نمیدونم چی شده تو دستکتاپ آیکونی نیست و اصلا نمیشه چپ کلیک و راست کلیک کرد
Printable View
نمیدونم چی شده تو دستکتاپ آیکونی نیست و اصلا نمیشه چپ کلیک و راست کلیک کرد
سلام
من XP داشتم و 7 بعد مجبور شدم XP رو عوض کنم حالا بوت 7 پریده و نرم افزار EasyBCD هم ارور میده دیگه چه راهی واسه برگردوندنش وجود داره؟ممنونم.
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟:41:نقل قول:
حتما همون نبوده! دقیق مال همون مدل رو بگیرنقل قول:
تو آدرس زیر هم میتونی درخواست بدی
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=240
دوستان بعضی وقت ها این پیغام خطا در ویندوز xp من میاد و باید حتما روش اوکی کنم تا سیستم از حالت هنگ در بیاد :
Access violation at address 0000000.Write of address 00000000
سلامنقل قول:
با دی وی دی ویندوز سون سیستمتون رو بوت کنید و برید تو قسمت repair
اونجا گزینه اول یعنی startup repair رو انتخاب کنید و بزارید مراحلش طی بشه.
در ضمن قبل از انجام روش قبلی نرم افزار Vista boot pro رو هم امتحان کنید که شاید بتونه منوی بوت رو اصلاح کنه.
به احتمال خیلی زیاد، فایلهات مخفی شده. از یک نرم افزار autorun remover که قابلیت اصلاح ایرادات اون ویروس رو داشته باشه میتونی استفاده کنیف مثل RRT.نقل قول:
سلام خدمت اساتید محترم (((....من احتیاج به کمک دارم خییییلللی مممهههههمممهههه....)))
میخواستم ویندوز عوض کنم اشتباها" درایو D رو فرمت کردم تمممااااامممم زندگیم توش بود ..:37:. دارم روانی میشم اگه راهی هست که اطلاعاتم برگرده کمکم کنید pliiiiz:sad::42:
سلامنقل قول:
فکر میکنم بتونید راست کلیک کنید . توسط نرم افزار ویندوز رو درستکاری نکردید؟
اگر تونستید راست کلیک کنید روی دسکتاپ این کارو انجام بدید و از منوی Arrange Icons By گزینه ی Show Icons Desktop رو بزنید.
+ اینکه توسط یک آنتی ویروس قوی و آپدیت شده سیستم رو کامل اسکن کن.نقل قول:
یک عکس از پیغام بذار تا بشه فهمید مشکل از سوی کدوم بخش بوده .نقل قول:
منم این اتفاق یکبار برام افتاده.نقل قول:
از نرم افزار GetDataBack for NTFS کن.کارش خیلی خوبه.
موفق باشید :40:
خب وقتی میاد هیچ دکمه ای کار نمیکنه. روش اوکی هم کنم که میره.کد:یک عکس از پیغام بذار تا بشه فهمید مشکل از سوی کدوم بخش بوده .
پیغام همین بود دیگه، چیز دیگه ای غیر از این نمینویسه