بستگی با دانشگاه ها داره.نقل قول:
برخی ها شروع میکنند از همون اوایل برخی ها هم تا بعد از حذف و اضافه تازه شروع میشود.
به سایت دانشگاهی برای تاریخ شروع کلاس ها رجوع کنید
موفق باشید
Printable View
بستگی با دانشگاه ها داره.نقل قول:
برخی ها شروع میکنند از همون اوایل برخی ها هم تا بعد از حذف و اضافه تازه شروع میشود.
به سایت دانشگاهی برای تاریخ شروع کلاس ها رجوع کنید
موفق باشید
بله من امروز مث این پسرای خوب رفتم سر کلاس چقدرهم استاده حرف مفت زد ضایعش کردم چند بار فکر کنم دردسر بشه بعدا برام :دی
کلاسای فردا هم تشکلی میشه حداقل برا ما که میشه
(دوستان عزیزم اینجا یه انجمن تخصصیه جای کل کل و دعوا که نیست!اگر حرفی باهم دارین لطفا توی پ.خ باهم درمیون بذارین که تاپیک از مسیر خودش خارج نشه !)
ممنون :11:
من امروز رفتم و هیچ خبری نبود!گفتم من کی بیام؟گفت برو هفته دیگه بعد از حذف و اضافه!حالا موندم فردا برم یا نه!
نه ديگه بعد از حذف و اضافه برو .........
سلام.
من ارشد تهران مرکز هستم.
6 ترمم تموم هست.
تا چند ترم میتونم افزایش سنوات بدم ؟
پرسیدم گفتم قاعده خاصی نداره.
معمولا تا چند تا میدند ؟
تا 8 رو میدند ؟
ممنون.
با سلام- من در مرحله انتخاب رشته مجدد كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد مي باشم. در عنوان برخي از دانشگاه ها كلمه پرديس ذكر شده است مانند پرديس علوم و تحقيقات قزوين. مي خواستم بدانم آيا اين نوع دانشگاهها نسبت به دانشگاههايي كه عنوان پرديس ندارند تفاوت دارد يا خير
سلامنقل قول:
خیر هیچ نوع تفاوتی بین اونها نیست
سلام دوستان دانشگاه آزاد هایی که پسوند بین المللی دارند مثل کیش و قشم درسها به جه صورت ارائه میشه یه وقت زبان انگلیسی نباشه:31:
به نظرتون واسه ارشد آزاد تو مرحله تکمیل ظرفیت با این نمره او رشته نرم افزار امید قبولی هست5111
تو کدوم شهر ها احتمال قبولی بیشتره
237 واحد علوم و تحقيقات كرمان زن و مرد 593 پرديس علوم و تحقيقات همدان زن و مرد 236 واحد علوم و تحقيقات آذربايجان شرقي زن و مرد 632 پرديس علوم و تحقيقات بوشهر زن و مرد 617 پرديس علوم و تحقيقات خراسان رضوي زن و مرد 619 مركزبين المللي كيش زن و مرد 624 پرديس علوم و تحقيقات يزد زن و مرد 628 پرديس علوم و تحقيقات قزوين زن و مرد 623 پرديس علوم و تحقيقات ساوه زن و مرد 596 پرديس علوم و تحقيقات مركزي زن و مرد 649 پرديس علوم و تحقيقات كهگيلويه و بويراحمد زن و مرد 562 پرديس علوم و تحقيقات آذربايجان غربي زن و مرد 415 واحد علوم و تحقيقات فارس زن و مرد 613 پرديس علوم و تحقيقات گيلان زن و مرد 594 واحد علوم و تحقيقات كرمانشاه زن و مرد 615 پرديس علوم و تحقيقات كردستان زن و مرد 618 پرديس علوم و تحقيقات هرمزگان زن و مرد 614 پرديس علوم و تحقيقات بروجرد زن و مرد 622 پرديس علوم و تحقيقات سمنان زن و مرد 652 پرديس علوم و تحقيقات خمين زن و مرد 597 مركز آموزش بين المللي قشم زن و مرد 658 پرديس علوم و تحقيقات خراسان جنوبي زن و مرد 651 پرديس علوم و تحقيقات لرستان زن و مرد 661 واحد علوم و تحقيقات آيت الله آملي زن و مرد 156 واحد بابل زن و مرد 105 واحد يزد زن و مرد 179 واحد ميبد زن و مرد 221 واحد بافت زن و مرد 660 پرديس علوم و تحقيقات شاهرود زن و مرد 637 واحد علوم و تحقيقات سيرجان زن و مرد 568 واحد علوم و تحقيقات اصفهان زن و مرد 626 پرديس علوم و تحقيقات زنجان زن و مرد 625 پرديس علوم و تحقيقات دماوند زن و مرد 629 پرديس علوم و تحقيقات مازندران زن و مرد 630 پرديس علوم و تحقيقات سيستان و بلوچستان زن و مرد 627 پرديس علوم و تحقيقات اردبيل زن و مرد 638 پرديس علوم و تحقيقات البرز زن و مرد 639 پرديس علوم و تحقيقات ايلام زن و مرد 299 واحد بوئين زهرا زن و مرد 391 واحد گرمي زن و مرد 231 واحد لبنان زن و مرد
سلام
من دیپلم ریاضی دارم(پیش دانشگاهی هنوز نخوندم)
تازه از خدمت اومدم و میخوام لیسانس بگیرم:دی
میخواستم بدونم میتونم برم کاردانی بخونم و همزمان پیش دانشگاهی هم برم و بعد از دریافت پیش دانشگاهی کنکور بدم و تغییر رشته بدم به مهندسی و دروس را تطبیق بدم؟
مرسی:دی
ghabool shodan to danesh gahe azadam sakhte dar zemn inam begam dige fargh nemikone che danesh gahi dars bekhonid