از کجا خریدی؟نقل قول:
Printable View
از کجا خریدی؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
سوالی داشتم درباره دریافت wireless
اطراف ما امواج wireless زیاد هست اما وقتی با لب تاپ میخوام دریافت کنم سیگنال فوق العاده ضعیف هست..
میخواستم مودم وایرلس بخرم ، اما بین دو مدل USB و اکسترنال معمولی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم که گیراییش بالا باشه..
یه مودم Dlink - USB تو بازار دیدم که آنتن هم داشت ، طرف گفت آنتنش رو هم میتونی در بیاری از این آنتن های رو میزی 7db بهش وصل کنی..
حالا این usb رو بگیرم بهتره یا اون معمولی ها ،قدرت کدومشون بیشتره تو دریافت سیگنال؟
بچه ها حدودا 5 ماهه مودم وایرلس دی-لینک گرفتم تا چند روز پیش خوب کار می کرد ولی حالا یم مشکلی دارم اینه که وایرلس کار نمی کنه یعنی اصلا چراغش روشن نمی شه ولی با کابل به وصل می شم.
لطفا راهنمایی!
جان مادرتون جواب بدین!مردم دیگه
پاساژ رضا پ4 شبكه هوشمند بالاش يه تابلوي بزرگ tp-link داره تو هر دو راهرو پاساژ هم نمايندگي دارهنقل قول:
خواهشن یکی کمک کنه /نقل قول:
با سلام به همه دوستان
من یک مودم TP-Link TD-8811 دارم که وقتی از طریق USB وصل میکنم به کامپیوتر نمیشناسه
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
ولی با LAN مشکلی نداره
مرسی
این سوالتو شاید بشه اگه رو پل بزاری مودمتو. از یه آشنا یه یوزر بگیر امتحان کن شایدم نشه.نقل قول:
یا این که ISP یکی باشه فقط 2 یوزر از ISP بگیریم و به پورت LAN و USB به یک ISP با یوزر های مختلف وصل شد.
بقیه سوالاتم جوابش منفیه.
بابا چرا جواب نمی دین!نقل قول:
یا پورت یو اس بی سیستمت ایراد داره یا مادگی مودمتنقل قول:
مودمت رو ببر با سیستم دیگه تست بزن اگه با اونم کار نکرد پس مودم مشکل داره ولی اگه کار کرد ایراد از یو اس بی سیستمت هست
سلام دوستان
من نمیتونم 192.168.1.1 رو باز کنم
یعنی نمیشه
با هر مرورگری هم امتحان کردم
علتش چیه؟
در ضمن من برای کانکت شدن به مودم کد امنیتی کذاشتم ولی ئقتی میخوام لپتاپ به مودم کانکت مشه ارور میده مه باید مد رو وارد کنید
من از کجا میتونم اید رمز رو به سیستم بدم؟
windows 7