با درود
دوستان پراید 111 چند وقتی هست دیگه مثل سابق سوئیچ راحت نمیره داخل و یکمی موقع استارت اذیت میکنه باید یکمی بازی کرد تا سوئیچ بره داخل محفظه
اگر سوئیچ رو فشار بدم راحت تر میچرخه
چند خرجشه؟ چی رو باید عوض کرد؟ فکر کنم فرمون و اینها باید باز بشه
Printable View
با درود
دوستان پراید 111 چند وقتی هست دیگه مثل سابق سوئیچ راحت نمیره داخل و یکمی موقع استارت اذیت میکنه باید یکمی بازی کرد تا سوئیچ بره داخل محفظه
اگر سوئیچ رو فشار بدم راحت تر میچرخه
چند خرجشه؟ چی رو باید عوض کرد؟ فکر کنم فرمون و اینها باید باز بشه
سلام
روآ مدل 87 بنزینی
چند ماه پیش واشر سرسیلندرش سوخت و تعویض کردم اما همچنان رادیات داغ میکنه و کسری آب هم نداره !
دلیلش چی میتونه باشه ؟ :n36:
سلامنقل قول:
اگر رادباتور پر یاشه هم داغ میکنه ؟
یا اول آب رادیاتور کم میشه و بر اثر کم شدنش , حرارت موتور کم کم بالا میره و شروع میکنه به داغ شدن
اگر از همون اول کار و موقعی که کولانتِ توی رادباتور کافی هست موتور شروع میکنه به داغ کردن پس یا موتور تنظیم نیست و حرارت زیاد تولید میکنه یا تعمیر درست اجام نشده و سرسیلندر بیش از حد کف تراشی شده و ضریبِ تراکم خیلی بالا رفته و حرارت زیاد تولید میشه. (کولانت یعنی مخلوط آب مقطر و ضد یخ)
اگر سیلندر کف تراشی شده باید از واشر سرسیلندر ضخیمتر استفاده میکردند تا ضریب تراکم بالا نره و موتور داغ نکنه
ممکن هم هست سیستم خنک کننده مشکل داره و کولانت نشت میکنه و کم میشه و بعد از کم شدن کولانت , کم کم حرارت بالا میره
نقل قول:
بدون اینکه کسری آب داشته باشه داغ می کنه ، یعنی کولانت به اندازه کافی هست و همچنان داغ میکنه
اما همراه با تعویض واشر سر سیلندر موتور کف تراشی نشده چون نیازی نبود
دیاگ هم زدم ظاهرا مشکلی نداشت !
درودنقل قول:
علاوه بر مواردی که آقا محمد گفتن، شما اول از همه مطمئن بشین سیستم هوا نداره و هواگیری انجام شده باشه. بعدش ببینید آیا فن ها (هر دو) به موقع کار میکنن؟
مورد بعدی که میتونه خیلی مشکوک باشه ترموستات هست و ممکنه گیر داشته باشه و کامل باز نشه. موقعی که ماشین داغ هست شما دستت رو به رادیاتور بچسبون و ببین رادیاتور داغ هست و یا سرده؟ اگه سرد باشه مشکل داره. به نظرم برای تست ترموستات رو خارج کن و یکی دو روز ببین بدون ترموستات چطور میشه
هواگیری رو تقریبا مطمئنم که مشکلی نداره اما بعضی مواقع احساس می کنم هوا می گیره ، بعد یه مدت در رادیات رو که باز می کنم هوا با فشار خارج میشه !نقل قول:
موقعی که ماشین داغ می کنه ، رادیاتور هم داغ میشه ؛ با این وجود بازم لازمه که ترموستات رو چک کنم ؟
100 درصد واجب شد ترموستان رو تست کنی. البته مشکل تو درب رادیاتور هم گاهی اوقات مشکلات پیچیده ای پیش میاره! اگه با کسی جابجا کنی بد نیستش. همه ی شیلنگ ها و محل های عبور آب رو هم چک کن و کوچکترین نشتی که دیدی رو رفع کن.نقل قول:
یه مورد دیگه هم میتونه وجود داشته باشه که البته به عنوان آخرین مسئله باید پیگیری بشه. ممکنه به دلیل تاب داشتن و یا کرم خوردگی سرسیلندر و یا بد بسته شدن و در نتیجه خرابی واشر، مقداری کمپرس به سستم خنک کننده وارد بشه و مشکل هوا گرفتن و داغ کردن رو پیش بیاره.
سلامنقل قول:
بنده قبلاً موضوع هواگیری رو در همین تاپیک مطرح کردم که این هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اون صفحه این مطلب رو نوشته ام :
بنده نمیدونم ماجرای این هواگیری چی هست اصلاً که مُد شده ؟؟؟!!!
در ماشین استاندارد که منبع انبساط داره , حباب های هوا خودش با گار دادن میره توی منبع انبساط و اونجا از آب جدا میشه چون منبع انبساط همیشه نصفش خالیه .
حبابهای هوای گیر افتاده در بالای رادیاتور هم از طریق شیلنگ باریکی که از سر رادباتور وصل هست به منبع انبساط , حبابها میره به منبع انبساط و از آب جدا میشه
دیگه ساده تر از ماتیز نداریم . همین فینگیلیِ استاندار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
a رادياتور
b فن رادياتور
c ترموستات
d واترپمپ
e قطعه ی نگهدارنده ی دلکو
f ماژول دریچه ی گاز
g رادیاتور بخاری
h منبع انبساط
ماتیز رادیاتورش اصلاً درب نداره چون اصلاً بهش احتیاجی نیست و هواگیری هم نداره چون طبق روشی که شرح دادم , حبابها اتوماتیک وار میره به منبع انبساط
حالا چیه ماجرای این هواگیری ماشینهای ایرانی , بنده نمیدونم .
شاید بیخودی شایع شده بین مردم مثل خیلی اطلاعات غلط دیگه که دهها و صدها ساله رواج داره بین مردم
اگر سیستم خنک کننده ی خودرو منبع انبساط داره و از بالای رادیاتور هم یک شیلنگ باریک وصل شده به منبع انبساط پس یک چنین سیستمی دیگه نباید نیاز به هواگیری دستی داشته باشه
====-===========================
حالا سوال بنده اینه که در ماشینی که منبع انبساز داره و از بالای رادیاتور هم یک شیلنگ باریک وصله به منبع , حبابهای هوا چطوری باعث بالا رفتن حرارت موتور میشه ؟
قدرتِ واترپمپ خیلی زیاده . محاله حبابهای هوا در جائی توی شیلنگها یا داخل موتور متوقف بشه
همه ی این حبابها با چند گاز و تکون خوردن ماشین موقع حرکت میره توی منبع انبساط و یا رادیاتور
حبابهای توی رادیاتور هم از راه همون شیلنگ باریک میره به منبع انبساط
این سیستم دیگه چه نیازی به هواگیری داره ؟
درود اقا محمدنقل قول:
اتفاقا اون مطلب رو خوندم و متشکرم که توی سایت مطالب مفید و کاربردی قرار میدین.
ولی منم الکی از روی هوا نگفتم که:n02: جالبه بدونید این ماشین منبع انبساط نداره! ضمنا داشتن منبع انبساط دلیلی بر عدم لزوم هواگیری نیست. توی ماشین هایی که طراحیشون طوری هست که سطح اب رادیاتور پایینتر از سطح آب سایر بخش ها مثل سرسیلندر و رادیاتور بخاری و ... قرار میگیره حتما باید هواگیری بشه. مثلا پراید چون اینطور نیست هواگیری لازم نداره ولی خانواده پژو چون رادیاتورشون پایینتره هواگیری حتما میخوان. چون هوا توی بالاترین نقطه جمع میشه و مشکل ایجاد میکنه. شما 405 یا مثلا همین روا رو آبش رو خالی کن و بدون هواگیری پرکن و روشن کن، در عوض چند دقیقه آمپر به انتها میچسبه و خیلی از مواقع واشر سرسیلندر هم میسوزه! چون هوا باعث میشه چرخش آب بشه و وقتی دست میزنی میبینی فن ها کار میکنه و رادیاتور خنک خنکه ولی موتور خیلی داغه! پس میبینیم هواگیری تو بعضی خودروها لازمه
موفق باشین
بله ، حق با ایشونهنقل قول:
روآ اصلا منبع انبساط نداره !