سلام بچه ها امروز برام وصل شد ولادته ولی سرعتمم 200 زنگم زدم به اون شماره ای که دوستان گفتن میگه رو 10mg بستیم برات پس چرا اینجوریه؟:n28:
Printable View
سلام بچه ها امروز برام وصل شد ولادته ولی سرعتمم 200 زنگم زدم به اون شماره ای که دوستان گفتن میگه رو 10mg بستیم برات پس چرا اینجوریه؟:n28:
برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست بگیر و عکسش رو بزار اینجانقل قول:
یه عکس از مشخصات مودمت رو هم بزار اینجا
دوستان سلام.الان از سرویس 1 مگ کمپین استفاده میکنم میخوام انصراف بدم طرح ولایتو ثبت نام کنم ولی ب خاطر شبانه رایگان باید جریمه داد مسئول مخابراتم میگه حضوری مراجعه کن برات حساب میکنم کسی میدونه چند درصد مبلغ باقیموندرو میگیرن برج 9 قراردادش تمومه.اینم اطلاعات مودم .date rate دقیقآ چی میشه؟ببخشید طولانی شد .مرسی SNR Margin : 19.8 32.5 db Line Attenuation: 19.5 14.9 db Data Rate : 3072 504 kbps Max Rate : 8584 2327 kbps POWER : 18.5 12.3 dbm CRC : 0 0
در مورد جریمه من چیزی نمیدونم.نقل قول:
با این اطلاعاتی که گذاشتی خطت 10 مگ نمیکشه و نویز داره یه عکس از صفحه ی status مودمت بزار اینایی که گذاشتی خیلی درهمه
سلام
من امروز خواستم سرویس رو شارژ کنم ..
بعد از پرداخت که انجام شد به سایت مخابرات نرفت و صفحه لود نشد
و هیچ گزارشی بر پرداخت در پنلم نیست
پول از حسابم کم شده ... چکار کنم ؟
پشتیبانی هم که نمیدونم برای چی گذاشتن اونجا ... یکی میگه برو مرکز ولیعصر
یکی میگه برو استقلال
یکیشون میگه 3 روز صبر کن اگه پول نیومد به حسابت برو دنبالش
یکی دیگه میگه برو دوباره شارژ کن
احتمالا پول بر میگرده به حسابنقل قول:
نقل قول:
سرعتم از زرین کمتره اقا یعنی چی خداییش بچه ها کسی جایی و نمیشناسه اعتراض کنیم پول دادیم که بهتر شه نه بدتر تازه من یه سالشو گرفتم اگه میدونستم اینجوریه غلط میکردم بگیرم والا:n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر پیشنهاد میشه فعلا سراغ سرویس ها مخابرات نروید ... برای طرح های جدید شبانه در نظر گرفته نشده است سرعت ها کاملا محدود شده واگذاری سرویس های با زمان های زیادی انجام میشود (چندین ماه) کیفیت سرویس های جدید کاملا کاسته شده و کاملا غیر استاندار است.
سلام دوستان یک شب من با کمپین 5 مگ شبانه رایگان استفاده کردم ولی امشب نمیشه.نمیدونم مشکل از چیه مگه شبانه رایگان حذف شده؟؟؟؟؟
چجوری اصلا این شبانه رایگان وصل میشه؟؟؟
از چه ساعتی؟؟؟؟؟؟