بیشتر اموزش هستش تا 4 عصرنقل قول:
نه تازه سروان شده حسن پور
سرگرد گردان هم جهان تیغ هستش
تکاوری نداشت اون موقع الان نمیدونم
امکانات نداره پادگان مخصوصا اب و مواد غذایی باید با سرباز های زیر دیپلم خدمت کنی
Printable View
بیشتر اموزش هستش تا 4 عصرنقل قول:
نه تازه سروان شده حسن پور
سرگرد گردان هم جهان تیغ هستش
تکاوری نداشت اون موقع الان نمیدونم
امکانات نداره پادگان مخصوصا اب و مواد غذایی باید با سرباز های زیر دیپلم خدمت کنی
ابتدا شما بايد كارهاى فارغ التحصيلي را كامل انجام دهيد تا نامه فراغت از تحصيل كه از سوى دانشگاه به نظام وظيه را داشته باشيدنقل قول:
در مورد بيمارى (واريكوسل) مى توانيد به پزشك نظام وظيفه در معاينه بگويد تا در صورت لزوم شما را به كميسيون معر فى كند
در خصوص پدر شما، ايا شما تك فرزند ذكور هستيد ، اگر شما برادر داشته باشيد كه حتى در يك كشور ديگر زندگى بكند درخواست كفالت شما رد مى شود
دوست خوبمنقل قول:
متاسفانه خدمت از گذشته بوده و در اينده نيز خواهد بود مسئله مهم فشارهاى روحى و روانى است كه به سرباز از سوى افراد مختلف القا مى شود يك مشكل خدمت ماه هاى طولانى ان است كه به مرور فرسايشى ميشه و كم حوصلگى از عوامل ان است سعى كنيد افكار منفى را از خودتان دور كنيد
با سلام خدمت اساتید
آقا من الان تازه اولای خدمتم هست ... و تقریبا دارم 72 ای پست میدم .. تو شهر خودم دارم خدمت میکنم
میخوام از وقتم استفاده کنم و زبان بخونم تو طول خدمتم ... پیشنهادی چیزی ندارید
از کدوم موسسه گرفته یا چه کتابی .. خود خوان باشه یا کلاس برم ...
تقریبا 3 میرسم خونه وقتم رو چجوری تنظیم کنم بتونم کلاس برم . اگر بشه باشگاه هم روزی که پست نیستم برم و اگر آخر بتونم یکم شروع کنم برنامه نویسی رو
اینا رو چجوری میشه تو خدمت جمع کرد ..اولویتم با زبان هست ...تشکر
ممنون دادانقل قول:
زحمت کشیدید برای پاسخ دادن
بنده یک برادر دارم که 10ساله هست ، من نمیخام کفالت بگیرم، فقط میخام اگر بشه شهرخودم بیفتم.امکانش هست؟
امکانش که هست اما شما باید برنامه تون رو در هفته تقسیم کنید یعنی دو شب باشگاه و سه شب کلاس زبان، حتی می توانید فلش کارت یا خودتون درست کنید یا از بیرون تهیه کنید و در پادگان در وقت های ازاد مطالعه کنید، موسسه زبان هم که زیاد هستند اما وقت شما محدوده و شما بایستی خودتون با انها هماهنگ کنید ، کتابهای خوبی هم در بازار است که می توانید برای خود اموزی استفاده کنید.نقل قول:
سلام دوستان يكي از دوستان من تقريبا 2 سال پيش حين خدمت ارشد قبول شد ، اينم بگم كه 6 ماه كسري بسيج داره و ٧ ماه هم كسري جبهه ، قبلا هم هفت ماه خدمت كرده بوده ، الان شرايط چطوريه؟؟؟؟ كسري هارو ميدن ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
متاسفانه قانونی در این مورد ندیدم اما شما می توانید درخواست انتقالی بعد از تقسیم شدن در یگان بدهید.نقل قول:
بله دلیلی نسیت که کسری رو ندن.ایشون بر اساس میزان کسری که شما گفتید(گاهی پیش میاد که کسری که محاسبه می کنند کمتر بشه) ۱ ماه خدمت خواهد داشتنقل قول:
بعضی ها میگن معاف از رزم میشن...مدتش هم میگن ۳ ماه هست...منظورم این هست...نقل قول:
کسانی که از رزم معاف میشن ۳ ماه از مدت سربازی کم میشه؟
تو عجبشیر تو کدوم گروهان بودی؟نقل قول:
نه دوست عزيز ، اين حرف از پايه و اساس غلط است، معاف از رزم نه تنها هيچ نقشى در طىل مدت خدمت ندارد بلكه هيچ فرقى هم بين كسى كه معاف از رزم است با ديگران نيستنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ممنون دادانقل قول:
یعنی مدارک پدرو که ارایه بدم ، میتونم شهرم بیفتم؟ یا د رهاله ابهام قرار میگیره؟
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم.برادر بنده اعزامی1 اسفند93 پادگان01 بود که دیروز تقسیم شدن با رسته رایانه افتاده تیپ392 دشت ازادگان خوزستان،ساکن تهران هستش اگر کسی از بچه های استان خوزستان مایل به جابجایی بود لطفا پیام بذاره با تشکر.لیسانس وظیفه هستش ودرجه گروهبان یکمی دادن بهش
انتقالى با تقسيم در پايان اموزشى فرق دارد، اگر فردى داراي شرايطى مانند متاهل يا پدر نظامى و تك فرزند دكور باشه در شهر يا استان محل اقامت خودش خواهد بود يعنى اين مدارك رو در اموزشى تحويل مى دهد اما انتقالى يعنى اين كه شما پس مثلا دريكى از پادگان هاى نيرو زمينى ارتش در استان يا شهر ديگرى هستيد ، درخواست به منتقل شدن به سهر خودتون را مى دهيد ،پروسه ان كمى طولانى است به خصوص كه بايد فرمانده پادگان ان را تاييد كند اما براى سريعتر انجام شدن كار مى توانيد در يك ملاقات حضورى با فر مانده پادگان مشكلتون را بيان كنيدنقل قول:
سلام.دوستان اعزامی اسفند ماه.دهم اردیبهشت میرین خودتونو به یگان معرفی کنین یا 13اردیبهشت بعد تعطیلات؟
در تاريخ مقرر كه در امريه ذكر شده حتما در يگان حضور يابيد تا غيبت نخوريدنقل قول:
این عکسی که اوله دوره بهتون میگن بگیرین چند در چند باید باشه و فقط آیا از سر و گردنه ؟ یا نه تا کمی پایین تر شونه ها هست و باید لباس نظامیتون هم مشخصه باشه؟ (اخه به ما توصیه کردن نام و نام خانوادگی رو نزنین و بیایین اینجا پادگان خیاطی هست براتون تمیز درست میکنه و بعد اگه اونطوری باشه لباس نظامیمون توی عکس ناقص میشه دیگه) چون مارو سریع توی چهار ساعت پذیرش و تقسیم کردن در پادگان مشکین شهر و توجیح و بدو بدو و اینجور چیزا ولی نگفتن یکم بیشتر واسه اینجور مسائل وقت بذارن و سر وقت توضیح بدن الانم که واسه درست کردن لباس به ما تا شنبه مرخصی دادن (فکر کنم نزدیک 7 بار مارو مجبور کردن مجموع دو تا کوله هامون رو خالی و پر کنیم)
به ما گفتن که تاحالا اینجا اولین روز مرخصی نداده و شما باید خیلی ممنون فرمانده پادگان باشین (که دروغ میگن :n09:) و اینکه دیگه میان دوره ندارین بعد این مرخصی چند روزه اول(که اینم دروغ میگن) ؛با تشکر از اینترنت که این جنگ روانی اول دوره رو برای ما خنثی کرد . . .البته همیشه یکسری هستن که ایناجور حرفا رو باور میکنن دیگه توی پادگان !
سلام
دوستان کسانی که شهر خودشون می افتند و ستوان سوم میشند . میتونن از 2 تا صبح روز هرروز از پادگان خارج بشند ؟
سلام دوستان
بالاخره آموزشی ما هم توی نیروی زمینی ارتش تموم شد.دیروز ترخیص شدم. رشته تحصیلی من اشتباهی در سیستم مهندسی پزشکی خورده و الان ستوان سوم رسته بهداشت و درمان برام زده.در حالی که رشته ام ربطی به بهداشت و درمان نداره به نظرتون این برام مشکل ساز میشه یا نه؟
سلام دوستان
کسی میتونه تصویر فرنچ نزاجا رو با تمام علایم اینجا بزاره ؟
این 01 کجاش هتله!!!!؟؟
یه مشت وحشی عقده ای اونجا بالا سرت هستن!
=====================
چند مورد ٣ سال قبل از نزديك ديدم كه فردى فوق ديپلم بوده بهش ستوان ٣ داده بودند كه با پيگرى نيروي انسانى پادگان حل شد اما تا حالا رشته تحصيلي رو نديده بودم اما اگر كسى نفهمد كه مشكلى نيستنقل قول:
در ارتش هم افسر و هم گروهبان مى توانند از پايان ساعت ادارى تا صبح روز بعد به غير از روزهاى نگهبانى از پادگان خارج شوند اما برخى پادگان ها مانند لشكرها يا تيپ ها چون يگانهاى عملياتى هستند در غروب براى سربازان(افسر تا سرباز صفر) در روزهاى خاصى كلاس بگذارند يا رزمايش در خلرج شهر داشته باشندنقل قول:
دوستان لطفا کمک کنیدنقل قول:
خبر فوری
دوستان تاریخ ترخیص امروز بعد از اپدیت شدن سیستم تو شعبه وظیفه 3 ماه برای همه کم شد
توی پادگان 01 اینجوری بود ساعت 1 دقیقا بعد از اپدیت شدن
حالا یا اشتباه سیستمی هستش
یا اینکه برای همه کم شده و نامش به زودی میادش
توی مراتکاور هم برای همه کم شده
خبر مهم
رو چه حسابی؟ اینا که تا دیروز میخواستن سه ماه زیاد کنن، اصلا همچین چیزی رو نمیشه باور کردنقل قول:
سلام دوستان
کسی از پدافند هوایی کرمانشاه خبر داره؟
دوره کد عملیات خوردم
اگر اطلاعات مفید دارید ممنون میشم بگید:n12:
اين دست اشتباهات يا خطاى سيستمى گاهى پيش مى ايد ، ارتس يا سپاه يا ناجا خودشون نمى توانند مستقيما در قوانين تغيبرى ايجاد كنند ، و معمولا اگر قراربه كاهش يا افزايش طول مدت باشه ابتدا توسط نامه به ارگان هاى اصلى سپس از سوى ارگان ها به زير مجموعه ها اطلاع رسانى مى شود و اين نامه نگارى ها قبل از شروع تغييرات انجام مى شودنقل قول:
من رشتم کامپیوتر بود دوره کد نخوردم، با درجه گروهبان دومی رسته رایانه خدمت چطوریه؟ کسی می دونه؟
اغلب بچه هاى گروهبان كه با رسته رايانه ديدم خدمت راحتى داشتند و همگى در بخش ادارى بودند بيشتر فعاليت ان ها هم تايپ نامه بودنقل قول:
پدافند امیدیه همه فرستاده شدن سمنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست تکراری
نقل قول:
سمنان که خیلی بهتر از امیدیه است.
امیدیه وحشی بازیه.....
نقل قول:
داداش من خودم یگانم کرمانشاه بود و دوره کد رفتم و دقیقا شرایط تورو داشتم....حالا گوش کن
اگه برات نوشته گروه پدافند هوایی کرمانشاه و کد عملیات میفرستن دوره کد برای حدوا یک ماه تا یه ماه و نیم و بعد از دوره باید برگردین و در منطقه استحفاضی استان کرمانشاه خدمت کنید و داخا خود گروه کرمانشاه نیستی.....
دو نوع دوره کد داریم یکی توپخانه و یکی دیده بانی که ر کدوم ویزگی خاص خودشو داره.....
توپخانه دورش در دزفول و دیدبانی در امیدیه برگذار میشه.....
اگه اطلاعات کاملتری میخوای به صورت پیام خصوصی سوال بفرمایید....
نقل قول:
مرسی عزیز
هر 3 تا دکتر بیمارستان بنده رو تایید کردن و رای به معافی دادن.
با این حال گفتن پرونده میره شورای عالی تا تایید بشه.
میگفتن 99% تایید میشه.
من قبل خدمت برای معافی اقدام کرده بودم و معاف از رزم شدم شاید به همین خاطره که میگن شورای عالی باید تایید کنه...!!!
یکی از اقوام ما هم معاف از رزم بود حین خدمت دوباره برای معافی اقدام کرد مثه من فرستادن شورای عالی و معاف شد.
با این اوصاف فک میکنم فقط معاف از رزم هارو میفرستن شورای عالی.
سلام. دوست من برای کمر و زانو اقدام به معافیت پزشکی کردن ولی بیمارستان مرکز و کمیسیون شهرستان رای به معاف از رزم دادن. با زدن اعتراض چند درصد احتمال داره معاف کامل شه؟
سرهنگ نظام وظیفه با قاطعیت گفته که شما برید اعتراض هم بزنید معاف نمیشد و پزشکا ما هم شمارو معاف نمیکنن!
سلام،
من آموزشیم رو تو عجب شیر(03) تموم کردم حالا اومدم مرخصی میان دوره. چندتا سوال دارم:
1- خودمون باید درجه بزنیم یا بهمون میدن؟
2- لباس جدیدی بهمون میدن یا همون لباسایی که اول دادن رو میپوشیم؟(چون اندازم نیستن خواستم برم عوضشون کنم واسه همین میپرسم)
3- ستوان سوم رسته رایانه زدن، موقع تقسیم بندی حتما میدن رایانه یا بسته به نیازشون تقسیم میکنن؟
ویرایش: دوره کد نخوردم و امریه گرفتم مراغه
آقای mani6606 من تو یکی از تیپ های تکاوری پرندک با رسته رایانه و گروهبانی افتادم، میخواستم بدونم شرایطم چطوره؟ مرخصی هاش چطوریه؟نقل قول:
اسم تکاوری که خیلی خوفناکه کلی استرس گرفتم :n30:
١و٢- معمولا در پايان دروه انوزشى يم دست لباس چهار جيب ميدند اگر لباس اندازه شما نيست ان را عوض كنيد اما تا پايان خدمت ديگر لباسى به عنوان اسحقاق نخواهيد داشت، بر اساس درجه اى و رسته اى كه در امريه عنوان شده انها را بر روي لباستان نصب كنيد. افسران و گروهبان ها بيشتر در كارهاى دفترى و ادارى به خدمت گرفته مى شوند بچه هاى رسته رايانه همچنين در شعبه رايانه نيز مشغول مى شوندنقل قول:
تمركز اصلى تيپ تكاورى بر عمليات نامتقارن است و كلا از لحاظ فيزيكى و بدنى افراد (پرسنل كادر) با ديگر افراد در نيرو زمينى قابل مقايسه نيستند انها همواره در تمرين هاى فشردع و سخت هستند، اما تيپ تكاورى از گروهان مختلفى تشكيل شده و بسته به اين مه شما در كدام گروهان باشيد شرايط خدمت شما متفاوت خواهد بود، مرخصى هم مانند ساير سربازان نيرو زمينى و ارتش است ،نقل قول: