با دانلود زیاد از مقدار اسمی پایین تر نمیاد ؟ مثلا 300 گیگ دانلود ؟نقل قول:
Printable View
با دانلود زیاد از مقدار اسمی پایین تر نمیاد ؟ مثلا 300 گیگ دانلود ؟نقل قول:
نقل قول:
ماه قبل 180 گیگ دانلود داشتم از 260 کمتر نشد
دوستان این سرویس جدید نامحدود ADSL مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کسی گرفته؟
چطوره؟
از لحاظ سرعت و اینکه واقعا نامحدوده یا بعد از یه مقدار دانلود دوباره سرعت میاد پایین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کلام طرفش نرونقل قول:
داخل ربات تلگرام مخابرات آدرس جدید پورتالو زده این:
ولی برا من فعلا بازش نمیکنه.برا شما چی؟
برای منم باز نمیکنه ولی مطمئنی ادرس فوق برای مخابرات خوزستانه ؟ اخه ادرسش مال مخابرات کل ایران هست و اصولا سیستم مشترکین هر شهر رو داخلش نمیزارننقل قول:
نقل قول:سامانه پارتاک در حال پکپارچه سازی کل کشوره. دلیلش هم اینه که سرویس ها و هزینه ها یکسان سازی بشه. خیلی از استان های دیگه پارسال به سامانه جدید منتقل شدن و خوزستان هم با تاخیر اضافه شد. مشکلی نداره و من حدود 2 ساعت پیش 3 گیگ هم ازش خریدم.نقل قول:
عجب ، من الان سیم مودمم قطعه نمیتئنم با مخابرات کانکت بشم ولی با اینترنت دیگه باز نمیشه احتمالا فقط با ای پی مخابرات باز میشهنقل قول:
این ادرس رو بدون www بزنید :
من چند روزه با مخابرات هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم. مشکل چیه؟
با گوشی سایت adsl.tci.ir رو چک کردم هنوز اعتبار دارم اما با مخابرات هیچ سایتی باز نمیشه
با مخابرات فقط 10.232.139.186 باز میشه که نوشته سامانه منتقل شده و حتی adsl.tci.ir هم باز نمیشه. اما با موبایل که پروفایلمو چک میکنم هنوز اعتبار دارم
خوبیش اینه که از وقتی که افتاده زیر دست مخابرات ایران محدودیت شبانه رایگان برداشته شده الان سرعتم فیکس 1.2 مگابایته حتی ساعت 3 مودم هم خاموش روشن کردم باز سرعت 1.2 مگابایت کمتر نمیشه مثل قبل نیست که ساعت 3.5 سرعت از 1مگابایت بیاد رو 130 کیلوبایت یا اگه تو ساعات رایگان ip عوض بشه سرعت بیاد پایین
من با شرکت پارس آنلاین با سرعت ۱.۸ دانلود میکنمنقل قول:
جدیدا هم طرحی اضافه کرده ۲۴ساعت ۱۰؛هزار تومان راحت میشه ۱۳۰گیک دانلود کرده
مخابرات پهنای باند را بسته
چه سرویس داری که شبانه 10 مگ داره ؟نقل قول:
مخابرات فقط تا 2 مگ شبانه داره و حداکثر سرعت اون هم 700 کیلوبیت بر ثانیه هست.
سرویسم 2مگه برا منم قبلا 700 بود حدود 8-9 ماه پیش محدودیت سرعت اکانتینگ برداشته شد سرعت رفت رو 1.2 مگابایت اما من دان استریمم 10 مگه برا همین از 1.2 بالاتر نمیرهنقل قول:
فقط شبا از ساعت 2تا 6 اگه ای پی عوض میشد یا مودم خاموش روشن میکردیم سرعت از 1.2 میومد رو 130 کیلوبایت ولی الان اون محدودیت هم برطرف شده و با عوض شدن ای پی سرعت شبانه پایین نمیاد 1.2 مگابایت فیکسه
قبلا اگه با سرعت 1.2 دانلود میکردم سر ساعت 3.5 ای پی قطع میکرد و سرعت میومد رو 130 کیلوبایت و مجبور میشدم سرعتو خودم با نرم افزار netlimitter محدود کنم رو 700 که ای پی قطع نکنه و حداقل تا صبح سرعت رو 700 بمونه ولی الان در هر صورت سرعت 1.2 مگابایته
ببخشید دوستان در این مورد نظرتون چیه
من چند روزه با مخابرات هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم.
با گوشی سایت adsl.tci.ir رو چک کردم هنوز اعتبار دارم اما با مخابرات هیچ سایتی باز نمیشه
فقط 10.232.139.186 باز میشه که نوشته سامانه منتقل شده ولی حتی adsl.tci.ir هم باز نمیشه. اما با موبایل که پروفایلمو چک میکنم هنوز اعتبار دارم
معمولن این حالت وقتی پیش میاد که سرویس تموم شده یا تازه شارژ شده باشه.به نظرم شاید با خاموش روشن کردن مودم درست بشه.البته واسه اطمینان بزارید چند دقیقه خاموش باشه بعد روشن کنید.یه احتمالشم اینه که اون سایتهایی که باز میکنید توی حافظه مرورگرتون ذخیره شده و باید صفحه رو رفرش کنید.ممکن هم هست با تغییر dns درست بشه.البته باید اول مطمئن بشید تعداد روزهای سرویستون تموم نشده باشهنقل قول:
Sent using Android ForumReader app
مرسی از پاسختوننقل قول:
نه تعداد روزهای سرویسم تموم نشده
و مشکل از مرورگر هم نیست چون با سیم کارت و مودم usb با همین مرورگر همه سایت ها باز میشه
ولی با adsl مخابرات فقط این سامانه قبلی 10.232.139.186 باز میشه که نوشته به آدرس جدید منتقل شده ولی حتی همین آدرس جدید adsl.tci.ir هم باز نمیشه
از تنظیمات مودمتون ببینید آی پی که مخابرات به مودم میده چیه.معمولن با 5.233 یا 2.185 شروع میشن.اگه یه چیزی شبیه اینا باشه یعنی آیپی فعال به مودم میده.یه سری آیپی هم هست که موقع تموم شدن سرویس میده که باهاش میشه فقط وارد سایت پارتاک بشید.اگه نمیدونید کجای تنظیمات مودمتون آیپی رو نوشته مدل مودمتون رو بگید شاید بتونم پیداش کنمنقل قول:
از سایت پارتاک جدید هم وقتی وارد اکانت خودتون بشید اگه نشانگر موس رو بدون اینکه کلیک کنید روی شکل آدمک "وضعیت برخط بودن " بزارید یه سری اطلاعات میده یکیش آیپی هست.
سلام
واسه کسی از شماها هم شبا سرعت محدود میشه رو 400 ؟
دقیقا ساعت 1 و 1 دقیقه سرعت میاد رو 400
از موقعی که ادرس پرتاک عوض شده اینطور شده
من که 1 مگ دارم، هنوزم اگه 1 به بعد ایپیم بپره سرعت میره روی 64کیلوبایت
من که سرویسم 3روزه تموم شده با اینکه سرعتم شب و روز 1.2 مگابایته ولی دیگه سرویس با شبانه نگرفتم سرویس 1مگ با 2گیگ ترافیکی گرفتم برا مصرف روزانه همراه اول هم که شبانه رایگان برا همه بسته هاش فعال کرده راحت از شبانش استفاده میکنم سرعتش تا 1.5 مگابایت میره خرجش هم خیلی کمتر درمیاد تا اینکه بخوام برم سرویس 6ماهه از مخابرات بگیرم بخاطر شبانش
مگه سرویسا شبانه دارش شدن 6 ماهه ؟نقل قول:
ممنون داداش حل شد. تعرفه ها هم بهتر شده. نامحدودم بد نیست... 512 ئش سرعت دانلودش 100 هست ولی برا بودجه من خوبه و سرعت باز کردن پیجشم خوبه مثل 2 مگ قبلیم هست!نقل قول:
واقعا جالبه. تا قبل ازین طرح یک پارچه سازی واقعا نتمون گرونتر از بقیه استانا بود:n13:نقل قول:
برای من چون به علت نامعلوم پینگش بالاست خیلی وقته که استفاده نمیکنم حتی اگه مفتی باشه چون از وقتی مخابرات رو کنار گذاشتم هزینه های درمانم جهت مراجعه به متخصص اعصاب و روان به طرز چشمگیری کاهش پیدا کرده.نقل قول:
2 مگ 74 گیگ 6 ماهه شب و روز سرغت و پینگ ثابت هست [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان من میخام 512 نامحدود بگیرم ولی سرعتم روی 6 مگ بسته شده (با اینکه 2 مگ میخرم) خاستم بدونم ممکنه این 6 مگ تغییر کنه برا همیشه؟
نگیر بصرفه نیستنقل قول:
سرعت دانلود روی 256 هست
سلام، دوستان میشه بی زحمت از کل تعرفه هاتون یه اسکرین بزارین؟
نمیشه بی نهایت دانلود کرد؟:n13:
نه از وقتی منتقل شده به پارتاک جدیده دیگه ترفندش کار نمیکنهنقل قول:
ممنون داداش از پاسختنقل قول:
دوستان داستان ترافیک داخلی و خارجی و اصلی چیه ؟ میدونم ماهیتشو ولی آیا داخلی کمتر ترافیک مصرف میشه ؟ یا صرفا همینجوریه ؟
شبانه رایگان سیمکارت همراه اول
بسته 1ماهه با 1گیگ ترافیک بهم هدیه داد شبانه هم که ردیفه از ساعت 3تا 9 رایگان دیگه اصلا مودم adsl رو جمع کردم(قابل توجه کارکنان adsl مخابرات خوزستان-رهنمای فردا):n02:
سلام فرشاد تو هنوز داری از همراه اول استفاده میکنی یه ساله خبری ازت نیست ، البته منم دیگه مخابرات شارژ نکردم و دارم از td استفاده میکنم والا اعصابم خیلی راحته ،نقل قول:
این شرکت رهنمای فردا هم واقعا چیز مضخرف و بیخودیه .
سلام دوستان
من از شاتل اینترنت گرفتم
سرویس art6 حدود 100 تومن پام افتاد سرعت دانلود 400 کیلوبایت به زور میرسه واصلا ازش راضی نیستم
کیفیت سرویسهای مخابرات چطورن ؟
دنبال تایم رایگان شبانه هستی؟؟؟نقل قول:
بله شرکتی است این رنچ رو بهمون بده ؟نقل قول:
البته جز اپراتورها
خطت چند کشش داره ؟؟؟؟؟نقل قول:
تا ماهی چقد میتونی هزینه کنی؟؟؟؟؟/