درود
دوستان واسه تقویت دایره لغات چه منابعی رو پیشنهاد میکنین ؟
الان دارم کتاب 504 رو میخونم و در کنار اون میخواستم از منابع دیگه هم استفاده کنم
ممنون
Printable View
درود
دوستان واسه تقویت دایره لغات چه منابعی رو پیشنهاد میکنین ؟
الان دارم کتاب 504 رو میخونم و در کنار اون میخواستم از منابع دیگه هم استفاده کنم
ممنون
نقل قول:
سلام
دوست خوبم من از رو تجربه خودم میگم - شاید خیلی از دوستان مخالف باشن
ببین من بعد خوندن کلی ازاین کتابها 104-504- 1100 و .................... به این نتیجه رسیدم که اینه شاید برای امتحانات موثر باشه اما زیاد ربطی به دنیای واقعی که در اون زندگی میکنیم ندارن - به نظر من بهترین راه برای افزایش دامنه لغوی - خوندن روزنامه - مجله - متن هایی که هروزه در سایتهایی مثل Yahoo میبینید - نگاه کردن فیلم - حتی گوش دادن شعر - و...................
کلا هر چیزی که داره در دنیایی واقعیمون اتفاق می افته و در خودش لغات و اصطلاحات جدیدی داره - صرفا اینکه ادم بشینه هی یه کتاب لغت بخونه زیاد موثر نیست
البته من خودم قبلا همین کار رو میکردم - هی از همین کتابا میخوندم - اما این جدید ترین تجربه و نتیجه گیری من در زمینه یادگیری لغات جدید هست
.
من هم کتابهای فوق رو خوندم اما دقیقا همین احساس شما رو دارم. لغات ذکر شده این کتابها تو انگلیسی امروزی خیلی کم کاربرد داره، الان من خیلی هاشون داره یادم میره، (اینقدر که کم کاربردن!)نقل قول:
به نظر من هم اگر کسی برای آزمون خاصی قصد افزایش لغاتش رو نداره بهتره که همین کتابهای معمولی و سایتها و اخبار و فیلم و از این طور موراد رو مطالعه کنه. (البته توی کتابهای با نگارش قدیمی غالبا از کلمات سخت و قدیمی استفاده میشه، مثلا الان دارم کتاب دراکولا رو میخونم که توش پره از لغات قدیمی که البته طبیعی هم هست!).
توصیه این حقیر برای تقویت انگلیسی و یادگیری لغاتی که عملاً کاربردی باشه فعالیت در فروم های انگلیسی زبان هست، حالا فروم درباره هر موضوعی که علاقه دارین، فقط موضوعی باشه که بحث و مجادله ای باشه، من خودم مثلا به موضوعات سیاسی و نظامی و مسائل جهان علاقه مندم تو یکی از فرومهای این زمینه در عرض چند ماه فعالیت زبانم با شیب نود درجه پیشرفت کرد تا جایی که بعضی وقتها برای بیان بعضی چیزا کلمه یا عبارت انگلیسی اون مفهوم زودتر به ذهنم میومد تا فارسیش، حتی خودندن بحثهای بقیه هم کلی تاثیر داره
برای تکمیل نظرات دوستان باید بگم که ، اولا خوندن کتاب 504 برای کسی که تو غلتک یادگیری زبان افتاده واجب هست یه جورایی چون واقعا لغات رسمی توش به کار رفته و هر فردی لازم هست که این لغات رو بدونه ، ولی فقط همین کتاب کافیه ! لازم نیست همونطور که دوستان گفتن به دنبال کتاب باشیم و لغت حفظ کنیم ، فیلم نگاه کردن ، آهنگ گوش کردن ، عضو شدن تو فروم های خارجی که میدونین Natvie هست تو اون سایتا ...میتونید از موضوع مورد علاقتون شروع کنین ، مثلا من خودم رو میگم ، گیمرم و از مباحث گیمینگ خوشم میاد ، الانم تو دو سایت زیر فعالیت میکنم و خیلی هم راضی هستم :
محتوای مخفی: site
چیلتر هم نیسن !دی !
اینم بگم که صرفا فیلم نگاه کردن ، صرفا گوش دادن، بازم به جایی نمیرسونه شما رو ، باس حتما خودتون از لغات استفاده کنید ، خودتون با یکی صحبت کنید ، اگه Speaking مهم هست براتون ...که باید باشه !
موفق باشید .
brilliant,thanks
یعنی چی؟
نقل قول:
سلام
یه چیزی تو مایه های - یه تشکر درست حسابی - یه تشکر تمام کمال - یه تشکر کامل
معمولا تو گفتگو ها یا مجالسی که زیاد هم رسمی نیست استفاده میشه
مثلا: یه تشکر درست حسابی هم از اقای........ میکنم که همیشه پشتیبان من بوده
نقل قول:فکر کنم اون ویرگول که اومده یعنی این که این عبارت در پاسخ یه جملهی دیگه گفته شده...نقل قول:
یعنی یه نفر میگه من مثلا فلان کار رو انجام دادم، طرف مقابل بهش میگه: Brilliant, thanks...
یعنی بسیار عالی، ممنون...
:n16:
ضمن احترام به نظر دوستانی که کتابهای ۵۰۴ یا ۱۱۰۰ یا رو ضروری نمیدونند و توصیه بر یادگیری لغات در فروم های انگلیسی زبان و گوش کردن موزیک و فیلم میکنند،از نظر من نگاه شما واقعا سطح بالاست،شاید چون خود شمااون کتابهارو خوندید و نیاز مرتفع شده یا سطح شما بالا بوده خودتون رو بی نیاز از کتابها میدونین،خیلی از لغاتی که در فروم ها و آهنگها و لغات روزمره دیده میشه رو بنده در کتاب ۵۰۴ حداقل تا جایی که الان کتاب نصف هم نشده دیدم،حالا بنظر شما من با سطح سواد متوسط بیام فروم ورق بزنم و دیکشنری باز کنم خوبه یا اینکه از کتاب شروع کنم،
بازهم میگم قصد بی احترامی به مظر شما رو نداشتم،ولی بنظرم بهتره کمی از سطح پایین تر به قضیه نگاه کرد،
ممنون از همگی.
which acts as a gateway between your pc and the rest of the net
یعنی چه؟