Printable View
سلام
عباس جان برای رفع خستگی اگر امکان داره یه بسته 10 تایی مشتی پیدا کن برای تست رفتار شناسی و هوش مصنوعی ببینیم اگر دیتابیس نباشه آنتی ها چند مرده حلاج هستند عزیز:sq_25:
منتظریم
والا محمد جان زیاد چیزی در دست و بالم نداشتم این 8 مورد هم از بچه ها گرفتم شرمنده تون نباشیم :دی
اگه امسی سافت 8 مورد رو شناخت دیگه تقصیر من نیست : دی
نقل قول:
اویرا فری 2013 با گارد غیر فعال و فایروال کومودو خاموش و کومودو کلینینگ اسنشیال 5 مورد شناختن و 3 مورد هم باقی موند.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کسپر اپدیت 11 ساعت پیش 6 تا را شناخت.
نقل قول:سلامنقل قول:
دوستان عزیز انگار توجه نداشتید
تست ؛ تست دیتابیس که نیست
شما باید دیتابیس آنتی ویروس خود را خاموش کنید در واقع محافظ آنتی را خاموش کنید
اگر از نسخه اینترنت سکیورتی استفاده میکنید باید در بخش فایروال گارد نرم افزاری را هم خاموش کنید که دخالتی نکنه در اجرا
بعد مخرب ها را اجرا کنید اگر جلوشون را گرفت که میشه + ولی اگر نگرفت و اجرا شد میشه -
حله !!!!
نقل قول:
:27:
باشه پس همه را تست میزنیم / اونم فقط پرواکتیو !
این تست من با پرواکتیو یا همون system watcher کسپرسکی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه خوب بود ! :31:
نتیجه تست من با emsisoft antimalwre:
من فایروال کومودو رو خاموش کردم و بستمش که دخالت نکنه.
فقط یکی از فایلها اجرا نشد که تو عکس معلومه و بقیش توسط رفتار شناسی شناخته شد.(در ضمن همشو تو سند باکس sandboxie اجرا کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دیتابیس و رفتارشناسی امسی سافت قوی هست ولی یکم رفتارشناسیش تو دست و پا هست.
و از نظر من اگر رفتارشناسی امسی سافت حالت اتوماتیک بود بهتر بود ، درسته میگن انتی ویروس باید سوالی باشه ولی امسی سافت دیگه خز کرده هم در HIPS و BB که اینطوری کاربر اگر مثل من با حوصله هم باشه اخر بار خسته میشه..رفتار شناسی امسی سافت بروی پچ ها و کرک ها هم فکر کنم احاطه داشته باشه..و این خوب نیست و کاربر را سر در گم میکنه و رفتارشناسی امسی سافت قوی هست ولی گاهی وقت ها هم روی اعصاب هست و هم گیج کننده..چون سره یک مخرب یک طور سوال میکنه با تشریفات و اطلاعات دهی و سره اجرا کردن یک کرک یا کیجن یا پچی هم سوالت تقریبا مثل هم هست.
البته نظر شخصی من هست : امسی سافت درسته و من اطلاع ندارم ولی طبق گفته دوستان اینطور هست که اولین شرکتی بوده که رفتارشناسی را به سوییت اضافه کرده ولی بااین که اولین شرکت بوده نتوانسته رفتارشناسی خوبی در سوییت خود تعبیه کنه .
درسته تفکر شرکت امسی سافت ایجاد امنیت هست ولی نه به هر بهایی ، اینطوری بخواد پیش بره فقط با هشدارهاش ، برای کاربر مشکل ساز میشه و در زمان الان که سوییت ها در حالت رفت به حالت سایلنت برای ایجاد امنیت هستند ، امسی سافت داره برعکس عمل میکنه.