سلام دوستان
قصد خرید هارد یک ترا دارم.
1- چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید؟ برام بهتره که ضد ضربه باشه البته نظر شما هم مهمه
2- SP A-80 چطوره؟ اگر قیمت دارین بدین
Printable View
سلام دوستان
قصد خرید هارد یک ترا دارم.
1- چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید؟ برام بهتره که ضد ضربه باشه البته نظر شما هم مهمه
2- SP A-80 چطوره؟ اگر قیمت دارین بدین
سلام .نقل قول:
مدلهای ضد ضربه بازهم امنیت صددرصدی رو فراهم نمیکنند . با اینحال مدلی که انتخاب کردید گزینه مناسبی هست . قیمتش هم باید در حدود 275 هزار تومن باشه .
با سلام، مکان مناسب تری برای طرح سوالم پیدا نکردم، شرمنده
من دنبال یه نرم افزاری هستم که بتونم روی برخی از فولدرهای درون هاردم پسورد بذارم به نحوی که روی سایر سیستم ها هم پسورد داشته باشه و قابل دسترسی نباشه، باید چکار کنم؟
مدل هاردم هم سیلیکون پاور سری دایاموند، 1 ترابایت
سلام دوست گرامی .نقل قول:
پیشنهاد میکنم در انجمن " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " یه تاپیک ایجاد کنید تا نرم افزار مناسبی معرفی شود .
سلام
دوستان میخوام هارد اکسترنال بدون آداپتور 2 ترابایتی بخرم
1- آیا مدل معمولی بخرم یا ضد ضربه یا ضد آب ؟
2- از کدوم برند بخرم ؟ WD یا seagate یا ADATA یا silicon power یا غیره ؟
3- کدوم یکیشون سرعتش از همه بیشتره ؟
سلام .نقل قول:
1. اگر کاربر با دقتی هستید و میدونید که چطوری باید استفاده کرد لزومی نداره که حتماً مدلهای ضد ضربه یا آب بخرید . در غیر اینصورت بهتر هست مدلهای ضد ضربه یا آب بخرید که حداقل شانس خرابی به خاطر سهل انگاری کمتر باشه گرچه این احتمال هیچوقت به صفر نمیرسه .
2. بنظر من فرقی نمیکنه از کدام برند انتخاب کنید بجزء اینکه دو برند اول تولید کننده واقعی هارد دیسک هستند .
3. تفاوت سرعت آنقدر محسوس نیست پس بجای اینکه معیار انتخابتون تفاوت سرعت باشه ، بهتر هست حداقل قیمت ، معتبر بودن گارانتی و مدت آن ، شکل ظاهری و ... معیارهای انتخابتون باشه .
دوستان چنتا سوال
هارد اکسترنال میخوام بخرم بعد یه چنتا نکته کلیدی واسم پیش اومد
تفاوت بین هارد های قابل حمل وسترن ultra و element چیه ؟؟
دوما
چرا هاردهای قابل حمل بالای 2 ترا موجود نیست و 2 ترا اینقدر گرونه ؟
با هزینه 2 ترا پرتابل میشه 3 ترا آداپتوری گرفت !!! (( هر 2 حدود 400 هستن ))
در مورد تفاوت بين مدلهاي ultra و element در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك توضيحاتي داده شده .نقل قول:
هارد ديسك سه ترابايتي 2.5 اينچي ساخته شده ، احتمالاً مدتي بعد مدلهاي اكسترنال هم وارد بازار ميشه .
سلام:n12:
من امروز هاردمو قطع کردم و بعد وصل کردم ولی وقتی وصل کردم هارد توی my computer وجود نداره
توی device manager و اون پایین ویندوز میشناستش ولی نمیتونم باز کنم
اگه کسی راه حلی داره که بتونم درست کنمش ممنون میشم
کلی هم توش اطلاعات دارم:n27:
و در ضمن تو Disk Management هارد اکسترنال نیست یک disk 1 نوشته و زیرشunknown هست و زیر اون هم not initialized
سلام .نقل قول:
یکی از کاربران همین انجمن با استفاده از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional موفق به بازیابی اطلاعات از هارد دیسکی که در حالت Not Initialized بوده شده . بعد از بازیابی اطلاعات میتونید مجدداً هارد دیسک را بصورت MBRد، Initialize و سپس با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . طبق آموزشهای گفته شده در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کنید .
اما دقت کنید که برای بازیابی اطلاعات با استفاده از این نرم افزار خود هارد دیسک بایستی حتماً سالم و بدون مشکل باشد . یعنی اگر هارد دیسک را Initialized کنید و بعد پیغام The request could not be performed because of an I/O device error و یا The request failed due to a fatal device hardware error بدهد یعنی هارد دیسک مشکل دارد و متاسفانه شما نمیتوانید کاری انجام بدید و باید به کلینیکهای تخصصی ارسال کنید . یکی از دلایل این Errorـها وجود مشکل در Firmware هارد دیسک هست که با ابزارهای خاصی قابل رفع هست .
نکته : Initialized کردن یک هارد دیسک باعث از بین رفتن اطلاعات میشود .