعت ها هم پرسیدم گفتن که درست نمی شه حالا دوستانی که سرعت شبانشون بااستو شبا دارن 2 گیگ 3 گیگ دانلود میکنن خدا رو شکر کنن
من که روی خط دوم یه isp دیگه گرفتم که امروز وصل میشه این خط رو هم تمدید نمی کنم تا تو مهر خودش بره تو لیست جمع آوری
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان برای من شبی 2 تا فیلم بسته یعنی حدود1700مگ.
حالا شاتل میزاره شبی1700 دان کنی یا پارس انلاین یا نوین نت؟؟
سلام دوستان
بر اساس پرسوجویی که من داشتم ظاهرا قرار بر اینه که هرکاربر با همین یوزر و پسورد واقعیش ، خود کاربر از دو سرویس شبانه و روزانه یکی را انتخاب کنه و اگر کسی علاقه ای به استفاده از سرویس شبانه نداره لااقل در تایم شبانه با افت سرعت مواجه نشه . یعنی با نرم افزاری که صبا در حال تهیه و تست اونه دیگه همه کاربرا در شب بطور یکسان با کاهش سرعت مواجه نیستن .
این جوری که شما میگی وضع شبانه ها از این هم بدتر خواهد شد چه طورنقل قول:
این طور که مجبور میشن یه پهنای باند نسبتا زیادی از شرکتو فقط برای حجمی ها (حالت روزانه) اختصاص بدن و باقیمانده رو برای نامحدودها (حالت شبانه) قرار بدن