یک عکس از disk managment بدیننقل قول:
Printable View
یک عکس از disk managment بدیننقل قول:
درود.....
تو diskmgmt رفتم همه چیز عادی بود 931 گیگ حجم 3 گیگ فضا خالی. ولی کل دیتا هارد properties کنم میشه 879 گیگ
فت 32 هست
یچیزی که نگفتم این هارد به ریسیور برای ضبط استفاده کردم و گاهی به Pc وصل بود pc خاموش شد . که این زمان ها صدای خاموش شدن هارد میومد یعنی اجکت نکردم هارد. میتونه باعث این جریان باشه ؟:n14::n28:
برنامه ای نیست درست بکند ؟
ممنون:n16:
یچیز یادم امد اینه که یک گیم 9 گیگ بود باک کردم ولی به فضای خالی چیزی اضافه نشد و بعد از بوشه های دیگه فیلم یا برنامه باک کردم به فضا خالی هارد اضافه شد
هارد جنس خوب چی هست ؟
امیدوارم راهی باشه که بفرمایید اوکی بشه خیلی مهمه
ممنون
یک بار هارد رو disk clean up بکنید و ببینید فایل هیدن چیزی داره ؟نقل قول:
انجام دادم هیچی نیس . الانم کردم نشد هیچی نبود.
هارد اکسترنال چی خوب هست چه برندی ؟
راهی نیس درست بشه ؟
ممنون:n16:
شاید با ریکاوری درست بشهنقل قول:
برند که زیاد است ولی سیلیکون پاور فکر کنم برند خوبی باشه
ریکاوری هارد چطوره؟ دیتا باک میشه ؟
نمیتونم فرمت کنم
ممنون
نه همون داده هایی که فکر میکنید پاک شده ولی حجمش است رو با pc tools file recovery ریکاوری کنیدنقل قول:
سلام
خسته نباشید
ببخشید اگه یادتون باشه من چند وقت پیش میخواستم روی لپ تاپم وین 8.1 نصب کنم که با مشکل پارتیشن gpt برخورد کردم که با راهنمایی شما هاردم رو فرمت کردم و تبدیل به gpt کردم ولی الان که میخوام وین 8 یا 7 نصب کنم نمیشه و همون gpt رو مشکل ساز میدونه ، برای همین مجبور شدم از دیتاهام بک آپ بگیرم و هاردم رو دوباره پارتیشن بندی کنم روی mbr و وین 8 نصب کنم.
حالا من بعدا اگه بخوام وین 8.1 نصب کنم دوباره باید هاردم رو فرمت کنم و .......
میخواستم ببینم من چیکار کنم که این همه کار رو انجام ندم ، یعنی یجور پارتیشن بندی کنم که هم وین 7 و 8 و هم 8.1 نصب بشه
آخه نمیشه که هر دفعه هارد رو فرمت کرد و پارتیشن بندی کرد :n28:
ممنون
برای این ویندوز 8.1 فکر کنم مجبورید رو gpt بزاریدنقل قول:
تا زمانی که هارد unlocated نشه نمیشه پارتیشن تیبل رو عوض کرد