خیر دستگاه خودش اصلا Mkv پخش نمیکنه. فقط بلوری اون میتونه Mkv پخش کنه . که سقف ظرفیتش رو هم نمیدونم. زیرنویس رو هم پخش میکنه بازم موقعه خرید با خودتون فلش ببرید.
Printable View
خیر دستگاه خودش اصلا Mkv پخش نمیکنه. فقط بلوری اون میتونه Mkv پخش کنه . که سقف ظرفیتش رو هم نمیدونم. زیرنویس رو هم پخش میکنه بازم موقعه خرید با خودتون فلش ببرید.
مدل 940نقل قول:
از نظر ودام و قطعات چطوره؟
خرابی داشته؟ سابقش خراب نباشه تو این موارد که هر روز دستم رو بند کنه؟
سلام
کسی آماری از امین حضور داره ؟ rs33 میخواستم
جنسای امین حضور گارانتی داره؟
من تعمیرکار نیستم که آمار خرابی هاش رو بدونم ولی جنس ضعیفی نیست.اینو مطمئنم.نقل قول:
سلام. من هفته پیش اونجا بودم نداشت. گفت این هفته میاره و اینکه با گارانتیه و ارزونر از جمهوری. هر وقت آورد با لیست قیمتش می ذارم اینجا وخبرتون می کنمنقل قول:
نقل قول:من این را توی همین تاپیک پیدا کردم:نقل قول:
اینم از توی دفترچه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده من فکر کردم مدل 777 رو میگه. کلا مدل هایی که DVD پلیر دارند توانایی پخش Mkv رو ندارند. فقط دستگاه های بلوری خوان توانایی پخشش رو دارند. البته روی مدل rs33 , es33 , rs777 مطمئن هستم. رو مدل های دیگه باید دید
دوستان نظرتون در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟
این بهتره یا سما؟
گیرنده ای که بیشترین سرعت تعویض کانال رو داره کدومه؟
من با گیرنده سما به یه مشکلی برخوردم این فیلما که تایم بالاتر از دوساعت و پنجا داره از حدود تایم دوساعت و دو سه دقیقه به بعد پخش نمیکنه به دوساعت و چهاردقیقه نرسید!
The.Sound.of.Music.1965.720p.BRrip.x264.YIFY
Cloud.Atlas.2012.720p.BrRip.x264.YIFY
فرمت MP4 هست چرا اینجوریه؟
همه فیلم ها همینطوریه؟؟نقل قول:
من Dark Knight Rises با زمان 2 ساعت 45 دقیقه ای رو بدون هیچ مشکلی دیدم.