کسی نیست بگه سرعت دانلود شبانش چنده؟نوع سرویستون رو هم بگید.ممنون.نقل قول:
Printable View
کسی نیست بگه سرعت دانلود شبانش چنده؟نوع سرویستون رو هم بگید.ممنون.نقل قول:
من سیگنالم دیشب فول بود یعنی 100% ولی فقط تونستم 500 مگ بگیرم:thumbsdow
نمیدونم چیکار کنم
آقا نگیر، برادر من، خواهر من، نگیر. یه چند صفحه از همین تاپیکو بخونی میفهمی جواب همه سوالاتتو. آشغاله نگیر. پولتو تریاک بگیری دود کنی بهتر میصرفه تا این آشغال.نقل قول:
2 تا 8 کلی قطعی و افت سرعت داره
همه سرویساشم شبا داغون میشن
اکثر مواقع با https و جی میل و یاهو مشکل داره. حتی کنترل حساب اینترنتی خودشم خیلی مواقع بالا نمیاد. پرداخت آنلاینش قر و قاطیه و معلوم نیست چی به چیه
اتوماته و خودش میره روی رایگان
آنتن دهیش هم نوسان داره و قطعی خیلی خیلی داره
زیاد دانلود کنی محدود نمیکنن کلا دانلوود شبانش محدوده!
یک سوال :
اگه من یه طرحی رو انتخاب کنم (مثلا 1 ساله ، با حجم 12 گیگ و سرعت 1 مگ) بعد قبل از 1 سال حجمش تموم بشه ،
می تونم همین طرح رو دوباره انتخاب کنم ؟ یعنی اینکه حجم اضافه نگیرم
تو سوالات متداول یه چیزایی نوشته که اگه قبل از تموم شدن تمدید کنین نمیشه و حتما باید حجم اضافه بگیرین ولی اینطوری رو نمی دونم
مشکلی ندارهنقل قول:
شما باید بعد از تموم شدن طرحتون همون مقدار که ریختید بریزید تو حساب خود به خود باید شارژ بشه
ولی چون الان طرح های قبلی رو برداشتن و طرح های جدید آوردن بهتره تماس بگیرید
یک زمانی میشد با یک پینگ متوسط بازی آنلاین(با ایرانی ها) انجام داد. بعد پینگ بد شد ولی حداقل میشد وارد بازی شد. اما الان حتی در game ranger وارد نمیشه و کانتر هم سرور ها رو نمیشناسه. مبین نت روز به روز کیفیتش پاییینتر آمده و محدودیت هایش بیشتر شده و قیمت هایش گرانتر و...
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
تورنت هم که هیچ.
هنقل قول:
در مورد دانلود من نمیدونم چون شبا دانلود نمیکنم. ولی اگه میخوای مبین نت بگیری حتما اون مودم درازرو بگیر اون مودم چاقارو نگیر چون من داشتم میگرفتم یارو گفت این مودم درازا از اونا بهتره
این مودم درازارو ایرانسل هم داره
این عکس مال ایرانسل هستش ولی واسه مبین نت سفیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین روز به روز داره به تعداد کاربراش اضافه میشه اما یکم به فکر بهبود کیفیت شبکش نیست!!!
تنها راهی که براش مقدور بوده این بوده که هر فصل که تعرفه هاش رو میده بدتر و بدتر میشه و ترافیکش کمتر میشه
قبلا ۱ مگ ۱ ماهه با ۸۰ تومن تا اونجا که یادمه نامحدود بود بعدشد۸۰ گیگ /بعد ۶۰ / بعد۴۰ گیگش کردن
و از این سیاست گذاری مذخرفشون دنبال خرید پهنای باند اضافی نمیرن
فکر کنم بزودی فاتحه روزا رو هم بخونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مبین برادره شاتله
روزا سرعتا خوبه و شبا افتضاح
جفتشون دستون تو یه کاسه هست