انالله وانا اليه راجعون
512 نامحدود دایمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
انالله وانا اليه راجعون
512 نامحدود دایمی
اين پست رو كامل بخونيد:نقل قول:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
شما چرا وضعيتتون افتضاحه اينقدر؟؟نقل قول:
چه منطقه اي هستيد؟
البته افت سرعت رو قبول دارم ولي تا حالا فيكس نبوده! معمولا در بهترين حالتش بين 30 تا 33 هستم (واسه 256) ولي واسه 512 اين وضعيت خيلي نابخردانه است:31:
مودم شما چيه؟واي فاي يا يو اس بي يا غيره؟؟
بهتره در يه جاي ديگه اي مودم رو بذاريد. روشن شدن 5 تا چراغ مودم به تنهايي دليل بهترين حالت گيرندگي نيستش!
نقل قول:شهرآرا هستم . منطقه سبز (عکس زیر)نقل قول:
چه منطقه اي هستيد؟
مودم از نوع outdoor هست که تو تراس نصب شده . پشت بام هم نصب کنم گیرندگی افزایشی نداره ، البته گیرندگی نوسان زیادی داره نمیدونم چرا (چراغش دائم بالا پایین میره) . بعضی اوقات کلاً قطع میشه و حتی سایت ایرانسل رو هم باز نمیکنه (چند درصد احتمال خرابی مودم رو میدید ؟؟) . فاصله مودم با روتر ناچیزه . در عکس زیر فکر میکنید میزان گیرندگی خوبه یا نه ؟؟ این چندروزه افتضاح شده قبلاً خوب بود (فکر میکنید به خاطر بارندگی باشه؟؟)نقل قول:
مودم شما چيه؟واي فاي يا يو اس بي يا غيره؟؟
بهتره در يه جاي ديگه اي مودم رو بذاريد. روشن شدن 5 تا چراغ مودم به تنهايي دليل بهترين حالت گيرندگي نيستش!
یکی لطف کنه بگه من از کدام قسمت باید بفهمم چند گیگ دیگه میتونم دانلود کنم؟؟؟؟
آره ولي نميدونم چرا!چند وقت پيش كه هوا ناجور شد تگرگ مي اومد من سرعتم اومد پايين. الان كه هوا خوبه الان نبايد مشكلي داشته باشه مخصوصا با مودم فضاي باز!
اونطرفا بخاطر تمركز بيشتر و شلوغي امكان داره سرعت به اين خاطر هم كم بشه!
مودم ایرانسل همه جا انتن میده؟
کجاها انتن میده؟
وای فای باید بگیرم یا یو اس بی؟
[QUOTE=MaysamMaysam;6967902]نقل قول:
ورژن فریمور تو عکس هست....فرکانسها هم 8 تا فرکانس بود که الان یادم نیست.پهنای باند هم 5000 هست.
مدل مودم BM635
[QUOTE=siamak_kh;6974019]فرکانست که درسته، حالا یه بار دیگه فریمور بزن امیدوارم درست بشه.نقل قول:
[QUOTE=MaysamMaysam;6974546]دو سه بار ریختم....جواب نمیده...3 _4 تا سیگنال تو چند ثانیه میاد و میره.نقل قول:
[QUOTE=siamak_kh;6974895]ریست فکتوری کردی مودمت رو؟نقل قول: